Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W czwartek mam pierwszy zabieg w serii 2 do 3 zabiegów kosmetycznych na twarz, szyje i dekolt. Efekt zabiegu tak naprawdę widać po jakimś czasie. Nie jest to tania usługa ale ufam osobie wykonującej. Jaki będzie efekt zabiegu? 
As mieczy sprawiedliwość 6 monet Siła Cesaezowa 

Pierwsza informacja pokazuje, ze cena jest adekwatna do usługi oraz ze efekty będą adekwatne do oczekiwań. Sila i Cesarzowa pokazują ze skóra będzie wzmocniona, głównie gęstość i jędrność, a o to właśnie chodzi. 

Napisano

Myślę że pomysł jest dobry. Stawiam że to zabieg z igiełkami. Ostatnie 3 karty sa dobre. 

6 denarów Siła Cesarzowa. Będziesz zadowolona z efektów. 

• Super 1
Napisano
7 minut temu, Szept myśli napisał:

Myślę że pomysł jest dobry. Stawiam że to zabieg z igiełkami. Ostatnie 3 karty sa dobre. 

6 denarów Siła Cesarzowa. Będziesz zadowolona z efektów. 

Zagadka się będzie nakłuwanie przy jednoczesnym ogrzewaniu - termolifting milroigłowy RF

• Super 1
Napisano

mysle, ze to zabieg inwazyjny z przerwaniem ciaglosci skory, osoba zna sie na rzeczy jest przeszkolona, bedzie się starała wykonac to dobrze

sila... moze trochę boleć :) musisz wytrzymac

cesarzowa- bedziesz pewna siebie po zabiegu, sliczna i zadowolona

• Super 1
Napisano

Jaki będzie efekt zabiegu? As mieczy sprawiedliwość 6 monet Siła Cesarzowa

ostatnie dwie karty napawają optymizmem i wg nich wszystko powinno pójść dobrze

początek wygląda bardzo interesująco -VIII Sprawiedliwość, która po jednej stronie ma miecz (tutaj As mieczy) i po drugiej wagę (6 monet) sprawia tutaj wrażenie karty głównej w tym rozkładzie wraz z pozostałymi AW

myślę sobie tak: po surowej ocenie, dogłębnym przeanalizowaniu (może nawet zaangażowanie w to osoby trzecie) dojdziesz do wniosku, że zabieg dostarczył tego, co powinien

w razie czego reklamacja jest?

Napisano
8 godzin temu, zakretka23 napisał:

W czwartek mam pierwszy zabieg w serii 2 do 3 zabiegów kosmetycznych na twarz, szyje i dekolt. Efekt zabiegu tak naprawdę widać po jakimś czasie. Nie jest to tania usługa ale ufam osobie wykonującej. Jaki będzie efekt zabiegu? 
As mieczy sprawiedliwość 6 monet Siła Cesaezowa 

Pierwsza informacja pokazuje, ze cena jest adekwatna do usługi oraz ze efekty będą adekwatne do oczekiwań. Sila i Cesarzowa pokazują ze skóra będzie wzmocniona, głównie gęstość i jędrność, a o to właśnie chodzi. 

Siła kojarzy mi się z napięciem cesarzowa z powaga i dojrzałością może będziesz miała jakaś napięta skore albo będziesz dojrzale wygladac dzięki temu?

Napisano

As mieczy + VIII Sprawiedliwość - analiza sytuacji, baczne przyglądanie się

6 monet - podjęcie decyzji

XI Siła + III Cesarzowa - nowa twarz i poczucie spełnienia

Napisano

Zabieg był bardzo bolesny mimo pół godzinnego znieczulenia, a teraz czas gojenia i czekania na efekty. 

• Lubię to! 2
Napisano
12 minut temu, Venilia napisał:

myślisz że As mieczy mógł pokazać ten ból?

Zgadza się 49 igieł pod temperatura wbite 100 tys razy można poczuć

• Lubię to! 1
Napisano

Czasem trzeba pocierpieć żeby zobaczyć efekty..zobaczysz efekt po wygojeniu 

• Lubię to! 1
Napisano
W dniu 11.11.2022 o 10:48, Szept myśli napisał:

Czasem trzeba pocierpieć żeby zobaczyć efekty..zobaczysz efekt po wygojeniu 

Na razie mam spuchnięta buzie i szyje. Jednak już widzę ze skóra stała się bardziej napięta. Tak naprawdę efekty są za pare miesięcy. Zdecydowałam, ze za miesiąc powtórzę zabieg. 

Napisano

pamiętam jakiej tali używasz i osoba na karcie VIII Sprawiedliwości też w swoim odbiciu nie wygląda najlepiej. 

Za to w XI Sile i III Cesarzowej jest nadzieja na lepsza :)