panna.marta Napisano 6 Grudnia 2022 Napisano 6 Grudnia 2022 Rok 2023 jaki dla mnie będzie ? 4 mieczy, 2 kielichy, królowa monet no i nie wiem czy postawie na reset, wypoczynek, troskę o siebie , inwestycje w siebie co dobrego spotka mnie wraz z nadejściem 2023? kochankowie VI, rycerz monet, cesarzowa III Szkoda, że to rycerz nie król, bo byłaby szansa na jakieś nowe uczucie a tak, to kochankowie przy rycerzu to raczej jakieś flirty 1 Cytuj
majmaj Napisano 7 Grudnia 2022 Napisano 7 Grudnia 2022 Królowa monet , może ,że zadbasz właśnie o siebie. Ciężko moim zdaniem jedną kartą określić co może dziać się przez cały rok 1 Cytuj
panna.marta Napisano 7 Grudnia 2022 Autor Napisano 7 Grudnia 2022 9 godzin temu, majmaj napisał: Królowa monet , może ,że zadbasz właśnie o siebie. Ciężko moim zdaniem jedną kartą określić co może dziać się przez cały rok Ale tam są trzy karty na każdy rozkład Cytuj
Venilia Napisano 7 Grudnia 2022 Napisano 7 Grudnia 2022 Rok 2023 jaki dla mnie będzie? 4 mieczy, 2 kielichy, królowa monet moim zdaniem spokojny, brakuje tutaj kart mówiących o zmianach, ruchu, przemianach itp. może postawisz na zagłębianie się w głos serca, w swoje wnętrze, odczucia Królowa Monet wskazuje mi na inwestowanie w siebie, zwłaszcza w to, co widać gołym okiem - ubrania, ciało itd. nawet jak przez cały 2023 będziesz singielką, to moim zdaniem możesz dostrzec plusy tego stanu i zacząć z nich korzystać co dobrego spotka mnie wraz z nadejściem 2023? kochankowie VI, rycerz monet, cesarzowa III możliwość podjęcia decyzji (tutaj mamy sumę dwóch pierwszych kart z poprzedniego rozkładu), która przyniesie profity Rycerz Monet wskazywałby na ciekawą ofertę - może i mało ruchliwy, ale za to konkretny w ostatniej karcie jest Twoje zadowolenie; karta mogłaby wskazywać na sukces w jakiejś dziedzinie: praca, finanse, uczucia, zdrowie 1 Cytuj
nastek96 Napisano 8 Grudnia 2022 Napisano 8 Grudnia 2022 Możesz poczuć się nieco odizolowana od ludzi. Ogólnie na początku może Cię czekać pogorszenie stanu zdrowia. Nie martw się, nic poważnego. Ot, grupa, angina...i zwolnienie, aby siedzieć w domu. Potem widać zakochanie się, dzięki któremu poczujesz się zatroszczona, zadbana... Co dobrego? Kochankowie to romans. On jako rycerz, a ty Cesarzowa. On będzie działał powoli, nie będzie się spieszył, tak metodycznie. Ty za to pozwolisz się adorować 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi