Skocz do zawartości

Czy tata P. będzie za nami i czy będzie pomagać w firmie?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

witam, zadałam takie pytanie:

Czy ojciec P. będzie nam pomagać w firmie?

Diabeł , 8 kielichów, 3 monet, śmierć , 4 buław

Jego ojciec jest alkoholikiem, czy diabeł ? Czasem o tym nie mówi?

No i pojawia się karta brama

Edytowane przez majmaj
Napisano

Pytanie w temacie posta mozna rozbic na 2 :-)
Spojrze pod wzgledem pomocy w firmie.

Tak, diabel moze mowic o uzaleznieniach. Ale moze tez pokazywac, ze osoba o ktora pytasz jest wplywowa, w tym niekoniecznie musi dzialac moralnie.
Moim zdaniem nie widac tutaj checi pomocy. Wrecz przeciwnie, jest 8 kielichow, ktora wskazuje na pojscie wlasna droga i wycofanie z sytuacji.
3 monet i Smierc - trzeba bedzie pogodzic sie z ta decyzja i ruszyc dalej. W 3 monet cierpliwa praca, mozliwa wspolpraca z innymi osobami, przyniosa efekty.
4 bulaw wskazuje na ewentualne osiagniecie celu, wspolne swietowanie, nawet jesli niekoniecznie otrzymacie pomoc.

Napisano

Nie nie będzie pomagał. Czeka was nowy etap z kimś innym 

Napisano

Hmm to wszystko by pasowało. Używki trochę go psują, ale może też chce pokazać jak to jest ciężko prowadzić firmę i mamy radzić sobie sami.

Jeszcze zadałam pytanie : Co myśli o mnie jego ojciec?

Słońce , 9 buław, 8 kielichów, Mag Na spodzie siła