panna.marta Napisano 20 Listopada 2022 Napisano 20 Listopada 2022 Aura: 4 mieczy, 2 mieczy, paź mieczy niezbyt przyjemny miesiąc albo choroba albo chęć odpoczynku i odcięcia się od tego co mi ciąży Praca: kochankowie VI, eremita IX, 8 monet Chodzenie własna droga, zajęcie się strikte obowiązkami Uczucia: 9 buław, 4 buław, 3 mieczy niechęć do nawiązywania relacji, zaszycie się w domowym ognisku Zdrowie: Wisielec XII Jakiś smutek, spokój może zawieszenie albo leżenie może jakaś choroba mnie rozłoży Święta: paź pucharów, 10 monet, 4 monet milo, rodzinnie Rada: król monet Być cierpliwa, zadbać o wartości . Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 20 Listopada 2022 Napisano 20 Listopada 2022 23 minuty temu, panna.marta napisał: Aura: 4 mieczy, 2 mieczy, paź mieczy niezbyt przyjemny miesiąc albo choroba albo chęć odpoczynku i odcięcia się od tego co mi ciąży Możliwe pogorszenie zdrowia i samopoczucia. Możesz się też z kimś pokłócić. 23 minuty temu, panna.marta napisał: Praca: kochankowie VI, eremita IX, 8 monet Chodzenie własna droga, zajęcie się strikte obowiązkami Możesz mieć w sobie sprzeczne uczucia. Może Cię nosić na różne strony. Możesz też unikać niektórych obowiązków albo unikać współpracy z innymi. Pod koniec miesiąca dużo pracy. 23 minuty temu, panna.marta napisał: Uczucia: 9 buław, 4 buław, 3 mieczy niechęć do nawiązywania relacji, zaszycie się w domowym ognisku Tak, ale ktoś Ci też może sprawić przykrość albo będziesz rozpamiętywać jakieś stare rany. 23 minuty temu, panna.marta napisał: Zdrowie: Wisielec XII Jakiś smutek, spokój może zawieszenie albo leżenie może jakaś choroba mnie rozłoży Zgadzam się. 23 minuty temu, panna.marta napisał: Święta: paź pucharów, 10 monet, 4 monet milo, rodzinnie Tu bardzo pozytywnie 23 minuty temu, panna.marta napisał: Rada: król monet Być cierpliwa, zadbać o wartości . Tak, dbaj o siebie 23 minuty temu, panna.marta napisał: Cytuj
Venilia Napisano 20 Listopada 2022 Napisano 20 Listopada 2022 Aura: 4 mieczy, 2 mieczy, paź mieczy chłodno... moim zdaniem karty mówią o dystansie do czegoś lub kogoś, przymykanie oczu i wytężonej pracy umysłowej Praca: kochankowie VI, eremita IX, 8 monet na początku widać niezdecydowanie, jakbyś nie jedną nogą była w pracy a drugą w innym miejscu masz pracę zdalną? Pomyślałam, że druga karta może mówić o pracy w odosobnieniu 8 monet to już pełne skupienie się na pracy, pewnie nadal będziesz robić swoje Uczucia: 9 buław, 4 buław, 3 mieczy pierwsze dwie karty mogłyby mówić o obronie swojego gniazdka ostatnie dwie karty - życzenia świąteczne albo wyjazd? Zdrowie: Wisielec XII może spojrzysz na nie z innej strony uważałabym na górne drogi oddechowe Święta: paź pucharów, 10 monet, 4 monet chyba jednak będzie ten wyjazd w rodzinne strony składanie życzeń, dzielenie się opłatkiem, karp, śpiewanie kolęd, oglądanie filmów... Rada: król monet skupiłabym się na pracy, materii, rzeczywistości, finansach 1 Cytuj
panna.marta Napisano 20 Listopada 2022 Autor Napisano 20 Listopada 2022 Dzięki dziewczyny : * Planuje trochę się odciąć od pracy, wyluzować i nie angażować tak mocno jak byłam do tej pracy i chyba to wyszło w tych kartach : ) Te słabe karty na uczucia tez mnie nie dziwią jak zwykle jedno wielkie nic. Cytuj
mezza Napisano 23 Listopada 2022 Napisano 23 Listopada 2022 W dniu 20.11.2022 o 21:53, panna.marta napisał: Aura: 4 mieczy, 2 mieczy, paź mieczy Czas wyciszenia, może masz za sobą jakis trudny czas i potrzebujesz uspokojenia myśli. Okres, w którym możesz intensywnie myśleć nad jakimiś decyzjami, dwoma drogami. Praca: kochankowie VI, eremita IX, 8 monet Powinnaś skoncentrować się w zupełności na swoich obowiązkach. Możliwe, że zastanawiasz nad obraniem jakiejś drogi, strategii na kolejne miesiące. Czas wyobcowania, nauki. Uczucia: 9 buław, 4 buław, 3 mieczy Bardzo duża nieufność, brak gotowości, aby wyjść do ludzi. Możliwe, że będzie odczuwała ból emocjonalny, a spotęguje to okres świąteczny, kiedy jesteśmy bombardowani obrazkami szczęśliwych rodzin, imprez świątecznych w gronie rodzinnym lub przyjaciół. Zdrowie: Wisielec XII Jakiś smutek, spokój może zawieszenie albo leżenie może jakaś choroba mnie rozłoży Święta: paź pucharów, 10 monet, 4 monet Bardzo miło i rodzinne. Widać silne więzi rodzinne. Rada: król monet Dokładnie, dbać o dobre fundamenty. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 24 Listopada 2022 Autor Napisano 24 Listopada 2022 10 godzin temu, mezza napisał: Myśle, ze to jest trafna interpretacja, bo zaczynam już odsuwać od siebie pewne rzeczy, staram się nie przejmować i ustępować dla uzyskania świetego spokoju. Traktuje te grudniowe karty jako regenerację. Chyba, ze znowu mnie coś zaskoczy. 1 Cytuj
mezza Napisano 24 Listopada 2022 Napisano 24 Listopada 2022 Czy mogłabyś spojrzeć także na moją prognozę miesięczną? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi