panna.marta Posted March 27 Share Posted March 27 Sytuacja uczuciowa na kwiecień, maj i czerwiec: kwiecień: 1. koło fortuny X, świat XX, 3 mieczy tak jakby niespecjalnie wiodło w tym temacie. Sytuacja niezależna ode mnie. Maj: 2. 10 kielichów, królowa kielichów, 6 mieczy tez chyba bardziej skupienie się na sobie, niechęć Czerwiec: 3. Król mieczy, rycerz kielichów, 10 monet tu jakaś perspektywa jest na flirt, zauroczenie, przygodę 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lilliana Posted March 27 Share Posted March 27 Kwiecien to nie bedzie latwy czas. Bedziesz miec wahania nastrojow, poza tym cos Cie mocno zdoluje, moze w sprawach sercowych nie bedzie Ci sie wcale powodzilo. Jesli juz ktos przetoczy sie przez Twoje zycie, to bedzie w nim krotki czas i rozdrazni w Tobie dawne rany... Moze wlasnie z powodu braku kontroli nad tym ile osob, jakie osoby spotykasz na swojej drodze bedziesz czula sie przygnebiona. 3 mieczy to zlamane serce, krzywdy, rozczarowania, a moze i Twoja samotnosc. Z tej energii bedziesz wychodzic w maju. Odezwa sie Twoje wewnetrzne pragnienia stabilizacji, spelnienia uczuciowego, ale tym razem wizja bedzie pozytywna. Bedziesz czula gotowosc na jakis nowy romans, na nowa relacje, moze okres wiosny wywola w Tobie taki romantyczny nastroj. Mimo to otoczenie wciaz zdaje sie nie sprzyjac Ci w realizacji tych pragnien, wiec bedziesz musiala opuscic swiat marzen i wrocic na ziemie (6 mieczy). Mysle, ze dopiero w czerwcu przychodzi dobry moment. Bedziesz juz w stanie postepowac rozsadnie, rozwiazesz swoje wewnetrzne konflikty z poprzednich miesiecy, a wciaz pozostana u Ciebie checi i gotowosc na nowe znajomosci. Wtedy moze zaczac sie okres intensywnego randkowania, odpoczywania, korzystania z zycia. 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunrise009 Posted March 27 Share Posted March 27 Godzinę temu, panna.marta napisał: Sytuacja uczuciowa na kwiecień, maj i czerwiec: kwiecień: 1. koło fortuny X, świat XX, 3 mieczy tak jakby niespecjalnie wiodło w tym temacie. Sytuacja niezależna ode mnie. Maj: 2. 10 kielichów, królowa kielichów, 6 mieczy tez chyba bardziej skupienie się na sobie, niechęć Czerwiec: 3. Król mieczy, rycerz kielichów, 10 monet tu jakaś perspektywa jest na flirt, zauroczenie, przygodę 1. Szczęsliwym trafem zakończy się sytuacja powodująca smutki i łzy. 2. Powiedzialabym, że jest tu takie pozytywne znudzenie, od którego będziesz chciała uciec. Jakas wycieczka w swojej sprawie mi się skojarzyła. 3. Szansa na flirt jest, ale druga strona będzie miała rodzinę, ale bardziej powiedzialabym, że będzie to rozwodnik, bo krol M często na to wskazuje. 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panna.marta Posted March 27 Author Share Posted March 27 Godzinę temu, Sunrise009 napisał: 1. Szczęsliwym trafem zakończy się sytuacja powodująca smutki i łzy. 2. Powiedzialabym, że jest tu takie pozytywne znudzenie, od którego będziesz chciała uciec. Jakas wycieczka w swojej sprawie mi się skojarzyła. 3. Szansa na flirt jest, ale druga strona będzie miała rodzinę, ale bardziej powiedzialabym, że będzie to rozwodnik, bo krol M często na to wskazuje. Dziekuje serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panna.marta Posted March 27 Author Share Posted March 27 1 godzinę temu, Lilliana napisał: Kwiecien to nie bedzie latwy czas. Bedziesz miec wahania nastrojow, poza tym cos Cie mocno zdoluje, moze w sprawach sercowych nie bedzie Ci sie wcale powodzilo. Jesli juz ktos przetoczy sie przez Twoje zycie, to bedzie w nim krotki czas i rozdrazni w Tobie dawne rany... Moze wlasnie z powodu braku kontroli nad tym ile osob, jakie osoby spotykasz na swojej drodze bedziesz czula sie przygnebiona. 3 mieczy to zlamane serce, krzywdy, rozczarowania, a moze i Twoja samotnosc. Z tej energii bedziesz wychodzic w maju. Odezwa sie Twoje wewnetrzne pragnienia stabilizacji, spelnienia uczuciowego, ale tym razem wizja bedzie pozytywna. Bedziesz czula gotowosc na jakis nowy romans, na nowa relacje, moze okres wiosny wywola w Tobie taki romantyczny nastroj. Mimo to otoczenie wciaz zdaje sie nie sprzyjac Ci w realizacji tych pragnien, wiec bedziesz musiala opuscic swiat marzen i wrocic na ziemie (6 mieczy). Mysle, ze dopiero w czerwcu przychodzi dobry moment. Bedziesz juz w stanie postepowac rozsadnie, rozwiazesz swoje wewnetrzne konflikty z poprzednich miesiecy, a wciaz pozostana u Ciebie checi i gotowosc na nowe znajomosci. Wtedy moze zaczac sie okres intensywnego randkowania, odpoczywania, korzystania z zycia. Dziekuje oby tak było 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panna.marta Posted May 5 Author Share Posted May 5 Częściowa Weryfikacja - kwiecień nic, ale raczej ja byłam jakaś zamknięta na zaczepki, które się pojawiały. Maj póki co zaczyna się w podobnym klimacie. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted May 5 Ekspert Share Posted May 5 (edited) W dniu 27.03.2023 o 17:51, panna.marta napisał: Maj: 2. 10 kielichów, królowa kielichów, 6 mieczy tez chyba bardziej skupienie się na sobie, niechęć Czerwiec: 3. Król mieczy, rycerz kielichów, 10 monet W maju skupisz się na sobie, będziesz bardziej melancholijna, sentymentalna. Niestety bardziej będzie Ci towarzyszyć Twoje towarzystwo niż potencjalna randka. 6 Mieczy może pobudzić intelektualnie, gdzieś indziej przekierujesz uwagę, rozproszysz się od myślenia o randkach( w pozytywnym sensie). W czerwcu coś może drgnąć za sprawą Rycerza Kielichów - może nie jest to kandydat na długoterminową relację, jednak można przyjemnie z nim spędzić czas. W 10 Monet jest wyjście z domu. Edited May 5 by Gringe 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emma1 Posted May 6 Share Posted May 6 W maju będziesz odchodziła od czegoś .. pozostawisz za sobą przeszłość by być gotowa na następne w czerwcu pojawi się właśnie ten król mieczy .. czyli wysoki mężczyzna z ciemnymi włosami lub mężczyzna chłodny ale tez mądry bedzie zapraszał Cię na randki a w 10 widzę pozytywną relacje 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastek96 Posted May 24 Share Posted May 24 W maju możesz rozmawiać z kimś przez internet. W czerwcu możesz być dość chłodno nastawiona do zalotników. Będziesz się skupiała na swoim najbliższym otoczeniu. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panna.marta Posted Sunday at 10:16 AM Author Share Posted Sunday at 10:16 AM Majowa weryfikacja - tak samo jak kwiecień nie byłam kompletnie nastawiona na płeć męska, ale mimo wszystko bardziej otwarta niż w kwietniu. Taki delikatny krok do przodu. Miałam mnóstwo innych spraw na głowie. Maj to tez miesiąc w którym poczułam się lepiej, więcej wiary w siebie, plany na przyszłość itp. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts