Heniekoriginal Posted February 27 Share Posted February 27 Wczoraj wróciłem z obozu w murzasichle. Nocowaliśmy w hotelu Giewont. Moje znajome z pokoju obok skarżyły się na dziwne zdarzenia w ich pokoju. Podobno w lustrze widziały dziwną postać. Czarnowłosa dziewczyna w makijażu w stylu emo. Oprócz tego obserwowały dziwne zachowanie przedmiotów np. Pustych butelek które same spadały, a jedną z nich doświadczyła dziwnych błysków. Siedziała sama w ciemnym pokoju a nagle przez sekundę coś ją oślepiło, coś jak granat błyskowy. Czegoś podobnego doświadczył kolega który był że mną w pokoju. Dodatkowo wiele osób na tym obozie źle czuło się psychicznie, zwłaszcza dziewczyny z tego pokoju. Czy wiecie coś o historii tego budynku? Co wcześniej stało w tym miejscu? Czy miało miejsce jakieś samobójstwo Czy inne tragiczne wydarzenie? Czy takie wydarzenia miały miejsce gdzieś indziej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gosia Posted March 9 Share Posted March 9 Z tego co wiem, nic szczególnego tam nie ma. Albo mi się nie przydarzyło. Prędzej obstawiałabym bycie pod wpływem i po wpływie substancji... powiedzmy, rozmywających postrzeganie rzeczywistości. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts