zakretka23 Posted March 12 Share Posted March 12 Postanowiłam wykupić na próbę na dwa tygodnie dieta pudełkowa keto od dzikiego trenera. Zobaczymy jakiej jakości jest jedzenie i jak czuje się na takiej diecie. Od dłuższego czasu moje jedzenie bazuje na diecie niskowęglowodanowej. Jaki wpływ na moje ciało będzie miała zakupiona dieta pudełkowa z dieta keto? 8 monet as buław rycerz buław Dieta unormuje prace mojego organizmu jeśli będzie utrzymywana systematycznie. Karta 8 monet to zawsze proces utrzymywany w sposób ciągły, cierpliwy, przynosi efekty poprzez powolna ale systematyczna pracę. W buławach dopatrywałabym się przypływu energii. Myśle, ze będę bardziej zdeterminowana poprzez uporządkowaną dietę do treningów i do większej aktywności po za treningowej. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venilia Posted March 18 Share Posted March 18 moim zdaniem 8 denarów dobrze tutaj się prezentuje, więc pominę As buław + Rycerz buław - mam tutaj dwie opcje - zapalenie, rozwój chorób/grzybów/pasożytów/wirusów/bakterii, gorączka - więcej energii, większe libido, zachęta do dalszego rozwoju 2 tygodnie to chyba krótki okres dla organizmu z sumowania wychodzi IX Pustelnik + Rycerz buław, więc może rezultaty przyjdą dla ciała trochę później albo zaczniesz więcej o tym czytać w necie 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakretka23 Posted March 18 Author Share Posted March 18 (edited) Dwa tygodnie na pudełkach z tej firmy, następnie dwa z kolejnej i to dobra decyzja bo po czterech dniach już wiem, ze nie wrócę do cateringu z tej firmy. Na keto i redukcji chce być dwa - trzy miesiące. Później low carb. Zadawałam pytanie na te konkretne dwa tygodnie, weryfikacja za tydzień. Edited March 18 by zakretka23 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panna.marta Posted March 20 Share Posted March 20 (edited) W dniu 12.03.2023 o 17:17, zakretka23 napisał: Postanowiłam wykupić na próbę na dwa tygodnie dieta pudełkowa keto od dzikiego trenera. Zobaczymy jakiej jakości jest jedzenie i jak czuje się na takiej diecie. Od dłuższego czasu moje jedzenie bazuje na diecie niskowęglowodanowej. Jaki wpływ na moje ciało będzie miała zakupiona dieta pudełkowa z dieta keto? 8 monet as buław rycerz buław Dieta unormuje prace mojego organizmu jeśli będzie utrzymywana systematycznie. Karta 8 monet to zawsze proces utrzymywany w sposób ciągły, cierpliwy, przynosi efekty poprzez powolna ale systematyczna pracę. W buławach dopatrywałabym się przypływu energii. Myśle, ze będę bardziej zdeterminowana poprzez uporządkowaną dietę do treningów i do większej aktywności po za treningowej. Czemu Ci się nie podobała od dzikiego? Edited March 20 by panna.marta . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakretka23 Posted March 20 Author Share Posted March 20 (edited) 12 godzin temu, panna.marta napisał: Czemu Ci się nie podobała od dzikiego? Akurat dzisiaj jedzenie Ok, ale zdarzyła się twarda jak podeszwa karkówka. Dla mnie u niego są dziwne śniadania jak na keto. Brakuje takich produktów jak jajka, awokado i dobrej jakości mies. Kolejne dwa tygodnie biorę z cateringu Miód i cud. Edited Tuesday at 05:45 AM by zakretka23 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts