Gość Anastazja979 Napisano 26 Grudnia 2022 Napisano 26 Grudnia 2022 5 buław, I Mag, As monet (XVII Gwiazda z podsumowania) Chyba tak, bo as monet mówi o szansie. Chociaż z drugiej strony gwiazda mówi o mrzonkach i fantazjowaniu. Co wy sądzicie? Cytuj
majmaj Napisano 26 Grudnia 2022 Napisano 26 Grudnia 2022 Gwiazda może że będziesz przy nadziei co do randek. A co Ci tak zależy na randkowaniu? 1 Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 26 Grudnia 2022 Napisano 26 Grudnia 2022 49 minut temu, majmaj napisał: Gwiazda może że będziesz przy nadziei co do randek. A co Ci tak zależy na randkowaniu? A Tobie co tak zależy, żeby Pan P poszedł z Tobą na sylwestra? Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 26 Grudnia 2022 Moderator Napisano 26 Grudnia 2022 4 godziny temu, Anastazja979 napisał: 5 buław, I Mag, As monet (XVII Gwiazda z podsumowania) Myślę, że padnie parę takich propozycji ;)w tej 5 Buław widać ruch w interesie Cytuj
majmaj Napisano 26 Grudnia 2022 Napisano 26 Grudnia 2022 58 minut temu, Anastazja979 napisał: A Tobie co tak zależy, żeby Pan P poszedł z Tobą na sylwestra? Szczerze to mi nie zależy już jakoś szczeólnie ,ale spedzimy we dwóch sylwester i ta znajomość idzie sama z siebie do przodu Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 26 Grudnia 2022 Napisano 26 Grudnia 2022 5 minut temu, majmaj napisał: Szczerze to mi nie zależy już jakoś szczeólnie ,ale spedzimy we dwóch sylwester i ta znajomość idzie sama z siebie do przodu Super Jak fajny facet, to trzymam kciuki! Cytuj
nastek96 Napisano 26 Grudnia 2022 Napisano 26 Grudnia 2022 Możliwe, że pójdziesz. 5 buław to wiele zainteresowanych osób i pojawi się jakiś konkretny pan, który zaprosi. As to szansa, więc zależy wiele od Cb. Zaproszenie powinno być, a czy Ci się spodoba i czy przyjmiesz to inna para rękawiczek. Cytuj
Venilia Napisano 26 Grudnia 2022 Napisano 26 Grudnia 2022 też widzę w tych kartach okazję 5 buław to ruch, działanie, walka z konkurencją, zabiegamy o coś - w tej karcie raczej nikt będzie siedzieć grzecznie na swoim miejscu w I Magu już mamy czarowanie, pokazywanie się z tej najlepszej strony, strojenie się, uwodzenie itd. As Monet - jedna z lepszych kart na początek czegoś nowego Dla mnie razem te karty dają VII Rydwan (5+1+1) - karta zmian, ruszenia do przodu, uwolnienie się od czegoś Cytuj
mezza Napisano 27 Grudnia 2022 Napisano 27 Grudnia 2022 Jak dla mnie może być tych randek kilka, gdyż 5 buław to jakaś grupka, a w tym przypadku kilku kandydatów na wyjście. As Monet jak najbardziej będzie zaproszenie, szansa na wyjście. Gwiazda wcale nie musi oznaczać nierealnych marzeń, ale twój urok i powab, którymi będziesz przyciągać. Idź do kosmetyczki, fryzjera, aby czuć się kobieco. Cytuj
Mesi Napisano 28 Grudnia 2022 Napisano 28 Grudnia 2022 W dniu 26.12.2022 o 11:14, Anastazja979 napisał: 5 buław, I Mag, As monet Mi te karty łącznie skojarzyły się ze speed dating 1 Cytuj
Josei Napisano 28 Grudnia 2022 Napisano 28 Grudnia 2022 W dniu 26.12.2022 o 11:14, Anastazja979 napisał: 5 buław, I Mag, As monet (XVII Gwiazda z podsumowania) Chyba tak, bo as monet mówi o szansie. Chociaż z drugiej strony gwiazda mówi o mrzonkach i fantazjowaniu. Co wy sądzicie? 5 buław karta która mówi o dużym powodzeniu ale też o problemach w nawiązywaniu bliższej znajomości .Mag mówi o fascynacji i przezyciezniu problemów .As monet mówi o tym że pojawi się ktoś wyjątkowy ,mówi o adoracji prezentach ,powodzeniu . Na pewno będziesz miała powodzenie .Nawet jeżeli będziesz miała problem żeby się do kogoś zbliżyć to w Magu masz wszystkie atuty żeby to przezyciezyc .As denarów mówi ,że będzie miło Cytuj
Ceres Napisano 1 Stycznia 2023 Napisano 1 Stycznia 2023 W dniu 26.12.2022 o 11:14, Anastazja979 napisał: 5 buław, I Mag, As monet (XVII Gwiazda z podsumowania) 5 Buław i Mag kojarzy mi się, że ktoś cię intensywnie będzie podrywał, As Monet to jak dla mnie randka w HB Rydwan czyli akcja jakaś moim zdaniem randka, Czyli tak, wg mnie pójdziesz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi