Andrzej274 Posted April 19 Share Posted April 19 Witam jestem poraz pierwszy na tej stronie i chciałem się dowiedzieć czy ktoś też doświadcza takich zjawisk Może to dziwnie zabrzmi ale światło lub elektronika wariują gdy medytuje. A więc Interesuje się psychokinezą i postanowiłem zrobić psywheel do którego użyłem widelca ustawiłem telefon aby nagrywał po około 15-minutach otworzyłem oczy i spojrzałem na widelec który wcale się nie poruszył ale z jakiegoś powodu telefon zatrzymał nagrywanie i nie był to powód braku pamięci. gdy oglądałem nagranie zauważyłem że praktycznie od razu gdy rozpocząłem medytacje nad widelcem światło w tle przygasało i migało nie wiem czym było to spowodowane z ciekawości czy to wina telefonu lub elektryków włączyłem znów nagrywanie i ustawiłem telefon w tej samej pozycji ale światło tym razem nie migało a nagranie nie zatrzymało się. Jeśli ktoś może coś wiedzieć na ten temat chętnie poczytam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prudentia Posted May 7 Share Posted May 7 Dziwne zjawiska zdarzają Ci się regularnie, gdy medytujesz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts