Szept myśli Napisano 20 Listopada 2022 Napisano 20 Listopada 2022 Czy Polska wygra? Polska- Meksyk 6 mieczy Polska- Argentyna 6 mieczy Polska- Arabia Saudyjska Umiarkowanie 6 mieczy raczej mówi o przegranej Polski Z Arabia albo będzie 0-0 albo 1-1 Co myślicie Zobaczymy co bedzie we wtorek 1 Cytuj
panna.marta Napisano 20 Listopada 2022 Napisano 20 Listopada 2022 Pierwsze dwa mecze przegramy w kolejnym będą wyrównane szanse , ale finalnie tez przegramy xD 1 Cytuj
zakretka23 Napisano 24 Listopada 2022 Napisano 24 Listopada 2022 W tych kartach nie ma wygranej. Cytuj
Szept myśli Napisano 24 Listopada 2022 Autor Napisano 24 Listopada 2022 4 godziny temu, zakretka23 napisał: W tych kartach nie ma wygranej. W sensie że Polska nie wygra Cytuj
zakretka23 Napisano 24 Listopada 2022 Napisano 24 Listopada 2022 Godzinę temu, Szept myśli napisał: W sensie że Polska nie wygra Dokładnie tak Cytuj
Szept myśli Napisano 26 Listopada 2022 Autor Napisano 26 Listopada 2022 I Polska wygrała mecz z Arabią. Przy Umiuarkowaniu stawiałam na remis a tu wygrana . 2 Cytuj
Gość alieninside Napisano 26 Listopada 2022 Napisano 26 Listopada 2022 Z tego wynika ze 6 mieczy to remis a Umiarkowanie to wygrana. Nie mialam nigdy 6 mieczy na wynik ale wrozba wyglada pomyslnie-zremisujemy z Argentyna najtrudniejszym rywalem. Szkoda ze jeszcze nie wyciagnelas karty z zapytaniem czy wyjdziemy z grupy. Cytuj
x-latek Napisano 27 Listopada 2022 Napisano 27 Listopada 2022 10 godzin temu, Blackraven napisał: Z tego wynika ze 6 mieczy to remis a Umiarkowanie to wygrana. Nie mialam nigdy 6 mieczy na wynik ale wrozba wyglada pomyslnie-zremisujemy z Argentyna najtrudniejszym rywalem. Szkoda ze jeszcze nie wyciagnelas karty z zapytaniem czy wyjdziemy z grupy. Pamiętam, że kiedyś karta 6 Pucharów pokazała mi raz zwycięstwo Polski, innym razem remis. A karta Sprawiedliwość raz pokazała mi remis, innym razem porażkę Polaków. Więc co do tych 6 Mieczy nie trzymałbym się sztywno interpretacji (a bo tak ta karta pokazała mi ostatnim razem i wszystko!). Chodzi mi o wynik meczu z Argentyną. Chociaż remisu nie wykluczam. Kiedyś spędziłem trochę czasu nad takim wróżeniem. To nie jest dobra droga/dobry system na prognozowanie sportowych wyników. Tyle mogę powiedzieć. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 27 Listopada 2022 Napisano 27 Listopada 2022 Ciekawe co będzie w środę z Argentyna. Wczoraj było super. Cytuj
Gość alieninside Napisano 27 Listopada 2022 Napisano 27 Listopada 2022 7 godzin temu, x-latek napisał: Pamiętam, że kiedyś karta 6 Pucharów pokazała mi raz zwycięstwo Polski, innym razem remis. A karta Sprawiedliwość raz pokazała mi remis, innym razem porażkę Polaków. Więc co do tych 6 Mieczy nie trzymałbym się sztywno interpretacji (a bo tak ta karta pokazała mi ostatnim razem i wszystko!). Chodzi mi o wynik meczu z Argentyną. Chociaż remisu nie wykluczam. Kiedyś spędziłem trochę czasu nad takim wróżeniem. To nie jest dobra droga/dobry system na prognozowanie sportowych wyników. Tyle mogę powiedzieć. Ja tez inaczej zadaje pytanie i wykladam dwie karty: jedna na wynik jednego kraju i druga na drugiego i porownuje ich sile. Cytuj
