Stella111 Napisano 16 Listopada 2022 Napisano 16 Listopada 2022 Zadałam pytanie : czy toksyczna ( bardzo zła) i mało kompetentna osoba odejdzie z miejsca pracy, w którym ( jeszcze ) jestem zatrudniona. Osoba ta pełni stanowisko kierownicze. 3 karty :VII mieczy - Głupiec- X buław ( szkoda, że nie Wieża ) VII mieczy kojarzy mi się z manipulacja, takimi nie fair zagrywkami ( narobiła sobie wrogów, to fakt sama też posługuje się kłamstwem i manipulacja ) ,Głupiec i X kijów - odejście z powodu niemożności poradzenia sobie z przysłowiowym " wypiciem piwa, które sobie nawarzyła'? Pomóżcie proszę . 1 Cytuj
panna.marta Napisano 16 Listopada 2022 Napisano 16 Listopada 2022 Godzinę temu, Stella111 napisał: Zadałam pytanie : czy toksyczna ( bardzo zła) i mało kompetentna osoba odejdzie z miejsca pracy, w którym ( jeszcze ) jestem zatrudniona. Osoba ta pełni stanowisko kierownicze. 3 karty :VII mieczy - Głupiec- X buław ( szkoda, że nie Wieża ) VII mieczy kojarzy mi się z manipulacja, takimi nie fair zagrywkami ( narobiła sobie wrogów, to fakt sama też posługuje się kłamstwem i manipulacja ) ,Głupiec i X kijów - odejście z powodu niemożności poradzenia sobie z przysłowiowym " wypiciem piwa, które sobie nawarzyła'? Pomóżcie proszę . Zostanie będzie kręcić, manipulować i udawać głupa 1 Cytuj
Venilia Napisano 17 Listopada 2022 Napisano 17 Listopada 2022 też jestem na nie chociaż pierwsza karta może mówić, że czegoś szuka... a co na to jej przełożeni? Nic z tym nie zrobią? Czy raczej szkolna polityka "podajcie sobie ręce"? 1 Cytuj
Stella111 Napisano 17 Listopada 2022 Autor Napisano 17 Listopada 2022 23 minuty temu, Venilia napisał: też jestem na nie chociaż pierwsza karta może mówić, że czegoś szuka... a co na to jej przełożeni? Nic z tym nie zrobią? Czy raczej szkolna polityka "podajcie sobie ręce"? Jest z tym problem. Niby miała być usunięta ze względu na liczne zaniedbania i swoje zachowanie, ale póki co nie odeszła. Nieliczne osoby , w tym ja , usiłują sie temu przeciwstawić, poki co nieskutecznie , mobbing jeszcze większy. 1 Cytuj
kirsty16 Napisano 30 Listopada 2022 Napisano 30 Listopada 2022 (edytowane) Myślę, że póki co, nie odejdzie. 8 mieczy to dla mnie pewne uwikłanie, a w tej karcie widziałabym Twoją postawę, która bawi Głupca i ten będzie musiał jeszcze trochę ludziom nabruździć zanim to wszystkich zmęczy. (10 buław) Edytowane 30 Listopada 2022 przez kirsty16 1 Cytuj
Stella111 Napisano 30 Listopada 2022 Autor Napisano 30 Listopada 2022 32 minuty temu, kirsty16 napisał: Myślę, że póki co, nie odejdzie. 8 mieczy to dla mnie pewne uwikłanie, a w tej karcie widziałabym Twoją postawę, która bawi Głupca i ten będzie musiał jeszcze trochę ludziom nabruździć zanim to wszystkich zmęczy. (10 buław) To bylo 7 mieczy Cytuj
kirsty16 Napisano 30 Listopada 2022 Napisano 30 Listopada 2022 4 godziny temu, Stella111 napisał: To bylo 7 mieczy O kurde niedopatrzenie. Ale dalej skłaniam się ku wypowiedziom poprzedniczek. 1 Cytuj
Ceres Napisano 7 Grudnia 2022 Napisano 7 Grudnia 2022 W dniu 16.11.2022 o 20:23, Stella111 napisał: Zadałam pytanie : czy toksyczna ( bardzo zła) i mało kompetentna osoba odejdzie z miejsca pracy, w którym ( jeszcze ) jestem zatrudniona. Osoba ta pełni stanowisko kierownicze. 3 karty :VII mieczy - Głupiec- X buław ( szkoda, że nie Wieża ) Wydaje mi się, że nie. Osoba na karcie VII mieczy wymyka się a w Głupcu ma nowy początek. Myślę, że jakieś jego sprawki wyjdą na jaw ale chociaż z trudem (X buław) ale wybrnie z tej sytuacji i dostanie kolejną szansę (GŁUPIEC). 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi