Jump to content

Uczucia na 3 miesiące

panna.marta

Recommended Posts

Sytuacja uczuciowa na kwiecień, maj i czerwiec:

kwiecień:

1. koło fortuny X, świat XX, 3 mieczy

tak jakby niespecjalnie wiodło w tym temacie. Sytuacja niezależna ode mnie.

Maj:

2. 10 kielichów, królowa kielichów, 6 mieczy 

tez chyba bardziej skupienie się na sobie, niechęć 

Czerwiec:

3. Król mieczy, rycerz kielichów, 10 monet 

tu jakaś perspektywa jest na flirt, zauroczenie, przygodę 

• Like 2

Kwiecien to nie bedzie latwy czas. Bedziesz miec wahania nastrojow, poza tym cos Cie mocno zdoluje, moze w sprawach sercowych nie bedzie Ci sie wcale powodzilo. Jesli juz ktos przetoczy sie przez Twoje zycie, to bedzie w nim krotki czas i rozdrazni w Tobie dawne rany... Moze wlasnie z powodu braku kontroli nad tym ile osob, jakie osoby spotykasz na swojej drodze bedziesz czula sie przygnebiona. 3 mieczy to zlamane serce, krzywdy, rozczarowania, a moze i Twoja samotnosc.

Z tej energii bedziesz wychodzic w maju. Odezwa sie Twoje wewnetrzne pragnienia stabilizacji, spelnienia uczuciowego, ale tym razem wizja bedzie pozytywna. Bedziesz czula gotowosc na jakis nowy romans, na nowa relacje, moze okres wiosny wywola w Tobie taki romantyczny nastroj. Mimo to otoczenie wciaz zdaje sie nie sprzyjac Ci w realizacji tych pragnien, wiec bedziesz musiala opuscic swiat marzen i wrocic na ziemie (6 mieczy).

Mysle, ze dopiero w czerwcu przychodzi dobry moment. Bedziesz juz w stanie postepowac rozsadnie, rozwiazesz swoje wewnetrzne konflikty z poprzednich miesiecy, a wciaz pozostana u Ciebie checi i gotowosc na nowe znajomosci. Wtedy moze zaczac sie okres intensywnego randkowania, odpoczywania, korzystania z zycia. :kwiatek:

• Like 1
  • Super 1
  • Thanks! 1

Godzinę temu, panna.marta napisał:

Sytuacja uczuciowa na kwiecień, maj i czerwiec:

kwiecień:

1. koło fortuny X, świat XX, 3 mieczy

tak jakby niespecjalnie wiodło w tym temacie. Sytuacja niezależna ode mnie.

Maj:

Czerwiec:

tu jakaś perspektywa jest na flirt, zauroczenie, przygodę 

1. Szczęsliwym trafem zakończy się sytuacja powodująca smutki i łzy. 

2. Powiedzialabym, że jest tu takie pozytywne znudzenie, od którego będziesz chciała uciec. Jakas wycieczka w swojej sprawie mi się skojarzyła. 

3. Szansa na flirt jest, ale druga strona będzie miała rodzinę, ale bardziej powiedzialabym, że będzie to rozwodnik, bo krol M często na to wskazuje. 

• Like 1
  • Super 1
  • Thanks! 1

Godzinę temu, Sunrise009 napisał:

1. Szczęsliwym trafem zakończy się sytuacja powodująca smutki i łzy. 

2. Powiedzialabym, że jest tu takie pozytywne znudzenie, od którego będziesz chciała uciec. Jakas wycieczka w swojej sprawie mi się skojarzyła. 

3. Szansa na flirt jest, ale druga strona będzie miała rodzinę, ale bardziej powiedzialabym, że będzie to rozwodnik, bo krol M często na to wskazuje. 

Dziekuje serdecznie :)

1 godzinę temu, Lilliana napisał:

Kwiecien to nie bedzie latwy czas. Bedziesz miec wahania nastrojow, poza tym cos Cie mocno zdoluje, moze w sprawach sercowych nie bedzie Ci sie wcale powodzilo. Jesli juz ktos przetoczy sie przez Twoje zycie, to bedzie w nim krotki czas i rozdrazni w Tobie dawne rany... Moze wlasnie z powodu braku kontroli nad tym ile osob, jakie osoby spotykasz na swojej drodze bedziesz czula sie przygnebiona. 3 mieczy to zlamane serce, krzywdy, rozczarowania, a moze i Twoja samotnosc.

Z tej energii bedziesz wychodzic w maju. Odezwa sie Twoje wewnetrzne pragnienia stabilizacji, spelnienia uczuciowego, ale tym razem wizja bedzie pozytywna. Bedziesz czula gotowosc na jakis nowy romans, na nowa relacje, moze okres wiosny wywola w Tobie taki romantyczny nastroj. Mimo to otoczenie wciaz zdaje sie nie sprzyjac Ci w realizacji tych pragnien, wiec bedziesz musiala opuscic swiat marzen i wrocic na ziemie (6 mieczy).

Mysle, ze dopiero w czerwcu przychodzi dobry moment. Bedziesz juz w stanie postepowac rozsadnie, rozwiazesz swoje wewnetrzne konflikty z poprzednich miesiecy, a wciaz pozostana u Ciebie checi i gotowosc na nowe znajomosci. Wtedy moze zaczac sie okres intensywnego randkowania, odpoczywania, korzystania z zycia. :kwiatek:

Dziekuje oby tak było :)

• Like 1

• 1 month later...

Częściowa Weryfikacja - kwiecień nic, ale raczej ja byłam jakaś zamknięta na zaczepki, które się pojawiały. 

Maj póki co zaczyna się w podobnym klimacie.

• Like 1
  • Thanks! 1

• Ekspert
Posted (edited)
W dniu 27.03.2023 o 17:51, panna.marta napisał:

Maj:

Czerwiec:

W maju skupisz się na sobie, będziesz bardziej melancholijna, sentymentalna. Niestety bardziej będzie Ci towarzyszyć Twoje towarzystwo niż potencjalna randka. 
6 Mieczy może pobudzić intelektualnie, gdzieś indziej przekierujesz uwagę, rozproszysz się od myślenia o randkach( w pozytywnym sensie). 

W czerwcu coś może drgnąć za sprawą Rycerza Kielichów - może nie jest to kandydat na długoterminową relację, jednak można przyjemnie z nim spędzić czas. W 10 Monet jest wyjście z domu. 

Edited by Gringe
  • Super 1
  • Thanks! 1

W maju będziesz odchodziła od czegoś .. pozostawisz za sobą przeszłość by być gotowa na następne 

w czerwcu pojawi się właśnie ten król mieczy ..

czyli wysoki mężczyzna z ciemnymi włosami 

lub mężczyzna chłodny ale tez mądry 

bedzie zapraszał Cię na randki 

a w 10 widzę pozytywną relacje 

• Like 1
  • Super 2

• 3 weeks later...

W maju możesz rozmawiać z kimś przez internet. 

W czerwcu możesz być dość chłodno nastawiona do zalotników. Będziesz się skupiała na swoim najbliższym otoczeniu. 

• Like 1
  • Thanks! 1

Majowa weryfikacja - tak samo jak kwiecień nie byłam kompletnie nastawiona na płeć męska, ale mimo wszystko bardziej otwarta niż w kwietniu. Taki delikatny krok do przodu. Miałam mnóstwo innych spraw na głowie. Maj to tez miesiąc w którym poczułam się lepiej, więcej wiary w siebie, plany na przyszłość itp.

• Like 2