Szept myśli Napisano 27 Listopada 2022 Autor Napisano 27 Listopada 2022 41 minut temu, Blackraven napisał: Ja tez inaczej zadaje pytanie i wykladam dwie karty: jedna na wynik jednego kraju i druga na drugiego i porownuje ich sile. Akurat wyciągałam po jednej. Może faktycznie należało postawić na wynik jednego i drugiego kraju. Jednakże pytanie było czy Polska wygra. Czytam teraz że Umiarkowanie Może mówić o wygranej. To jest jakby odnalezienie w sobie siły. Cytuj
Szept myśli Napisano 27 Listopada 2022 Autor Napisano 27 Listopada 2022 Postawiłam teraz na mecz Argentyna Argentyna 2 kielichy Polska 5 denarów Cytuj
Gość alieninside Napisano 27 Listopada 2022 Napisano 27 Listopada 2022 14 minut temu, Szept myśli napisał: Postawiłam teraz na mecz Argentyna Argentyna 2 kielichy Polska 5 denarów Wyglada bardzo pesymistycznie... Nijak ma sie do tego umiarkowanja z poprzedniego rozkladu. Cytuj
Szept myśli Napisano 27 Listopada 2022 Autor Napisano 27 Listopada 2022 15 minut temu, Blackraven napisał: Wyglada bardzo pesymistycznie... Nijak ma sie do tego umiarkowanja z poprzedniego rozkladu. Umiarkowanie było na mecz Arabią. Na Argentyne wczesniej było 6 mieczy tu 5 denarów czyli wniosek nasówa się sam. Cytuj
Szept myśli Napisano 30 Listopada 2022 Autor Napisano 30 Listopada 2022 2 puchary 5 denarów I pięknie karty pokazały mecz 2:0 Cytuj
Gość alieninside Napisano 4 Grudnia 2022 Napisano 4 Grudnia 2022 W dniu 30.11.2022 o 22:28, Szept myśli napisał: 2 puchary 5 denarów I pięknie karty pokazały mecz 2:0 Pokusisz sie o postawienie na jutrzejszy mecz polska -francja? Cytuj
Szept myśli Napisano 4 Grudnia 2022 Autor Napisano 4 Grudnia 2022 No dobra Francja- Królowa Denarów Polska- 8 mieczy Też chyba kiepsko haha Cytuj
Gość alieninside Napisano 4 Grudnia 2022 Napisano 4 Grudnia 2022 59 minut temu, Szept myśli napisał: No dobra Francja- Królowa Denarów Polska- 8 mieczy Też chyba kiepsko haha Z moich notatek: 8mieczy - 5 bulaw-wymeczony remis przez 1 zespol. Miecze czesto pokazywaly mi wygrana. Mi wyszlo na dzisiejszy mecz: Fra-2 puchary Pol-krolowa bulaw 2:0 albo remis Cytuj
Szept myśli Napisano 4 Grudnia 2022 Autor Napisano 4 Grudnia 2022 34 minuty temu, Blackraven napisał: Z moich notatek: 8mieczy - 5 bulaw-wymeczony remis przez 1 zespol. Miecze czesto pokazywaly mi wygrana. Mi wyszlo na dzisiejszy mecz: Fra-2 puchary Pol-krolowa bulaw 2:0 albo remis No zobaczymy już niedługo Cytuj
Szept myśli Napisano 4 Grudnia 2022 Autor Napisano 4 Grudnia 2022 W tych rozkładach mamy po 1 Królowej. Takie moje osobiste przemyślenie .Denarowa dba o swoje interesy więc Francja będzie chciała wygrać. Buławowa próbuje czarowac, stara się coś zrobić ale w połączeniu z moimi 8 mieczami Denarowa będzie blokowała jej działania Cytuj
Szept myśli Napisano 4 Grudnia 2022 Autor Napisano 4 Grudnia 2022 Moja Krolowa Denarow + Twoje 2 puchary daje denarowej wygraną. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi