Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam w ramach praktyki zadałam sobie 2 pytania dla kart tarota. Z racji tego ,że czuję do nich pociąg :)

1. Gdzie spotkam mężczyznę w którym się zakocham w najbliższym czasie

Wypadła sama z siebie karta: 3 kielichów. Czyżby jakaś impreza , wieczorek, zabawa?

Następnie rozłożone 3 karty przeze mnie: Sąd ostateczny, Cesarzowa, 7 monet

Totalnie nic mi nie mówi..

I

2.W jakim okresie czasu:  Pytania o czas są bardzo ciężkie więc też zagadka :) 

Królowa monet, Umiarkowanie, 3 buław

Skojarzyło mi się ,że w jakimś nowym miejscu gdzie zmienię miejsce zamieszkania.

Na spodzie kapłanka. Przypuszczam, że wszystko jest tajemnicą hehehe ;)

Edytowane przez majmaj
  • Lubię to! 1
Gość Anastazja979
Napisano
1 godzinę temu, majmaj napisał:

Witam w ramach praktyki zadałam sobie 2 pytania dla kart tarota. Z racji tego ,że czuję do nich pociąg :)

Wypadła sama z siebie karta: 3 kielichów. Czyżby jakaś impreza , wieczorek, zabawa?

I

Na imprezie. Będziesz błyszczeć (III Cesarzowa). On może do Ciebie kilka razy podchodzić i zagadywać, będzie powoli i trochę nieśmiało badał teren (7 monet).

Skojarzyło mi się ,że w jakimś nowym miejscu gdzie zmienię miejsce zamieszkania.

Może to będzie jakaś firmowa impreza (królowa monet) albo jakiś wyjazd integracyjny (3 buław).

Napisano
Godzinę temu, Anastazja979 napisał:

Na imprezie. Będziesz błyszczeć (III Cesarzowa). On może do Ciebie kilka razy podchodzić i zagadywać, będzie powoli i trochę nieśmiało badał teren (7 monet).

Może to będzie jakaś firmowa impreza (królowa monet) albo jakiś wyjazd integracyjny (3 buław).

Co do pierwszego pytania jest to możliwe.. ;) bo lubię błyszczeć

Co do drugiego.. tylko zapytałam w jakim okresie czasu bardziej pora roku, miejsce.

Ja mam działalność która prowadzę więc raczej impreza firmowa nie pasuję .

Napisano

Odniosę się  do tego czasu. 

Królowa denarów Umiarkowanie 3 buławy 

Napewno nie prędko. Umiarkowanie troszkę nam tutaj opóźnia. Zresztą Denarowa siedzi I czeka wypatrując w 3 bulawach 

Napisano

To też by się zgadzało że nie prędko , bo pokaleczona jestem i potrzebuje czasu dla siebie. Do końca roku dałam sobie spokój..

• Dziękuję 1
Napisano
1 minutę temu, majmaj napisał:

To też by się zgadzało że nie prędko , bo pokaleczona jestem i potrzebuje czasu dla siebie. Do końca roku dałam sobie spokój..

I Denarowa tu pasuje. Narazie zadbaj o siebie a na wszystko przyjdzie czas 

Napisano
4 godziny temu, majmaj napisał:

Wesele, chrzciny, impreza w klubie 

Inni mogą się dobrze bawić ty możesz się tam nudzić i czekać na koniec 

2.W jakim okresie czasu:  

wydaje mi się, że okres końca zimy początek wiosny 

Napisano
3 minuty temu, panna.marta napisał:

właśnie się tak zastanawiam czy nie chodzi o zimę, bo potem dałam sobie pytanie: jaka pora roku i wyszły denary. A denary mówią o zimie..

• Dziękuję 1
Napisano

właśnie się tak zastanawiam czy nie chodzi o zimę, bo potem dałam sobie pytanie: jaka pora roku i wyszły denary. A denary mówią o zimie..

Zima na pewno, ale myśle, ze już taki końcowy jej okres wchodzący na wiosnę 

Napisano

1. Gdzie spotkam mężczyznę w którym się zakocham w najbliższym czasie: Sąd ostateczny, Cesarzowa, 7 monet

w miejscu, gdzie możesz poczuć się sobą, odprężyć się, zrelaksować

może gdzieś na łonie natury, wycieczce, miejsce poza miastem, może coś związanego z wodą

2. W jakim okresie czasu: Królowa monet, Umiarkowanie, 3 buław

wszystkie trzy karty mówią, że raczej nieprędko

jak już, to obstawiam cieplejszy sezon, gdy na dworze będzie taka temperatura, która zachęca do wyjścia

za dnia

Napisano

Dzięki za pomoc :) czas pokaże :)

Ogolenie nie narzekam na brak zainteresowania ze strony mężczyzn. Jednak cały czas niea tego czegoś. Nawet nie mam ochoty zagłębiać się w Rey relacje 

• Lubię to! 1
Napisano
W dniu 6.11.2022 o 10:51, majmaj napisał:

I

Poznasz w dużym mieście lub w miejsu w którym się wychowywałaś, ale nie w domu rodzinnym. W każdym razie to miejsc już znasz. Będzie to ładne miejsce, gdzie ludzie są ładnie ubrani. Miejsc w którym się zwalnia i wszystko dzieje się powoli.

Pytanie o czas, karty wskazują byś teraz inwestowała w siebie. Karta umiarkowania wskazuje na okres do dwóch lat okres zimowy.

• Lubię to! 1
Napisano

dla mnie jakas impreza, spotkanie towarzyskie, ludzie elegancko ubrani, może to będzie przez Ciebie coś zorganzowanego - w każdym razie będziesz na niej lśniła :) 7 monet hmmm jakby impra na swiezym powietrzu

Napisano

Hmm, moim zdaniem jest to możliwe ,bo jednak pierwsza karta która sama wyleciała była 3 kielichy i od razu skojarzyła mi się z imprezą..