nastek96 Napisano 2 Stycznia 2023 Napisano 2 Stycznia 2023 Witajcie, W moich kartach czas określa się za pomocą kart dworskich, ale posłużyłem się całą talią dla poćwiczenia intuicji. Już kiedyś robiłem podobny rozkład ,,kiedy znajdę pracę" i uważam, że wyszło ciekawie. Kiedy zmienię pracę? 3 kielichów, As Monet, 6 mieczy As Monet i 6 mieczy fajnie pokazują, że będzie propozycja i będzie zmiana tej pracy. Odejdę z obecnej co podkreśla 6 mieczy. Zatem na pytanie ,,kiedy" muszę się skupić na 3 kielichów. Moim zdaniem nie ma tu konkretnego czasu, a wydarzenie. Nie będzie to praca znaleziona przez internet, ani przez roznoszenie CV. Znajdę pracę podczas spotkania towarzyskiego np: - spotkanie z kolegą od, którego się dowiem, że w jego firmie zwalnia się miejsce - poznanie kogoś na imprezie i otrzymanie zaproszenia na rozmowę - spotkanie rodzinne gdzie ktoś powie, że ma znajomego szukającego pracownika i mnie skontaktuje... Myślę, że będzie to praca znaleziona przez przypadek podczas jakiejś zabawy, imprezy, uroczystości... Co sądzicie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi