Szept myśli Napisano 2 Grudnia 2022 Napisano 2 Grudnia 2022 Może ktoś pomoże Auto mi nie chce palic. Raz pali raz nie. Brat próbuje mi pomóż ale nie wie co mu jest. Wiem w ostateczności mechanik ale poki co próbujemy zrobić Co jest powodem awarii auta? Krol Denarów Księżyc 9 buław Nie bardzo umiem odczytywać karty w takich tematach. 9 buław- facet u mnie jedną trzyma i na koncu ona plonie jakby moze elektryka? Ksiezyc coś ukrytego denarowy siedzi poprostu niewiem moze ktoś bardziej biegły? Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 2 Grudnia 2022 Moderator Napisano 2 Grudnia 2022 Wizyta u mechanika na pewno będzie potrzebna, bo Denarowy w tym przypadku, to osoba która jest ekspertem w swojej dziedzinie, a samochód to jedna z bardziej materialnych rzeczy, więc idealnie pasuje. Księżyc pokazuje na usterki ukryte lub tak jak są odpowiednie fazy Księżyca, czyli np. nów/pełnia tak i w Twoim aucie raz działa, raz nie działa. 9 Buław energia jest tłumiona. Gdybym miała doradzić to coś z zapłonem, bo on jest stłumiony, może brakować odpowiedniego napięcia w samochodzie. Trochę to jak szukanie igły w stogu siana, w dodatku nie wiemy jak ta igła wygląda 1 1 Cytuj
Venilia Napisano 3 Grudnia 2022 Napisano 3 Grudnia 2022 też spróbuję zgadnąć z góry uprzedzam, że nie znam się na pojazdach Król Denarów - może chodzić o coś okrągłego albo coś co można wprawić w ruch, ewentualnie drogi/niezbędny element XVIII Księżyc - może to nie być widoczne gołym okiem, coś z płynami, coś powodującego hałas 9 buław - może jednak chodzi o coś podłużnego albo jest niedaleko czegoś takiego Cytuj
Szept myśli Napisano 4 Grudnia 2022 Autor Napisano 4 Grudnia 2022 Weryfikuje Auto naprawione obyło się bez mechanika Brak szczelności w układzie paliwowym. Powietrze dostawało się ( czyli tu Księżyc u mnie na karcie jest dużo mgły) do układu i paliwo nie dochodziło. 1 1 Cytuj
Ceres Napisano 6 Grudnia 2022 Napisano 6 Grudnia 2022 W dniu 2.12.2022 o 13:03, Szept myśli napisał: Może ktoś pomoże Auto mi nie chce palic. Raz pali raz nie. Brat próbuje mi pomóż ale nie wie co mu jest. Wiem w ostateczności mechanik ale poki co próbujemy zrobić Co jest powodem awarii auta? Krol Denarów Księżyc 9 buław Denarowy to mechanik wg mnie, księżyc to płyny, przepływ, może nie płynów a np prądu, powietrza z zimnem, za niska temperatura mi się kojarzy, a 9 buław blokada, odseparowanie. 1 Cytuj
Szept myśli Napisano 7 Grudnia 2022 Autor Napisano 7 Grudnia 2022 11 godzin temu, Ceres napisał: Denarowy to mechanik wg mnie, księżyc to płyny, przepływ, może nie płynów a np prądu, powietrza z zimnem, za niska temperatura mi się kojarzy, a 9 buław blokada, odseparowanie. Niestety ale problem się czasami powtarza wiec pewnie i mechanik będzie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi