Administrator Ismer Napisano 27 Lutego 2023 Administrator Napisano 27 Lutego 2023 Cytat Poproszę o drzewo świata, na relację, która jest bardzo dynamiczna i jestem trochę zdezorientowana. Pytania standardowe są idealne dla rodzaju tej relacji i nie trzeba nic zmieniać. McPhee oto Twoje Drzewo Świata: 1. czego powinnaś się nauczyć: Isa 2. co będzie dla ciebie wyzwaniem: Raido odwr. 3. jaka jest twoja runa przewodnia: Algiz odwr. 4. jaka runa (jaka jej moc) będzie ci pomocna: Gebo 5. co jest przestrogą: Dagaz 6. z czym powinnaś się rozstać: Jera odwr. 7. jaki będzie skutek poznania tej lekcji: Odala odwr. Program automatycznie ustawiony jest na odwracanie run, lecz jeśli nie akceptujesz tego, to czytasz je wszystkie w pozycji prostej. 1 Cytuj
McPhee Napisano 1 Marca 2023 Napisano 1 Marca 2023 Dziękuję to bardzo pasuje do obrazu tej relacji i już dwa punkty - 1 i 4 - mogę zweryfikować: Gebo mi się bardzo przyda, a Isy muszę się nauczyć, zatrzymanie bardzo pasuje do aktualnego stanu, trudno mi zaakceptować istniejące teraz warunki. Nad resztą pomyślę, ale i tak już widzę, że trafiło, wszystko. Jera... chleba z tej mąki, przynajmniej w tym roku, nie będzie.... Zapraszam chętnych do rozkminy, bardzo mi pomoże obiektywne spojrzenie, ja jestem mocno zaangażowana w tę relację, miałam dużą nadzieję na jej rozwój, początkowo szło gładko a potem, no jak to w życiu bywa. W dniu 27.02.2023 o 17:05, Ismer napisał: Program automatycznie ustawiony jest na odwracanie run, lecz jeśli nie akceptujesz tego, to czytasz je wszystkie w pozycji prostej. jest dobrze, skorzystałam z Twojego wyjaśnienia; ja wolę odwracanie run przy niektórych układach, a do tego pasuje odwracanie. 2 1 Cytuj
McPhee Napisano 29 Lipca 2023 Napisano 29 Lipca 2023 To jeszcze nie weryfka, bardziej kontynuacja, bo ta relacja jest non stop dynamiczna i ulega zmianom. Na dzień dzisiejszy niektóre wskazówki są już potwierdzone, inne czekają na finał, szcz. nr. 5 i 6. 1. czego powinnaś się nauczyć: Isa - cierpliwości... 2. co będzie dla ciebie wyzwaniem: Raido odwr. - odcięcie się od dźwigania cudzych problemów. 3. jaka jest twoja runa przewodnia: Algiz odwr. - zaufać, ale zachować ostrożność /powściągliwość w relacji, nie wyrywać się przed szereg, powstrzymać emocje. 4. jaka runa (jaka jej moc) będzie ci pomocna: Gebo - to wzajemne dary, więc zachowanie równowagi w naszej relacji, równa wymiana. 5. co jest przestrogą: Dagaz - żeby nie patrzeć w przeszłość (noc, mrok) skupić się na nadchodzącym dniu (świt) i na tym, co mam w zasięgu ręki. 6. z czym powinnaś się rozstać: Jera odwr. - chyba z nadzieją na szybki plon. Albo w ogóle na jakikolwiek. I z odkładaniem na później. 7. jaki będzie skutek poznania tej lekcji: Odala odwr. - tu było mi trudno coś skojarzyć z tą sytuacją. Ale dziś myślę, że - szcz. przy przestrzegającej Dagaz - nie skupiać się tak bardzo na tej relacji a więcej czasu poświęcić bliskim. 2 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi