Dartanian Posted April 6 Share Posted April 6 Śnił mi się długi jasny korytarz. A na początku bok tego korytarza gdzie ćwiczyłem serwowanie tenisa ziemnego, po jakimś czasie przeniosłem się na korytarz i na długim jasnym korytarzu ćwiczyłem dalej serwowanie. Przy jednym serwie trafiłem piłeczką w czerwony przycisk pożarowy ale nie wywołało to żadnego alarmu. Co może oznaczać ten sen? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alieninside Posted April 6 Share Posted April 6 36 minut temu, Dartanian napisał: Śnił mi się długi jasny korytarz. A na początku bok tego korytarza gdzie ćwiczyłem serwowanie tenisa ziemnego, po jakimś czasie przeniosłem się na korytarz i na długim jasnym korytarzu ćwiczyłem dalej serwowanie. Przy jednym serwie trafiłem piłeczką w czerwony przycisk pożarowy ale nie wywołało to żadnego alarmu. Co może oznaczać ten sen? Czy w Twoim zyciu zdarzyla sie jakas sytuacja ktora nie spowodowala ze zapalilo Ci sie czerwone swiatelko/wlaczyl Ci sie alarm a powinna? Ze powinienes sobie albo komus powiedziec stop? 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dartanian Posted April 11 Author Share Posted April 11 Poniekąd można to tak nazwać może być to związane ze związkiem w którym jestem. Można coś więcej na ten temat ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alieninside Posted April 11 Share Posted April 11 (edited) 1 godzinę temu, Dartanian napisał: Poniekąd można to tak nazwać może być to związane ze związkiem w którym jestem. Można coś więcej na ten temat ? Nie wiem co jeszcze mam napisac. Mi sie ten sen kojazy ze zignorowanym znakiem ostrzegawczym. Ja nie jestem wrozka. Moze to byc zwiazane z Twoimi dzialaniami ogolnie. Nie jestem tez wyrocznia. Moja interlretacja wcale nie musi byc prawidlowa. Sny sa tez wielowymiarowe, mozna je interpretowac na roznych poziomach. Mi sie ten alarm z jakims ostrzezeniem kojazy i tyle. Edited April 11 by alieninside 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dartanian Posted April 12 Author Share Posted April 12 Dziekuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alieninside Posted April 12 Share Posted April 12 33 minuty temu, Dartanian napisał: Dziekuję A o cos wiecej na ten temat to prosilabym Ciebie. Czy moja interprtacja jest trafna czy nie. Jesli nie teraz to jak sie sen zrealizowal w przyszlosci. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dartanian Posted April 12 Author Share Posted April 12 Zerwała ze mną dziewczyna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alieninside Posted April 12 Share Posted April 12 22 minuty temu, Dartanian napisał: Zerwała ze mną dziewczyna. Bardzo mi przykro z tego powodu. Pamietaj ze koniec czegos jest poczatkiem czegos innego nowego pieknego. Ale mi chodzilo o weryfikacje w kontekscie mojej interpretacji. Bo czy sen mowi o zerwaniu to chyba niekoniecznie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dartanian Posted April 13 Author Share Posted April 13 Rzeczywistość dogoniła sferę podświadomości. Przycisk pożarowy był przenośnią do związków toksycznych. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts