Gość Anastazja979 Napisano 27 Lutego 2023 Napisano 27 Lutego 2023 Jestem singielką. Czy wejdę z kimś w związek w ciągu pół roku? I Mag, IV Cesarz, XX Sąd Ostateczny Karty ciągnęłam z całej talii. Obstawiam, że będzie na to szansa, skoro wyszły same AW. Dopytałam, kiedy dokładnie: XVI Wieża - dosyć szybko i niespodziewanie Będę wdzięczna za waszą pomoc w interpretacji. Cytuj
majmaj Napisano 27 Lutego 2023 Napisano 27 Lutego 2023 Moim zdaniem TAK, bo jest karta odrodzenia. 1 Cytuj
mezza Napisano 27 Lutego 2023 Napisano 27 Lutego 2023 Tak, Cesarz jest trochę dominujący, ale zazwyczaj przedstawia mężczyznę, który ma już swoją dojrzałość, aby wejść w stała relacje. Mag może świadczyć o tych staraniach, które mają Cię do niego doprowadzić. Może być to związek nawet z perspektywa założenia rodziny lub wewnętrznego odrodzenia. 1 Cytuj
minkaf Napisano 5 Marca 2023 Napisano 5 Marca 2023 W dniu 27.02.2023 o 15:54, Anastazja979 napisał: Jestem singielką. Czy wejdę z kimś w związek w ciągu pół roku? I Mag, IV Cesarz, XX Sąd Ostateczny Dopytałam, kiedy dokładnie: XVI Wieża - dosyć szybko i niespodziewanie Będę wdzięczna za waszą pomoc w interpretacji. będzie związek czas: albo niespodziewanie, albo w okresie marsowych znaków (skorpion, baran) 2 Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 14 Maja 2023 Napisano 14 Maja 2023 Weryfikacja: tak, jestem w związku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi