Reina Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Jak w temacie, czy ktos mial lub slyszal o sprawdzonych talizmanach, ktore wspomagaja rozwoj jasnowidzenia/intuicji? Kilka znam, ale bede wdzieczna o opinie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Key Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Bardzo chętnie dowiem się o nich. Może podziel się tymi które znasz na razie? :chytry_na: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sowilo92 Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 ooooo ja także z wielką chęcią bym takie talizmany poznał,bo niestety sam ich nie znam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reina Posted July 9, 2009 Author Share Posted July 9, 2009 Z tych, co pamiętam w tym momencie, jest Oko Horusa oraz Sacred Eye .: Osiem.com.pl :. Magiczny Sklep: Święte Oko- Sacred Eye Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek003 Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Oko Jhwh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bearpiqhouse Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Na jasnowidzenie jest inny środek . Lepszy niż talizman . To liść jesionu . Podam prosty i nieszkodliwy sposób jego wykorzystania . ( są inne , ale nie polecam ) . Musicie znaleźć zdrowe i duże drzewo jesionu . Najlepiej aby w poblizu rósł dąb i głóg ( ale nie jest to warunek konieczny ) . Parę dni odwiedzajcie to drzewo , spędźcie z nim trochę czasu . Potem rozejrzyjcie się wokoło - powinniscie znaleźć liść ( lub galązkę z liśćmi ) . Zabierzcie ją do domu i jeden listek włóżcie pod poduszkę . A potem śnijcie .Po żadnym pozorem nie zrywajcie liści z drzewa i nie chodżcie tam jeśli jest burza . Nie wolno też spać pod tym drzewem ! Proste , nieszkodliwe no prawie ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sheina Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Z tych, co pamiętam w tym momencie, jest Oko Horusa oraz Sacred Eye .: Osiem.com.pl :. Magiczny Sklep: Święte Oko- Sacred Eye reikaq uwazaj z tym okiem horusa... czasmi bardzo moze zaszkodzic, moejje mamy koelznka dostala je z pryzpadku - jako preznet, i zaczelo sie dziac bardzo zle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dama Trefl Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Ale tak to bywa ze wszystkim Sheino, nie każdy amulet jest dla danego człowieka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sheina Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Ale tak to bywa ze wszystkim Sheino, nie każdy amulet jest dla danego człowieka. wiem, ale chyba jednak niektore maja jakies faktycznei silne oddziaływanie... wiec tak iforomuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnight_ Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 (edited) Według mnie może być to też ametyst. Ale to będzie zależne od tego, czy będzie to dla Ciebie odpowiedni kamień. Uaktywnia on trzecie oko, z czasem jak nasycasz się jego energią rozwija i wzmacnia intuicję. W ogóle wspomaga pracę umysłu, koncentrację. Dodatkowo wzmacnia i poprawia stan zdrowia, na prawdę jest to odczuwalne. Edited August 5, 2009 by midnight_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jaga_Wiedzma Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Na jasnowidzenie jest inny środek . Lepszy niż talizman . To liść jesionu . Podam prosty i nieszkodliwy sposób jego wykorzystania . ( są inne , ale nie polecam ) .Musicie znaleźć zdrowe i duże drzewo jesionu . Najlepiej aby w poblizu rósł dąb i głóg ( ale nie jest to warunek konieczny ) . Parę dni odwiedzajcie to drzewo , spędźcie z nim trochę czasu . Potem rozejrzyjcie się wokoło - powinniscie znaleźć liść ( lub galązkę z liśćmi ) . Zabierzcie ją do domu i jeden listek włóżcie pod poduszkę . A potem śnijcie .Po żadnym pozorem nie zrywajcie liści z drzewa i nie chodżcie tam jeśli jest burza . Nie wolno też spać pod tym drzewem ! Proste , nieszkodliwe no prawie ... I diablo prawdziwe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jaga_Wiedzma Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Według mnie może być to też ametyst. Ale to będzie zależne od tego, czy będzie to dla Ciebie odpowiedni kamień. Uaktywnia on trzecie oko, z czasem jak nasycasz się jego energią rozwija i wzmacnia intuicję. W ogóle wspomaga pracę umysłu, koncentrację. Dodatkowo wzmacnia i poprawia stan zdrowia, na prawdę jest to odczuwalne. I jako talizamn chroni przed pijaństwem, pomaga też kobietą w ciąży. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiszatar Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Chciałabym się was spytać, a co sądzicie o słynnym pierścieniu Atlantów? Warto go nosić na palcu? Czy ono także wspomaga zdolności? A może wręcz przeciwnie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dir en Grey Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 hmmm Ja nosze, działa czy nie dziala, mi dodaje znacznie pewności siebie, jest piekna ozdoba, a przy okazji czuje sie spokojniejszy ;p to chyba kwestia wiary ;p choc były kilka przypadków ze sam sie dziwilem swoich odruchów ... wiec JA wierze nie wiem jak reszta, a wiara czyni cuda ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mefi Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 (edited) w ksociele to symbol i poczatek opętania... noszenie tego pierścienia a ja mam pytanie do tego jesionu... czemu nie mozna spac pod tym drzewem... ? i czy tylko wtedy keidy sie przygotowuje czlowiek do zrobienia tego talizmau czy wogole... ? i czemu akurat jesion wsmopaga jasnowidzenie ? a tak.. i czy sa jakies rpzeciwskazania do uzywania Edited September 5, 2009 by Mefi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dir en Grey Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 heheh fakt pierścień atlantów w kościele katolickim jest uznawany za coś nieporządanego ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skie Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Jesionów jest kilkanaście odmian, bodajrze za 13. Różnią się między sobą prawie wszystkim. Ten jasnowidzący jesion to jakiś konkretny model czy wsio ryba byle jesion ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanJensen Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 (edited) w ksociele to symbol i poczatek opętania... noszenie tego pierścienia a ja mam pytanie do tego jesionu... czemu nie mozna spac pod tym drzewem... ? i czy tylko wtedy keidy sie przygotowuje czlowiek do zrobienia tego talizmau czy wogole... ? i czemu akurat jesion wsmopaga jasnowidzenie ? a tak.. i czy sa jakies rpzeciwskazania do uzywania Jedno co wiem o jesionie, to tyle, że jest strasznie energetyzujący. Co łatwo można odczuć. Więc jest dość dobry do wyrycia w nim run etc . Tylko nie rozumiem czemu liść a nie drewno, skoro drewno będzie trwalsze? Edited September 7, 2009 by JanJensen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanJensen Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 wiem, ale chyba jednak niektore maja jakies faktycznei silne oddziaływanie... wiec tak iforomuje To raczej reakcja organizmu jest różna...wiele talizmanów szybko oczyszcza organizm, więc po założeniu reakcja może być skrajna(u mnie po założeniu pentagramu pojawił się katar i kaszel, a znikły po kilkudziesięciu minutach wypluwania śluzu i dreszczy). Czasem materiał, z których sa wykonane wisiorki czy pierscienie nie współgra z ciałem. Np 2/3 ludzi lepiej działa srebro na 1/3 złoto, niewielkiej części jest to obojętne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts