Administrator Marcin Posted February 21, 2006 Administrator Share Posted February 21, 2006 Dyskusja na temat znaczenia imienia Kornelia : Osoba o tym imieniu jest niespokojna i nieufna wobec otoczenia. Lubi chodzić nieutartymi drogami, znosi niewygody, nie zraża się niepowodzeniami. Uwielbia wytykanie zła, toteż w życiu niejedno krytykuje, dlatego też nie ma zbyt spokojnego życia. Zna dość dobrze charaktery ludzi, umie rozszyfrować stan duszy osób przeciwnej płci, toteż niezbyt łatwo zawiera z nim przyjaźń. Trudna w małżeństwie, lubi łatwe życie, dlatego niechętnie wstępuje w związek małżeński, P rzy tym wszystkim jest towarzyska, potrafi znaleźć się w każdej sytuacji życiowej, wybrnąć dyp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corny20 Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 I nie do końca mogę się z tym zgodzić xD Ale to na moim przykładzie. Początek nie zgadza się, przynajmniej ze mną. Jestem właściwie zbyt ufna, co często mnie gubi. Rzadko krytykuję, bo nie lubię sprawiać komuś przykrości Ale reszta - cóż, całkiem całkiem xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avia Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Jeśli chodzi o mnie to prawie wszystko się sprawdziło. Tylko z tym łatwym zawieraniem przyjaźni się nie zgodzę ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nela9601 Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 No prawie prawie... zwłaszcza z tą krytyką. ;D Uwielbiam krytykować xd Ale z tym małżeństwem to nie.. zdecydowanie nie ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts