panna.marta Posted January 1 Share Posted January 1 (edited) Jaki to będzie dla mnie rok? Karty położone wczoraj przed północą: 3 kielichy, paź monet, 6 monet dołożyłam cesarzowa III wygląda na to, że to będzie dobry rok dla mnie głównie w sferze materialnej lub zawodowej. Może pojawi się jakaś oferta, która powinnam przyjąć? Druga opcja jaka mi się skojarzyła ktoś zaprosi na ślub, chrzest lub jakieś miłe świętowanie się szykuje. Edited January 1 by panna.marta . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anastazja979 Posted January 1 Share Posted January 1 2 godziny temu, panna.marta napisał: Jaki to będzie dla mnie rok? Karty położone wczoraj przed północą: 3 kielichy, paź monet, 6 monet dołożyłam cesarzowa III wygląda na to, że to będzie dobry rok dla mnie głównie w sferze materialnej lub zawodowej. Może pojawi się jakaś oferta, która powinnam przyjąć? Druga opcja jaka mi się skojarzyła ktoś zaprosi na ślub, chrzest lub jakieś miłe świętowanie się szykuje. Dobry rok. Dużo zabawy, rozwijania nowych umiejętności i równowaga między pracą a życiem prywatnym. W Cesarzowej będziesz zachwycać wyglądem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panna.marta Posted January 24 Author Share Posted January 24 W dniu 1.01.2023 o 17:03, Anastazja979 napisał: Dobry rok. Dużo zabawy, rozwijania nowych umiejętności i równowaga między pracą a życiem prywatnym. W Cesarzowej będziesz zachwycać wyglądem. Dziekuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts