Szczygaa. Napisano 17 Stycznia 2023 Napisano 17 Stycznia 2023 Witam od jakiegoś czasu sni mi się jeden ten sam sen. Zostałam żołnierzem wojsk polskich i zaczęła szkolenia Co to może oznaczać Cytuj
Piko Napisano 18 Stycznia 2023 Napisano 18 Stycznia 2023 9 godzin temu, Szczygaa. napisał: Co to może oznaczać Możliwe ż podświadomość wzywa Cię do wstąpienia do Wojsk Obrony Terytorialnej... 1 Cytuj
Gość alieninside Napisano 14 Marca 2023 Napisano 14 Marca 2023 (edytowane) W dniu 17.01.2023 o 22:56, Szczygaa. napisał: Witam od jakiegoś czasu sni mi się jeden ten sam sen. Zostałam żołnierzem wojsk polskich i zaczęła szkolenia Co to może oznaczać Tez malo szczegolow podalas. Jak sie powtarza to jest wazny dosc i warto byloby go zrozumiec. A czy w Twoim zyciu czujesz ze musisz/powinnas czegos bronic? Moze swoich granic? Pozycji w pracy? moze w zwiazku? O cos walczyc? Skoro to szkolenia wiec moze dopiero musisz sie tego nauczyc? Sen moze miec zwiazek z sytuacja za nasza wschodnia granica i twoimi odczuciami nt temat Edytowane 15 Marca 2023 przez alieninside Cytuj
Szczygaa. Napisano 15 Marca 2023 Autor Napisano 15 Marca 2023 W dniu 14.03.2023 o 18:30, alieninside napisał: Tez malo szczegolow podalas. Jak sie powtarza to jest wazny dosc i warto byloby go zrozumiec. A czy w Twoim zyciu czujesz ze musisz/powinnas czegos bronic? Moze swoich granic? Pozycji w pracy? moze w zwiazku? O cos walczyc? Skoro to szkolenia wiec moze dopiero musisz sie tego nauczyc? Sen moze miec zwiazek z sytuacja za nasza wschodnia granica i twoimi odczuciami nt temat Po tym śnie próbowała ustalić swoje granice ,gdzie zaczyna się początek a gdzie koniec mojej cierpliwości. Broniłam swojego zdania. Cytuj
nastek96 Napisano 16 Marca 2023 Napisano 16 Marca 2023 Też mi się wydaje, że podświadomość może Cię nawoływać, abyś w realnym życiu więcej stawała w obronie siebie samej. Sama najlepiej wiesz w jakich sytuacjach. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi