Emma1 Napisano 13 Lutego 2023 Napisano 13 Lutego 2023 Proszę o interpretacje snu. Śniło mi się to z ponad tydzień temu , od długiego czasu mam zły okres.. może ma to z tym związek? Zobaczyłam nie znajomego gościa z karabinem w ręku i plecakiem na plecach , szedł prosto a ja wyszłam z uliczki. Stanęłam przez chwile jak zryta patrząc się na niego , wiedział ze ja wiem ze coś zrobił złego a zresztą widziałam go z bronią. Zatrzymał się a ja mu powiedziałam cześć bo nie wiedziałam co mam zrobić, na ucieczkę było za późno. On podniósł broń do drugiej ręki , zawachal się a później już ją podniósł tak by celowała do mnie. Moje słowa były „ nie zabijaj mnie „ wtedy się obudziłam w środku nocy Cytuj
Gość alieninside Napisano 30 Września 2023 Napisano 30 Września 2023 W dniu 13.02.2023 o 04:32, Emma1 napisał: Proszę o interpretacje snu. Śniło mi się to z ponad tydzień temu , od długiego czasu mam zły okres.. może ma to z tym związek? Zobaczyłam nie znajomego gościa z karabinem w ręku i plecakiem na plecach , szedł prosto a ja wyszłam z uliczki. Stanęłam przez chwile jak zryta patrząc się na niego , wiedział ze ja wiem ze coś zrobił złego a zresztą widziałam go z bronią. Zatrzymał się a ja mu powiedziałam cześć bo nie wiedziałam co mam zrobić, na ucieczkę było za późno. On podniósł broń do drugiej ręki , zawachal się a później już ją podniósł tak by celowała do mnie. Moje słowa były „ nie zabijaj mnie „ wtedy się obudziłam w środku nocy Jaka czesc ciebie musi umrzeć? Albo jaka czesc ciebie chce Cie zabic? Dlaczego tak bardzo sie bronisz przed zmianą? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi