Emma1 Napisano 25 Kwietnia 2023 Napisano 25 Kwietnia 2023 Dziś mówiłam komuś , ze w sumie to chętnie zaczęłabym się z kimś spotykać i akurat kilka godzin po tym napisał do mnie stary znajomy który mi się kiedyś podobał. Pomyślałam sobie czy może mówiąc o tym nie zamanifestowałam sobie relacji . wiec zapytałam kart czy będziemy mieć romans: 8 monet, król kielichów, 3 buław , 6 buław jak dla mnie nie wyglada mi to na czysty romans a na budowanie relacji co mnie w sumie bardzo cieszy. 8 pentakli , praca nad tą relacja ale i spędzanie czasu. Król kielichów symbolizuje pewnie go , ale tez może atmosferę tej relacji. 3 buław .. relacja z perspektywą. Realizowanie planów i tez spędzanie czasu. 6 buław hmmm.. atrakcyjność? Satysfakcja z relacji i również zabawa. Wiec tak.. romans troszkę będzie , ale i również budowanie relacji. Relacja będzie satysfakcjonują i fajna ze wspólnymi planami. co myślicie? Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 27 Kwietnia 2023 Ekspert Napisano 27 Kwietnia 2023 W dniu 25.04.2023 o 23:59, Emma1 napisał: wiec zapytałam kart czy będziemy mieć romans: 8 monet, król kielichów, 3 buław , 6 buław Patrząc na karty razem to wygada na bardzo przyjemną, rozwojową sytuację. Są Buławy więc są i chęci by z tej znajomosci coś było. 1 Cytuj
Josei Napisano 27 Kwietnia 2023 Napisano 27 Kwietnia 2023 Moim zdaniem coś z tego może wyjść. Może jeszcze nie koniecznie związek. Dla mnie widać tutaj zangazowanie w relację chęć poznania się wzajemnie potrzebę wejścia w relację i wzajemnie adorowanie się. 8 denarow praca nad relacją Krol kielichow może mówić tutaj o kierowaniu się uczuciem 3 kijow właśnie o potrzebie wejścia w relację o tym że są duże szanse że drzwi stoją otworem 6 kijow to karta sukcesu adorowania drugiej osoby mile chwilę niespodzianki Ogólnie chyba będzie miło i jest szansa na rozwój sytuacji 1 Cytuj
Emma1 Napisano 6 Maja 2023 Autor Napisano 6 Maja 2023 W dniu 26.04.2023 o 00:59, Emma1 napisał: Dziś mówiłam komuś , ze w sumie to chętnie zaczęłabym się z kimś spotykać i akurat kilka godzin po tym napisał do mnie stary znajomy który mi się kiedyś podobał. Pomyślałam sobie czy może mówiąc o tym nie zamanifestowałam sobie relacji . wiec zapytałam kart czy będziemy mieć romans: 8 monet, król kielichów, 3 buław , 6 buław jak dla mnie nie wyglada mi to na czysty romans a na budowanie relacji co mnie w sumie bardzo cieszy. 8 pentakli , praca nad tą relacja ale i spędzanie czasu. Król kielichów symbolizuje pewnie go , ale tez może atmosferę tej relacji. 3 buław .. relacja z perspektywą. Realizowanie planów i tez spędzanie czasu. 6 buław hmmm.. atrakcyjność? Satysfakcja z relacji i również zabawa. Wiec tak.. romans troszkę będzie , ale i również budowanie relacji. Relacja będzie satysfakcjonują i fajna ze wspólnymi planami. co myślicie? Upade jak szybko zaczelismy pisać to tak samo szybko zniknął xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi