Dartanian Napisano 27 Lutego 2023 Napisano 27 Lutego 2023 (edytowane) Sen miał miejsce z piątku na sobotę 24.02./25.02 w przybywającym sierpie Księżyca. Mojej znajomej śnił się mój pogrzeb w kościele, chociaż dokładnie nie widziała twarzy w trumnie. Znajoma płakała stojąc oparta o barierkę przed kościołem, naprzeciwko kościoła znajdowała się pijalna soków do której po uroczystości znajoma miała się udać. Miasta nie rozróżniła ale mogło być to polskie miasto jak i niemieckie (w Niemczech chyba nie ma typowych pijalni soków). Prośba o rozwinięcie tego snu i prawdopodobnych zdarzeń w rzeczywistym świecie. Edytowane 27 Lutego 2023 przez Dartanian Cytuj
Gość alieninside Napisano 27 Lutego 2023 Napisano 27 Lutego 2023 Godzinę temu, Dartanian napisał: Sen miał miejsce z piątku na sobotę 24.02./25.02 w przybywającym sierpie Księżyca. Mojej znajomej śnił się mój pogrzeb w kościele, chociaż dokładnie nie widziała twarzy w trumnie. Znajoma płakała stojąc oparta o barierkę przed kościołem, naprzeciwko kościoła znajdowała się pijalna soków do której po uroczystości znajoma miała się udać. Miasta nie rozróżniła ale mogło być to polskie miasto jak i niemieckie (w Niemczech chyba nie ma typowych pijalni soków). Prośba o rozwinięcie tego snu i prawdopodobnych zdarzeń w rzeczywistym świecie. Ten sen dotyczy nie Ciebie a osoby sniacej. W zwiazku z tym to znajoma powinna ten sen opisac wlacznie ze swoimi skojazeniami i odczuciami. To ona posiada klucz do jego interpretacji. Cytuj
Dartanian Napisano 28 Lutego 2023 Autor Napisano 28 Lutego 2023 22 godziny temu, alieninside napisał: Ten sen dotyczy nie Ciebie a osoby sniacej. W zwiazku z tym to znajoma powinna ten sen opisac wlacznie ze swoimi skojazeniami i odczuciami. To ona posiada klucz do jego interpretacji. Tak też myślałem czekałem jednak, aż ktoś to potwierdzi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi