Moderators Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ejbert Napisano 11 Marca 2023 Moderators Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 11 Marca 2023 Tak po mnie chodził i chodził dzisiejszy Księżyc Skorpionie, że wychodził astro - demoty Krótko i na temat: demoty u nas są, a tutaj zapraszam forumowiczów do wspólnej zabawy w demotywatory z astro i numero rodem, czyli co się komu kojarzy z typowym działaniem jakiegoś znaku, planety, aspektu, domu bądź numerka. Jasne, że z podpisem o jaki znaczek chodzi Tu się wbiłem z tematem, bo na astro zaglądają raczej tylko astro... nauci ale zawsze możemy się na Astrolife przenieść Zaczynam od Skorpiona, jako że Księżyc dziś po nim wędruje wspomnień czar: 40 lat temu... nowalijki 2023 a to prawda! 1 4 2 Cytuj
Gość Ariesza Napisano 11 Marca 2023 Napisano 11 Marca 2023 Ja mam o Baranie "Powinieneś przystopować i zastanowić się nad swoim zachowaniem i opiniami, bo nie zawsze masz rację." Barany: "Ich przyjaciele mówiący im, żeby zaczęli myśleć zamiast skakać od razu do konkluzji i wkurzania się." Inne znaki: "Zwolnij i pomyśl, zamiast zachowywać się impulsywnie." Cytuj
Gość alieninside Napisano 12 Marca 2023 Napisano 12 Marca 2023 (edytowane) I dla skorpionow i baranow: Edytowane 12 Marca 2023 przez alieninside Cytuj
Psotnik Napisano 15 Marca 2023 Napisano 15 Marca 2023 Koziorożec praktyczny realista: Panna total szczegółowa: Estetka Wenus, ale w Baranie: 4 1 Cytuj
Administrator Ismer Napisano 25 Lipca 2023 Administrator Napisano 25 Lipca 2023 Małe Skorpionki Rozterki Wenus w Pannie 5 Cytuj
Emeryta Napisano 20 Kwietnia Napisano 20 Kwietnia A to tak ogólnie, jak ktoś szuka prezentu według znaku zodiaku, polecane zwłaszcza zodiakarom Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi