Skocz do zawartości

Jak spędzę Sylwestra?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Anastazja979
Napisano

Na razie nie mam żadnych planów.

Jak spędzę Sylwestra?

8 kielichów, rycerz kielichów, paź monet (III Cesarzowa)

Skoro kielichy to może gdzieś niedaleko wody. Może jacyś znajomi z pracy/ze studiów (paź monet).

Mam nadzieję, że nie będę sama w ten dzień, bo to 8 kielichów trochę smutno wygląda.

Z kim spędzę Sylwestra?

As monet - ktoś może się niespodziewanie odezwać i złożyć propozycję. 

Będę wdzięczna za pomoc w interpretacji.

Napisano

czy jest możliwość powrotu do czegoś lub kogoś?

nie wykluczyłabym życzeń noworocznych ewentualnie coś więcej jak prezent czy spotkanie

ostatnie dwie karty są bardzo kontaktowe, z reguły przynoszą przyjemne wieści czy wizytę

Gość Anastazja979
Napisano
7 godzin temu, Venilia napisał:

czy jest możliwość powrotu do czegoś lub kogoś?

nie wykluczyłabym życzeń noworocznych ewentualnie coś więcej jak prezent czy spotkanie

ostatnie dwie karty są bardzo kontaktowe, z reguły przynoszą przyjemne wieści czy wizytę

Nie, nie ma możliwości powrotu do kogoś lub czegoś.

Mam tylko nadzieję, że nie będę sama.

Napisano

Zdaje się, że zrezygnujesz z jakiś planów z mezczyzną. Ale w zamian za to pojawi się inna oferta.

Nwm z kim, ale myślę, że ostatecznie zrealizujesz swoje plany, tyle że inne niż na początku.