Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Może ktoś pomoże 

Auto mi nie chce palic. Raz pali raz nie. Brat próbuje mi pomóż ale nie wie co mu jest. 

Wiem w ostateczności mechanik ale poki co próbujemy zrobić 

Co jest powodem awarii auta?

Krol Denarów Księżyc 9 buław 

Nie bardzo umiem odczytywać karty w takich tematach. 9 buław- facet u mnie jedną trzyma i na koncu ona plonie  jakby moze elektryka?

Ksiezyc coś ukrytego  denarowy siedzi  poprostu niewiem moze ktoś bardziej biegły?

• Moderator
Napisano

Wizyta u mechanika na pewno będzie potrzebna, bo Denarowy w tym przypadku, to osoba która jest ekspertem w swojej dziedzinie, a samochód to jedna z bardziej materialnych rzeczy, więc idealnie pasuje. Księżyc pokazuje na usterki ukryte lub tak jak są odpowiednie fazy Księżyca, czyli np. nów/pełnia tak i w Twoim aucie raz działa, raz nie działa. 9 Buław energia jest tłumiona. Gdybym miała doradzić to coś z zapłonem, bo on jest stłumiony, może brakować odpowiedniego napięcia w samochodzie. Trochę to jak szukanie igły w stogu siana, w dodatku nie wiemy jak ta igła wygląda :)

• Super 1
  • Dziękuję 1
Napisano

też spróbuję zgadnąć :)

z góry uprzedzam, że nie znam się na pojazdach 

Król Denarów - może chodzić o coś okrągłego albo coś co można wprawić w ruch, ewentualnie drogi/niezbędny element

XVIII Księżyc - może to nie być widoczne gołym okiem, coś z płynami, coś powodującego hałas

9 buław - może jednak chodzi o coś podłużnego albo jest niedaleko czegoś takiego

Napisano

Weryfikuje 

Auto naprawione  obyło się bez mechanika

Brak szczelności w układzie paliwowym. Powietrze dostawało się ( czyli tu Księżyc  u mnie na karcie jest dużo mgły) do układu i paliwo nie dochodziło. 

• Lubię to! 1
  • Dziękuję 1
Napisano
W dniu 2.12.2022 o 13:03, Szept myśli napisał:

Może ktoś pomoże 

Auto mi nie chce palic. Raz pali raz nie. Brat próbuje mi pomóż ale nie wie co mu jest. 

Wiem w ostateczności mechanik ale poki co próbujemy zrobić 

Co jest powodem awarii auta?

Krol Denarów Księżyc 9 buław 

Denarowy to mechanik wg mnie, księżyc to płyny, przepływ, może nie płynów a np prądu, powietrza z zimnem, za niska temperatura mi się kojarzy, a 9 buław blokada, odseparowanie. 

• O.K 1
Napisano
11 godzin temu, Ceres napisał:

Denarowy to mechanik wg mnie, księżyc to płyny, przepływ, może nie płynów a np prądu, powietrza z zimnem, za niska temperatura mi się kojarzy, a 9 buław blokada, odseparowanie. 

Niestety ale problem się czasami powtarza wiec pewnie i mechanik będzie