majmaj Napisano 26 Kwietnia 2023 Napisano 26 Kwietnia 2023 Witam, dziś zapytałam czy znajomy jest szczery wobec Nas i Pawła Wyszły mi karty: 8 mieczy, Umiarkowanie, 4 kielichy na spodzie 3 miecze Na moje nie jest szczery i może nawet to po czasie wyjść , jakies zranienie? Cytuj
Emma1 Napisano 27 Kwietnia 2023 Napisano 27 Kwietnia 2023 Coś go blokuje do szczerości.. nie umie podjąć decyzji wiec woli milczeć. Umiarkowanie i 4 kielichy może chodzić o co mu nie pasuje .. jakby rozczarowany był brakiem jakieś równowagi tak mi się wydaje 1 Cytuj
majmaj Napisano 28 Kwietnia 2023 Autor Napisano 28 Kwietnia 2023 On kiedyś pił alkohol. Wątpie aby o to chodziło... Cytuj
adamandium Napisano 1 Maja 2023 Napisano 1 Maja 2023 Konkretnie nieszczerości, matactwa nie wiadać. Widać natomiast mur jak grodzi przed szczerością. Wygląda też na to, że ma jakąś urazę do was? stąd mur, blokada i obojętność. Może czeka na waszą otwartość? 1 Cytuj
adamandium Napisano 1 Maja 2023 Napisano 1 Maja 2023 Teraz, adamandium napisał: Konkretnie nieszczerości, matactwa nie wiadać. Widać natomiast mur jak grodzi przed szczerością. Wygląda też na to, że ma jakąś urazę do was? stąd mur, blokada i obojętność. Może czeka na waszą otwartość? Lub was się boi? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Maja 2023 Maestro Napisano 1 Maja 2023 W dniu 26.04.2023 o 17:44, majmaj napisał: Witam, dziś zapytałam czy znajomy jest szczery wobec Nas i Pawła Wyszły mi karty: 8 mieczy, Umiarkowanie, 4 kielichy na spodzie 3 miecze Na moje nie jest szczery i może nawet to po czasie wyjść , jakies zranienie? On nie tyle,że nie jest szczery co Wam wielu rzeczy nie mówi.Wyglada też na to jakby szukał nowych opcji,możliwości i po jakimś czasie może zwyczajnie zniknąc z Waszego życia. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Maja 2023 Maestro Napisano 1 Maja 2023 Doczytałam,że pił alkohol.Wg mnie popija go znowu,o czym nie macie pojęcia. Cytuj
majmaj Napisano 2 Maja 2023 Autor Napisano 2 Maja 2023 23 godziny temu, Inez2503 napisał: Doczytałam,że pił alkohol.Wg mnie popija go znowu,o czym nie macie pojęcia. Tak to było by możliwie. Wrócił do kolegi, który pije alkohol. Myśli oczy wszystkim, nawet w małych sprawacg 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Maja 2023 Maestro Napisano 3 Maja 2023 13 godzin temu, majmaj napisał: Tak to było by możliwie. Wrócił do kolegi, który pije alkohol. Myśli oczy wszystkim, nawet w małych sprawacg To Ci powiem,że 4 kielichów mówi o tym,że przestanie się do Was odzywać,po prostu pogrąży się w nałogu. Cytuj
majmaj Napisano 3 Maja 2023 Autor Napisano 3 Maja 2023 8 godzin temu, Inez2503 napisał: To Ci powiem,że 4 kielichów mówi o tym,że przestanie się do Was odzywać,po prostu pogrąży się w nałogu. Hmm , jestem ciekawa. Jest to możliwe, bo widzi że nam w relacji się układa Cytuj
Szept myśli Napisano 4 Maja 2023 Napisano 4 Maja 2023 On ma do was żal o coś? Jakby był niezadowolony z czegoś. Coś go boli Cytuj
majmaj Napisano 4 Maja 2023 Autor Napisano 4 Maja 2023 51 minut temu, Szept myśli napisał: On ma do was żal o coś? Jakby był niezadowolony z czegoś. Coś go boli Tak, chyba żal , że nam się życie układa materialnie i duchowo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi