Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rok 2023 jaki dla mnie będzie ?

4 mieczy, 2 kielichy, królowa monet 

no i nie wiem czy postawie na reset, wypoczynek, troskę o siebie , inwestycje w siebie 

co dobrego spotka mnie wraz z nadejściem 2023?

kochankowie VI, rycerz monet, cesarzowa III

Szkoda, że to rycerz nie król, bo byłaby szansa na jakieś nowe uczucie a tak, to kochankowie przy rycerzu to raczej jakieś flirty 

• Super 1
Napisano

Królowa monet , może ,że zadbasz właśnie o siebie. Ciężko moim zdaniem jedną kartą określić co może dziać się przez cały rok :)

• Super 1
Napisano
9 godzin temu, majmaj napisał:

Królowa monet , może ,że zadbasz właśnie o siebie. Ciężko moim zdaniem jedną kartą określić co może dziać się przez cały rok :)

Ale tam są trzy karty na każdy rozkład 

Napisano

Rok 2023 jaki dla mnie będzie? 4 mieczy, 2 kielichy, królowa monet 

moim zdaniem spokojny, brakuje tutaj kart mówiących o zmianach, ruchu, przemianach itp.

może postawisz na zagłębianie się w głos serca, w swoje wnętrze, odczucia

Królowa Monet wskazuje mi na inwestowanie w siebie, zwłaszcza w to, co widać gołym okiem - ubrania, ciało itd.

nawet jak przez cały 2023 będziesz singielką, to moim zdaniem możesz dostrzec plusy tego stanu i zacząć z nich korzystać

co dobrego spotka mnie wraz z nadejściem 2023? kochankowie VI, rycerz monet, cesarzowa III

możliwość podjęcia decyzji (tutaj mamy sumę dwóch pierwszych kart z poprzedniego rozkładu), która przyniesie profity

Rycerz Monet wskazywałby na ciekawą ofertę - może i mało ruchliwy, ale za to konkretny

w ostatniej karcie jest Twoje zadowolenie; karta mogłaby wskazywać na sukces w jakiejś dziedzinie: praca, finanse, uczucia, zdrowie

• Super 1
Napisano

Możesz poczuć się nieco odizolowana od ludzi. Ogólnie na początku może Cię czekać pogorszenie stanu zdrowia. Nie martw się, nic poważnego. Ot, grupa, angina...i zwolnienie, aby siedzieć w domu. 

Potem widać zakochanie się, dzięki któremu poczujesz się zatroszczona, zadbana...

Co dobrego? 

Kochankowie to romans.

On jako rycerz, a ty Cesarzowa. On będzie działał powoli, nie będzie się spieszył, tak metodycznie. Ty za to pozwolisz się adorować :)

• Dziękuję 1