Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć, dziś sprawdziłam w kartach jaką aurę mam.

Karty które mi wyszły to

królowa buław, diabeł, wisielec, 6 kielichów 

bardzo się zdziwiłam kiedy zobaczyłam diabła, nie kieruje się w życiu pokusami, nie manipuluje innymi i bardzo staram się by być dobrym człowiekiem. 

Ale tak sobie myślałam i doszłam do wniosku, ze 

królowa buław z diabłem idealnie się łączą. Seksowna, magnetyczna kobieta wywołująca pokusy u innych.?

ciagle spotykam na swojej drodze okropnych ludzi. Manipulantów , oszustów i ogólnie fałszywe osoby które chcą mnie skrzywdzić i wykorzystać. Kiedy się zorientuje wypieprzam takich ludzi ze swojego życia, po czym poznaje kogoś nowego i okazuje się być taki sam..

Jest to dla mnie strasznie uciążliwe bo jak mieć kogoś bliskiego skoro nie mogę już od wielu lat w trafić na kogoś normalnego.

skoro mam taką aurę i takich ludzi przyciągam to prosze mógłby ktos mi powiedzieć jak mogę zmienić moją aurę?

z dalszych kart 

wisielec 

z tą kartą mam dużą zagadkę 

umiem się odizolować , wyciszyć i spojrzeć na sporą część spraw z innego punktu widzenia?

6 kielichów 

dziecięca, miła energia

co myślicie?

Napisano

Hej,
Warto sie zastanowic czy masz tendencje do wybierania trudnych relacji, toksycznych osob. Moze niektore tzw. 'lampki ostrzegawcze' zapalaja sie u Ciebie z opoznieniem. Jakies niewyleczone traumy lub wzorce z dziecinstwa trzymaja sie w Tobie, przez co chetniej wybierasz ludzi, ktorzy okazuja sie byc pozniej rozczarowaniem. Bardzo czesto problemy z tym zwiazane dotycza poczucia wlasnej wartosci, ale z drugiej strony Krolowa Bulaw to bardzo dumna karta.
Jesli chodzi wlasnie o Krolowa Bulaw i Wisielca, moze jestes osoba silnie uduchowiona, jawisz sie innym jako indywidualistka.
6 kielichow tez wskazuje na okres dziecinstwa. Moze masz w sobie duzo nostalgii:-) Ewentualnie, ten okres mial duzy wplyw na ksztaltowanie sie twojej aury. Warto sie do niego zaglebic, moze nawet poszukac w nim przyczyny pojawienia sie Diabla w Twoim rozkladzie. :kwiatek:

• W punkt 1