welea Napisano 8 Lipca 2009 Napisano 8 Lipca 2009 Bardzo prosze o interpretacje tego dziwnego snu Najpierw snilo mi sie ze siedzialam sobie w pokoju na fotelu, zza tego fotela usluszalam skrobanie myszy, zobaczylam potem kilka myszy przeslizgujacych sie (uciekajacych) wzdluz scian, zlapalm jadna (i tu dziwna rzecz) wwiea lkosci dziesiecioletniego dziecka a wyglad miala taki bardziej jak mysz z kreskowki, nadepnelam na nia jedna noga a druga na jej byzie i zaczelam ja dusic stopa. Nastepnie rozmawialam z moim mezem i powiedzialam mu zobacz jaka wielkoa mysz zabilam, wyrzucilam ja przez okno tam lezy na chodniku. Nastepnie snilo mi sie ze siedzialam na balkonie i przyszla moja siostrzenica z psem zeby go wykapac w misce (stala tam miska z czysta woda), pies kundel z dluga sierscia, sam wskoczyl do miski i nagle zmieni sie w moja coreczke (2 latka) ona polozyla sie w misce a ja wlalam do wody plyn do kapieli izaczelam mieszac zeby zrobila sie piana. To wszystko nagle zniklo i dalej zeszlam z tego balkonu na ziemie jak z tarasu tam bylo morze ale tak wygladalo jakby to byla rzeka bo po drugiej stronie brzegu bylu inne domki jakby na skarpie, ale w mojej swiadomosci to bylo morze i woda tez falowala i miala ciemny kolor brudnawy jak w morzu. W tym morzu rzece bylo starsze malzenstwo z domku po drugiej stronie i uczyli plywac malego psa, oni byli troche z boku a na przeciwko mnie dwa psy (para-rodzice tego szczeniaka) siedzialy w tej wodzie i sie na mnie patrzyly. Potem przeszlam na drugi brzeg w reku mialam talerz zjedzeniem i z tego drugiego brzegu patrzylam na swoj dom i pomyslalam ze moj maz bedzie sie pytal po co tam poszlam wiec wrocilam szybko na swoj brzeg. Prosze cz kto moglby mi powiedziec co to wszystko razem oznacza?
welea Napisano 9 Lipca 2009 Autor Napisano 9 Lipca 2009 prosze czy ktos moze pomoc mi zrozumiec ten sen sprawdzalam w senniku pszczegolne symbole ale wszystkie oznaczaja ninajlepsze przepowiednie ale co one razem znacza
Rekomendowane odpowiedzi