Panna A. Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Miałam dziwny sen. A mianowice śniło mi się, że leciałam samolotem z przyjaciółką, przyjacielem i chłopakiem ( którego nie mam ) . Może to się wydawać banalne, ale byliśmy aktorami grającym w tych czasach, niestety nie mogę sobie przypomnieć jakimi. Siedziałam sama. Mój chłopak z przyjacielem i moją przyjaciółka też sama. Mój chłopak chciał ze mną siedzieć i mnie poilnować. Ale przyjaciel nie chciał, więc go przeniósł i mnie posadził koło siebie. Lecieliśmy, aż w pewnym momencie roległ się głos pilota, że będzie awaryjne lądowanie na drodze w małej wiosce, gdyż nie dolecimy na lotnisko. Ale owa droga okazała się za mała i po wylądowaniu rozbił się. Ludzie zaczęli uciekać a z samolotu zaczęła wyciekać jakaś lawina. Jakiś człowiek uciekał przed nią, lecz ta go zabiła. Później ja zaczęłam uciekać i mój chłopak. Uciekł do wioski mojej babci do jej sąsiadów. Powiedział o katastrofie i wszyscy płakali. Później jakiś mężczyzna przyniósł mojemu chłopakowi moje zwłoki. WziąL mnie na ręcę. Gdy się obudziłam w oczach czulam łzy. Co może to oznaczać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqua90 Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 śmierć własna (czyli twoje zwłoki na rękach twojego chłopaka) oznaczają, dla ciebie długie i szczęśliwe życie - powodzenie w życiu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edyta820917 Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 a ja mialam taki sen zwiazany z katastrofa ktora pozniej nastapila -linie lotnicze Air France(aha medytowalam z kartami tarota),samolot lecial i lecial spokojnie w chmurach i NAGLE byl jakis blad silnika i samolot zaczal sie palic w powietrzu, ludzi wyrzucalo z samolotu i tez sie palili,na tym pokladzie bylam ja z moim 2-letnim synkiem tylko ze ja ocalalam z synkiem i wyrzucilo nas daleko w kosmos i stamtad patrzylismy na palacy sie samolot ktory wpadl potem do morza ,rozbity w drobny mak ,okropny to byl sen,gdy sie przebudzilam bylam spocona i mialam zaschniete gardlo byc moze plakalam we snie tez......dziwi mnie to ze to ja bylam w tym samolocie i ja ocalalam wprawdzie mnie cisnienie wywialo do gory ponad kosmos ale ocalalam jedna z wszystkich......brrrrr jak pomysle o tym to mi ciarki znowu przechodza....i nie moglam dlugo zapomniec o tym snie,i po 3-4 dniach ogladalam pewnego wieczoru wiadomosci i co sie stalo? mowia ze linie lotnicze Air France zaginely i prawdopodobnie samolot rozbil sie w Atlantyku.......jak ja to uslyszalam to uwierzyc nie moglam i sie poplakalam... czy ktos mi moze to wyjasnic? co to oznaczalo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iridos Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 sen proroczy miewam podobne szczegolnie dotyczace katastrof lotniczych.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edyta820917 Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 aha fajnie.....to nie jestem sama........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts