anika_1983 Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Jakiś czas temu snilo mi sie, ze jakies dzieci wysmarowaly mnie kupa ipamietam, ze bardzo sie tego brzydzilam, a te dzieci sie smialy. Czy to moze oznaczaccos konkretnego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 anika_1983 Może to oznaczać że prawdopodobnie dopuścisz się jakiej kompromitującej Ciebie sytuacji, co będzie tez powodem dezaprobaty ze strony otoczenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
anika_1983 Posted July 8, 2009 Author Share Posted July 8, 2009 interpretacja chyba trafna, bo pare dni temu miala miejsce podobna sytuacja... poprostu wyrazilam swoje zdanie ale ktos zrozumial to opatrznie dziekuje winteer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anika_1983 Posted July 8, 2009 Author Share Posted July 8, 2009 pamietam tez, ze to bylo na jakies drodze, jakby polnej i chyba bylo ciemno. w kolo byli jacys ludzie, a jedno z dzieci, ktore mnie smarowalo bylo male, na rekach matki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts