Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dziś mówiłam komuś , ze w sumie to chętnie zaczęłabym się z kimś spotykać i akurat kilka godzin po tym napisał do mnie stary znajomy który mi się kiedyś podobał. Pomyślałam sobie czy może mówiąc o tym nie zamanifestowałam sobie relacji :D.

wiec zapytałam kart czy będziemy mieć romans:

8 monet, król kielichów, 3 buław , 6 buław 

jak dla mnie nie wyglada mi to na czysty romans a na budowanie relacji co mnie w sumie bardzo cieszy. 8 pentakli , praca nad tą relacja ale i spędzanie czasu. Król kielichów symbolizuje pewnie go , ale tez może atmosferę tej relacji. 3 buław .. relacja z perspektywą. Realizowanie planów i tez spędzanie czasu. 6 buław hmmm.. atrakcyjność? Satysfakcja z relacji i również zabawa. Wiec tak.. romans troszkę będzie , ale i również budowanie relacji. Relacja będzie satysfakcjonują i fajna ze wspólnymi planami.

co myślicie?

• Ekspert
Napisano
W dniu 25.04.2023 o 23:59, Emma1 napisał:

Patrząc na karty razem to wygada na bardzo przyjemną, rozwojową sytuację. Są Buławy więc są i chęci by z tej znajomosci coś było. 

• Dziękuję 1
Napisano

Moim zdaniem coś z tego może wyjść. Może jeszcze nie koniecznie związek. 

Dla mnie widać tutaj zangazowanie w relację chęć poznania się wzajemnie potrzebę wejścia w relację i wzajemnie adorowanie się.  

8 denarow praca nad relacją 

Krol kielichow może mówić tutaj o kierowaniu się uczuciem 3 kijow właśnie o potrzebie wejścia w relację o tym że są duże szanse że drzwi stoją otworem 

6 kijow to karta sukcesu adorowania  drugiej osoby mile chwilę niespodzianki 

Ogólnie chyba będzie miło i jest szansa na rozwój sytuacji 

• Dziękuję 1
  • 2 tygodnie później...
Napisano
W dniu 26.04.2023 o 00:59, Emma1 napisał:

Dziś mówiłam komuś , ze w sumie to chętnie zaczęłabym się z kimś spotykać i akurat kilka godzin po tym napisał do mnie stary znajomy który mi się kiedyś podobał. Pomyślałam sobie czy może mówiąc o tym nie zamanifestowałam sobie relacji :D.

jak dla mnie nie wyglada mi to na czysty romans a na budowanie relacji co mnie w sumie bardzo cieszy. 8 pentakli , praca nad tą relacja ale i spędzanie czasu. Król kielichów symbolizuje pewnie go , ale tez może atmosferę tej relacji. 3 buław .. relacja z perspektywą. Realizowanie planów i tez spędzanie czasu. 6 buław hmmm.. atrakcyjność? Satysfakcja z relacji i również zabawa. Wiec tak.. romans troszkę będzie , ale i również budowanie relacji. Relacja będzie satysfakcjonują i fajna ze wspólnymi planami.

co myślicie?

Upade  jak szybko zaczelismy pisać to tak samo szybko zniknął xD