nastek96 Posted March 5 Share Posted March 5 Witajcie, Jestem w trakcie szukania nowej pracy. Czy uda mi się znaleźć nową pracę do końca marca? XXI Świat, Król Buław, XIX Słońce Karty wyszły bardzo pozytywne, ale nie jestem pewien co do znalezienia pracy w marcu. Pewne jest to, że widzę tutaj wyjazd i w Słońcu duże zadowolenie niezależnie od tego co się wydarzy. W mojej talii Król Buław to czas barana, czyli przełom marca i kwietnia. Uważam, że pracę znajdę właśnie w znaku barana. Natomiast do końca marca jedynie uda mi się zorganizować wyjazd, z którego będę zadowolony. Co sądzicie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lilliana Posted March 5 Share Posted March 5 Szczesliwe karty :-) Faktycznie, nie ma takiej oczywistej wiadomosci ze zaczniesz nowa prace. Natomiast widac energie do dzialania, tworzenia dla siebie odpowiedniego podloza pod rozpoczecie nowego etapu, ktory na pewno przyniesie ci dobre samopoczucie. Mozliwe, ze bedziesz bardzo aktywnie poszukiwal pracy przez najblizszy miesiac i to za jakis czas powinno przyniesc efekty. Wyjdziesz na prosta, ustabilizujesz sie w przyszlosci, jesli wykorzystasz ten okres. Bardzo dobry czas. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastek96 Posted March 5 Author Share Posted March 5 (edited) Bardzo dziękuję. Mam wątpliwości jak czytać te karty. Edited March 5 by nastek96 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lilliana Posted March 5 Share Posted March 5 Moze potrzeba jeszcze wyciagnac dla rozjasnienia przekazu? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastek96 Posted March 5 Author Share Posted March 5 Dociągania kart mi nie służy niestety. Często to stosowałem, ale bardziej mi to mąciło niż rozjaśniało. Z podsumowania mam Słońce, więc sytuację z której jestem zadowolony. Ale tak sobie myślę...a może Świat nie jest żadną podróżą, ani znalezioną pracą, ale kontaktem z jakimś mężczyzną w sprawie pracy co mnie bardzo ucieszy. Świat tutaj wskazuje na kontakt z kimś z daleka. Co sądzisz? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minkaf Posted March 5 Share Posted March 5 Godzinę temu, nastek96 napisał: Witajcie, Jestem w trakcie szukania nowej pracy. Czy uda mi się znaleźć nową pracę do końca marca? XXI Świat, Król Buław, XIX Słońce tak 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted March 5 Ekspert Share Posted March 5 1 godzinę temu, nastek96 napisał: Witajcie, Jestem w trakcie szukania nowej pracy. Czy uda mi się znaleźć nową pracę do końca marca? XXI Świat, Król Buław, XIX Słońce Nie lubię pytań zamkniętych na Tak/Nie. Trudno to zinterpretować - wbrew pozorom. Tradycyjnie każda z nich mówi „tak”. Interpretacyjnie, żadna nie mówi o rozpoczynaniu czegoś nowego. W Królu Buław możesz być Ty jako specjalista w swojej dziedzinie, aktywnie szukający pracy. Słońce jest najppzytywniejsze z całej talii Tarota- dodaje optymizmu i wiary w siebie. W Świecie który otwiera rozkład jest zapowiedź definitywnego końca pewnego cyklu i wyjście w świat - po nowe doświadczenia. Wszystko, co mogłeś osiągnąć już osiągnąłeś - pora zdobywać nowe szczyty W Królu nie musisz udowadniać swojej wartości - tutaj Ty decydujesz. Podsumowując, pojawiają się nowe możliwości i wiara we własne siły. Nawet jedli nic jeszcze nie zaczniesz to będziesz miał widoki na coś ciekawego. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastek96 Posted March 5 Author Share Posted March 5 minkaf - dziękuję Gringe - dziękuję Właśnie Król nie kojarzy mi się z kimś kto szuka, on siedzi i nie musi nic robić. Może Świat jak piszesz jest zakończeniem pewnego cyklu: pierwszej pracy dla doświadczenia. I czas iść dalej. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastek96 Posted March 6 Author Share Posted March 6 Tak mnie natchnęło, że wczoraj wieczorem napisał do mnie kolega co u mnie słychać i pytał, czy nie chciałbym wyjechać i zacząć wszystkiego od nowa. Może wróżba po prostu pokazała tego kolegę (Król Buław), który pyta o wyjazd (Świat), tylko nwm gdzie to Słońce. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emma1 Posted March 7 Share Posted March 7 Karta świat mówi ze los przestawi przed tobą nową prace. Król buław siłe i energię a słonce pozytywna odpowiedz na Twoje pytanie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szept myśli Posted March 7 Share Posted March 7 W dniu 6.03.2023 o 07:57, nastek96 napisał: Tak mnie natchnęło, że wczoraj wieczorem napisał do mnie kolega co u mnie słychać i pytał, czy nie chciałbym wyjechać i zacząć wszystkiego od nowa. Może wróżba po prostu pokazała tego kolegę (Król Buław), który pyta o wyjazd (Świat), tylko nwm gdzie to Słońce. Świat na początku rozkładu jak dla mnie mówi że otwierają się przed nami nowe możliwości. Zgadza się karty osobowe pokazują nam poprostu osoby jak w Twoim przypadku Król buław które maja wpływ na nasze życie. Słońce to radość, spełnienie jeżeli skorzystasz z oferty kolegi. Przy takich kartach ja bym działała ale to już Twoja decyzja. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastek96 Posted March 7 Author Share Posted March 7 Emma1, dziękuję Szept myśli. Słońce może tu oznaczać ciepły kraj o jakim kiedyś mówił. Kolegę znam bardzo słabo, więc maloprawdopodobne, abym wyjechał. dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panna.marta Posted March 11 Share Posted March 11 Przy takich kartach na pewno. Do wakacji będzie zmiana. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastek96 Posted March 12 Author Share Posted March 12 Dziękuje bardzo Ale docelowo wróżba obejmuje tylko marzec. Choć sam się nadal głowie z tym znakiem barana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakretka23 Posted March 12 Share Posted March 12 Jeśli będzie bardzo aktywnie szukał to do sierpnia znajdziesz. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastek96 Posted March 16 Author Share Posted March 16 Dziękuję bardzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts