mezza Napisano 21 Lutego 2023 Napisano 21 Lutego 2023 (edytowane) Aura: Koło Fortuny+8 kielichow+rycerz mieczy Mogą wydarzyć się sytuację, które były z góry pisane. Odejście lub powrót jakiejś osoby, zwolnienie lekarskie lub nieoczekiwany wyjazd. Ogólnie może być nerwowo. Praca: Glupiec+Mag+Śmierć+4 monet Budowanie nowych relacji, próbowanie nowych rozwiązań. Po okresie, kiedy dwoilam się I troilam, marzec moze przyniesc trudna, ale bardziej przewidywalna pracę. Finanse: 4 mieczy+8 bulaw+AS Monet Bonus finansowy lub finanse będą szły na leczenie, zdrowie. Milosc: kochankowie+3 kielichow+Śmierć+Król Mieczy Ogólnie powinna być dobra atmosfera, korzystanie z życia, ale z czasem partner może trochę zmienić postawę na bardziej zdrowo rozsądkową. Samopoczucia: paź bulaw+rycerz mieczy+paź mieczy Pośpiech, stres, rozdrażnienie, ale także bystrość umysłu. Relacje z otoczeniem: rycerz denarow+8 miexzy+4 mieczy Będę stroniła od ludzi i kontaktow Pozytywna niespodzianka: 2 mieczy+Sprawka+Cesarzowa Sprawy urzędowe, konflikty będą rozwiązane z korzyścią dla mnie. Rada: Księżyc+5 kielichow+6 kielichow Pozwolić sobie na tęsknotę, smutek za tym, co jest już historia. Dziękuję za pomoc Edytowane 22 Lutego 2023 przez mezza 2 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 21 Lutego 2023 Ekspert Napisano 21 Lutego 2023 @mezza - powtarza się 4 Mieczy. Czy losowałaś na każde pytanie z całej talii czy może to błąd „w druku”? Cytuj
mezza Napisano 21 Lutego 2023 Autor Napisano 21 Lutego 2023 Losuje zawsze na każde pytanie :). 1 Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 22 Lutego 2023 Napisano 22 Lutego 2023 14 godzin temu, mezza napisał: Aura: Koło Fortuny+8 kielichow+rycerz mieczy Mogą wydarzyć się sytuację, które były z góry pisane. Odejście lub powrót jakiejś osoby, zwolnienie lekarskie lub nieoczekiwany wyjazd. Ogólnie może być nerwowo. Nagła konieczność wyjazdu w celu załatwienia spraw urzędowych. Ewentualnie konflikt z kimś. 14 godzin temu, mezza napisał: Praca: Glupiec+Mag+Śmierć+4 monet Budowanie nowych relacji, próbowanie nowych rozwiązań. Po okresie, kiedy dwoilam się I troilam, marzec moze przyniesc trudna, ale bardziej przewidywalna pracę. Będziesz próbowała przeforsować nowe pomysły, ale zdasz sobie sprawę, że to zły moment 14 godzin temu, mezza napisał: Finanse: 4 mieczy+8 bulaw+AS Monet Bonus finansowy lub finanse będą szły na leczenie, zdrowie. Zastrzyk gotówki 14 godzin temu, mezza napisał: Milosc: kochankowie+3 kielichow+Śmierć+Król Mieczy Ogólnie powinna być dobra atmosfera, korzystanie z życia, ale z czasem partner może trochę zmienić postawę na bardziej zdrowo rozsądkową. Będzie romantyczne i rozrywkowo, ale możecie pokłócić się pod koniec miesiąca. 14 godzin temu, mezza napisał: Samopoczucia: paź bulaw+rycerz mieczy+paź mieczy Pośpiech, stres, rozdrażnienie, ale także bystrość umysłu. Raz na wozie, raz pod wozem, ale ogólnie dużo emocji o pobudzenia. 14 godzin temu, mezza napisał: Relacje z otoczeniem: rycerz denarow+8 miexzy+4 mieczy Będę stroniła od ludzi i kontaktow Możesz czuć się przyblokowana 14 godzin temu, mezza napisał: Pozytywna niespodzianka: 2 mieczy+Sprawka+Cesarzowa Sprawy urzędowe, konflikty będą rozwiązane z korzyścią dla mnie. To co sprawiało trudność wyjdzie na dobre 14 godzin temu, mezza napisał: Rada: Księżyc+5 kielichow+6 kielichow Pozwolić sobie na tęsknotę, smutek za tym, co jest już historia. Tak 14 godzin temu, mezza napisał: Dziękuję za pomoc Będę wdzięczna, jeśli skomentujesz mój rozkład na marzec :) Cytuj
panna.marta Napisano 22 Lutego 2023 Napisano 22 Lutego 2023 21 godzin temu, mezza napisał: Aura: Koło Fortuny+8 kielichow+rycerz mieczy moze być trochę melancholijnie, pewne rzeczy możesz odbierać jako atak Praca: Glupiec+Mag+Śmierć+4 monet może ktoś odejdzie, złoży wypowiedzenie Finanse: 4 mieczy+8 bulaw+AS Monet wpadnie jakiś grosz Milosc: kochankowie+3 kielichow+Śmierć+Król Mieczy jakieś zmiany zajdą może ochłodzenie uczuć Samopoczucia: paź bulaw+rycerz mieczy+paź mieczy Pośpiech, stres, rozdrażnienie, ale także bystrość umysłu. Relacje z otoczeniem: rycerz denarow+8 miexzy+4 mieczy Będę stroniła od ludzi i kontaktow Pozytywna niespodzianka: 2 mieczy+Sprawka+Cesarzowa rozprawiasz wie z jakaś sprawa urzędowa Rada: Księżyc+5 kielichow+6 kielichow może te emocje po prostu musza ujść z Ciebie żeby ulżyło albo trzeba coś sobie wyjaśnić Spojrzysz tez na mój rozkład na marzec ? 1 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 22 Lutego 2023 Ekspert Napisano 22 Lutego 2023 W dniu 21.02.2023 o 19:38, mezza napisał: Aura: Koło Fortuny+8 kielichow+rycerz mieczy Zdarzenia losowe których tak do końca nie przewidzisz a które zdarzają się cyklicznie. Związane z tym rozczarowanie i trochę stresu. W dniu 21.02.2023 o 19:38, mezza napisał: Praca: Glupiec+Mag+Śmierć+4 monet Rozpoczniesz coś nowego z dużym optymizmem choć brakiem doświadczenia. Pomimo tego, całkiem dobrze Ci pójdzie bo Mag dopnie swego wszelkimi sposobami( ma gadane, ale też manipulant). W Śmierci koniec pewnego procesu, może czekasz na podwyżkę? Jest możliwa. W dniu 21.02.2023 o 19:38, mezza napisał: Finanse: 4 mieczy+8 bulaw+AS Monet Urlop, odpoczynek w domu, faktycznie pasuje zwolnienie lekarskie czy coś. 8 Buław to nagle wiadomości albo - nagle, szybkie zakupy. As Monet zapowiada finansowy zysk - możesz też kupić coś niespodziewanie w dobrej cenie. W dniu 21.02.2023 o 19:38, mezza napisał: Milosc: kochankowie+3 kielichow+Śmierć+Król Mieczy Będzie milo i przyjemnie. W 3 Kielichów jest naprawdę sympatyczna atmosfera i jest wesoło- może też spotkanie z partnerem ale w większym gronie? Partner w Królu Mieczy skupiony na pracy, może być zestresowany. W dniu 21.02.2023 o 19:38, mezza napisał: Samopoczucia: paź bulaw+rycerz mieczy+paź mieczy Aktywnie będziesz walczyć ze stresem. W dniu 21.02.2023 o 19:38, mezza napisał: Relacje z otoczeniem: rycerz denarow+8 miexzy+4 mieczy Będziesz pracować nad jakąś relacją, możesz przysporzyć Ci stresu i poczucia bezsilności. W dniu 21.02.2023 o 19:38, mezza napisał: Pozytywna niespodzianka: 2 mieczy+Sprawka+Cesarzowa Coś rozwiąże się na Twoją korzyść. Może być związane z mamą lub kobietą w podobnej roli. W dniu 21.02.2023 o 19:38, mezza napisał: Rada: Księżyc+5 kielichow+6 kielichow Nie ujawniać wszystkiego, wszystkich informacji. Nie wyprowadzać otoczenia „z błędu”. Nie musisz w tym miesiącu wszystkiego wyjaśniać. Skup się na swoich uczuciach i co podpowiada Ci serce - nie wszystko w tym miesiącu ogarniesz rozumem i logicznie. 1 Cytuj
minkaf Napisano 25 Lutego 2023 Napisano 25 Lutego 2023 W dniu 21.02.2023 o 20:38, mezza napisał: Aura: Koło Fortuny+8 kielichow+rycerz mieczy Mogą wydarzyć się sytuację, które były z góry pisane. Odejście lub powrót jakiejś osoby, zwolnienie lekarskie lub nieoczekiwany wyjazd. Ogólnie może być nerwowo. Praca: Glupiec+Mag+Śmierć+4 monet Budowanie nowych relacji, próbowanie nowych rozwiązań. Po okresie, kiedy dwoilam się I troilam, marzec moze przyniesc trudna, ale bardziej przewidywalna pracę. Finanse: 4 mieczy+8 bulaw+AS Monet Bonus finansowy lub finanse będą szły na leczenie, zdrowie. Milosc: kochankowie+3 kielichow+Śmierć+Król Mieczy Ogólnie powinna być dobra atmosfera, korzystanie z życia, ale z czasem partner może trochę zmienić postawę na bardziej zdrowo rozsądkową. Samopoczucia: paź bulaw+rycerz mieczy+paź mieczy Pośpiech, stres, rozdrażnienie, ale także bystrość umysłu. Relacje z otoczeniem: rycerz denarow+8 miexzy+4 mieczy Będę stroniła od ludzi i kontaktow Pozytywna niespodzianka: 2 mieczy+Sprawka+Cesarzowa Sprawy urzędowe, konflikty będą rozwiązane z korzyścią dla mnie. Rada: Księżyc+5 kielichow+6 kielichow Pozwolić sobie na tęsknotę, smutek za tym, co jest już historia. Dziękuję za pomoc AURA zmiana sytuacji i w związku z tym rozmyślanie o porzuceniu kogoś/czegoś. kłótnie PRACA początki w nowej pracy, na nowym stanowisku. zakorzenianie się FINANSE przypływ gotówki po przestoju finansowym MIŁOŚĆ ochłodzenie ze strony bliskiego mężczyzny SAMOPOCZUCIE impulsywność, niedojrzałe emocje RELACJE Z OTOCZENIEM choroba, przemęczenie (odpoczynek) pomimo kontaktów z zewnątrz POZYTYWNA NIESPODZIANKA podjęcie korzystnej decyzji dot. spraw urzędowych RADA pogódź się w końcu z przeszłością i zajmij się teraźniejszośćią 1 Cytuj
