panna.marta Posted May 2 Share Posted May 2 Mam w planach kawę ze znajoma z która kiedyś miałam siekierę. Zaproszenie wyszło z mojej strony. Jak upłynie mi czas z panią X na tej kawie? paz mieczy, papież V, as kielichów dołożone paz buław dużo kart paziowych, może dużo rozmów , wyjaśnień co było, ale skończy się dobrze. Widzę tu optymistyczne zakończenie naszej sytuacji. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted May 3 Ekspert Share Posted May 3 11 godzin temu, panna.marta napisał: Mam w planach kawę ze znajoma z która kiedyś miałam siekierę. Zaproszenie wyszło z mojej strony. Jak upłynie mi czas z panią X na tej kawie? paz mieczy, papież V, as kielichów dołożone paz buław Będzie dobrze. W Paziu Mieczy możesz usłyszeć jakieś negatywne informacje, może pojawić się drobna sprzeczka na początku lub cięta wymiana zdań ale później już wszystko pójdzie gładko. W Papieżu możesz Ty udzielać jej rad lub ona Tobie i każda z was będzie się zgadzać z tymi radami, informacjami - coś, co się chętnie słucha, z przyjemnością. W Asie Kielichów może pojawić się kolejna propozycja na wspólne wyjście albo też - koleżanka zaproponuje kolejną kolejkę kawy lub czegoś do jedzenia. 2 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panna.marta Posted May 3 Author Share Posted May 3 3 godziny temu, Gringe napisał: Będzie dobrze. W Paziu Mieczy możesz usłyszeć jakieś negatywne informacje, może pojawić się drobna sprzeczka na początku lub cięta wymiana zdań ale później już wszystko pójdzie gładko. W Papieżu możesz Ty udzielać jej rad lub ona Tobie i każda z was będzie się zgadzać z tymi radami, informacjami - coś, co się chętnie słucha, z przyjemnością. W Asie Kielichów może pojawić się kolejna propozycja na wspólne wyjście albo też - koleżanka zaproponuje kolejną kolejkę kawy lub czegoś do jedzenia. Dzięki kochana. Właśnie tej potyczki się boje : ( kawa ma być pojednawcza z nastawieniem na dobra współpracę pod katem zawodowym. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezza Posted May 3 Share Posted May 3 16 godzin temu, panna.marta napisał: Mam w planach kawę ze znajoma z która kiedyś miałam siekierę. Zaproszenie wyszło z mojej strony. Jak upłynie mi czas z panią X na tej kawie? paz mieczy, papież V, as kielichów dołożone paz buław dużo kart paziowych, może dużo rozmów , wyjaśnień co było, ale skończy się dobrze. Widzę tu optymistyczne zakończenie naszej sytuacji. Ja sądzę, że nerwowo może być na początku, ale później uspokoicie emocje i otworzycie się na siebie. As Kielichów to zazwyczaj nowy początek, oczyszczenie że złych emocji. Powodzenia 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szept myśli Posted May 3 Share Posted May 3 Myślę że na początku możecie mieć trochę negatywne, bojowe nastawienie. Mam na myśli sytuację kiedy idziecie na spotkanie i nie wiecie co druga strona myśli, czego się spodziewać. Papież to mądrość i radzę podejść do sytuacji mądrze, spróbować wszystko na spokojnie sobie wyjaśnić wszelkie nieporozumienia i wtedy w Asie Kielichów jest szansa na zgode ale to tylko szansa ale macie szansę się dogadac bo jest paź Buław . 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panna.marta Posted May 8 Author Share Posted May 8 Weryfikacja - od początku do końca było bardzo miło i atmosfera w moim odczuciu oczyszczona. Mam nadzieje , ze znajoma tez zadowolona. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts