majad1 Napisano 8 Lipca 2009 Napisano 8 Lipca 2009 Witam goraco, snilo mi sie ze potrzebuje nowej milosci (jestem obecnie w szczesliwym zwiazku). Pomyslalam, ze musze poszukac i wtedy pojawil sie wysoki mezczyzna i wreczyl mi czerwony list. Otworzylam go i ogladalam ale nie przeczytalam. Byl to tekst ze zdjeciami. Na kopercie byl napis ''ostatnia szansa''. Wtedy pojawil sie mlody mezczyzna. Zakochalam sie w nim. Mialam wiele metalowych zawieszek (takich jak na telefon kom.) na zegarku. Zaproponowalam mu owieczke a on chcial barana. Wsiedlismy do samochodu (marki zuk) i pojechalismy kawalek. Zaproponowal mi wizyte u jakiej pani, ktora ja znalam. Odmowilam bo sie wstydzilam, ze o nas sie dowiedza. Wtedy zostalam sama. Patrzylam na basen przeciwpozatowy a w nim plywali mlodzi ludzie. Nie mogli z niego wyjsc. Poczulam strach. Pojawilo sie 2 mezczyzn. Patrze i widze lwy siedzace na brzegu. Ludzie lodzia taruja 3 osoby. Wtedy lwy wchodza do wody.
Gość winteer Napisano 8 Lipca 2009 Napisano 8 Lipca 2009 majad1 Moim zdaniem chciałabyś jeszcze raz przeżyc coś niezwykle ekscytującego zanim się ustabilizujesz.... jednak okazja przejdzie bokiem (nie przeczytałaś listu). Przyjdzie czas że zajmiesz się czymś czemu poświęcisz wiele swojej uwagi (zakochanie) - jednak treść snu jakby nie potwierdzała zeby chodziło o kogoś innego niż Twój chłopak - jestem skłonna twierdzić ze o jakieś zajęcie chodzi, jakaś pasja.. a te zawieszki to Twoje mozliwości które z powodzeniem możesz wykorzystać - dodatkowo symbol zegarka - znajdziesz na to czas. Jesteś najwyraźniej delikatną osobą i własnie to masz do zaproponowania, jednak nowa sytuacja będzie wymagała od Ciebie bardziej zdecydowanych działań (owca - baran), które raczej będziesz się starała zachować w tajemnicy przed innymi. W sumie to wszystko ostudzi trochę Twoje zapędy i staniesz przed dokonaniem wyboru - czy nadal powinnaś nadal kontynuować to co robisz
majad1 Napisano 8 Lipca 2009 Autor Napisano 8 Lipca 2009 Bardzo ciekawa interpretacja mojego snu. Dziekuje bardzo.
Rekomendowane odpowiedzi