mezza Napisano 5 Kwietnia 2023 Autor Napisano 5 Kwietnia 2023 W dniu 21.02.2023 o 20:38, mezza napisał: Aura: Koło Fortuny+8 kielichow+rycerz mieczy W sumie to nie wiem, co karty chciały powiedzieć, ale obstawiam, że powrót jakiś negatywnych emocji. Praca: Glupiec+Mag+Śmierć+4 monet Rzeczywiście czułam się jakbym błądziła przez brak wiedzy i doświadczenia, co często nadrabiałam proaktywnością, aby na sam koniec przyjąć pozycję "nie wychylać się". Finanse: 4 mieczy+8 bulaw+AS Monet Dostałam premię, a wiadomość o przyznaniu przyszła podczas mojej choroby. Milosc: kochankowie+3 kielichow+Śmierć+Król Mieczy Wszystko ok Samopoczucia: paź bulaw+rycerz mieczy+paź mieczy Byłam czepliwa, rozdrażniona, ale także chętna do działania. Relacje z otoczeniem: rycerz denarow+8 miexzy+4 mieczy Rzeczywiście stroniłam od kontaktów, musiałam pewne rzeczy sobie poukładać w głowie. Pozytywna niespodzianka: 2 mieczy+Sprawka+Cesarzowa Premia Rada: Księżyc+5 kielichow+6 kielichow Pozwolić sobie na tęsknotę, smutek za tym, co jest już historia. Dziękuję za pomoc 1 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 5 Kwietnia 2023 Ekspert Napisano 5 Kwietnia 2023 @mezza dzięki za weryfikację po raz kolejny Śmierć pokazała pieniądze - co utwierdziło mnie w moich dotychczasowych doświadczeniach z kartami. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 16 Kwietnia 2023 Maestro Napisano 16 Kwietnia 2023 W dniu 5.04.2023 o 23:19, Gringe napisał: @mezza dzięki za weryfikację po raz kolejny Śmierć pokazała pieniądze - co utwierdziło mnie w moich dotychczasowych doświadczeniach z kartami. Cytat Jak Śmierć mogła Ci pokazać pieniądze? Rozumiem,że w konfiguracji z konkretnymi kartami? 1 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 16 Kwietnia 2023 Ekspert Napisano 16 Kwietnia 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, Inez2503 napisał: Nie Sama karta Śmierci pokazuje mi pieniądze. I to nie takie, że coś tam wpadnie tylko takie duże. Często zwiększenie limitu na kartach kredytowych - nie tylko u mnie ale u kilku osób zaobserwowałam. Podwyżki w pracy - u koleżanki to była duża podwyżka bo pracuje na stanowisku kierowniczym w księgowości w koncernie samochodowym. Myślałam o tej karcie i jej znaczeniu ostatnio. Bardziej pokazuje mi, że coś „przybędzie” niż, że coś odejdzie, zabierze. Owszem jest to proces i finalizacja ale nie kończy się klapą czy żalem czy czymś podobnym. W odniesieniu do relacji też byłabym ostrożna - bardziej Świat pokarze u mnie koniec niż Śmierć( tutaj raczej wejście na inny poziom znajomosci i już nie ma odwrotu, w sensie dokonało się, zobaczyło się i już się „nie od zobaczy”). Pokazała mi ciążę - definitywna zmiana ale nie żal z swego powodu a raczej wyjście z sytuacji( potwierdza się, że Smierć działa jak Karta Brama i daje możliwość wejścia na kolejny poziom). Może to kwestia talii - u mnie na Heaven and Earth Tarot, Śmierć jedzie na potężnym koniu i wyglada na „wypasioną”, Papież przed nią się modli a dziecko kwiaty wręcza. Plus jeden trup z mieczem obok. Przyznam, że nie spotkałam się z podobnymi wrażeniami u innych Tarocistów czy w literaturze - choć z drugiej strony mam wrażenie, że wiele „smaczków” z zawodowego warsztatu ludzie trzymają dla siebie i niechętnie się dzielą. ps. I udało mi się pięknie w tej karcie utyć Edytowane 16 Kwietnia 2023 przez Gringe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi