Emma1 Napisano 6 Maja 2023 Napisano 6 Maja 2023 (edytowane) Zapytałam karty czy poznam kogoś do poważniejszej relacji w ciągu miesiąca? 2 kielichy tak , będę z tą osobą miała fajny vibe i harmonię w relacji. jak wyglada? król buław wysoki, może umięśniony. Ładnie się ubiera i zwraca na siebie uwagę. jaki ma charakter? 8 buław jest bardzo energiczny jak i komunikatywny Czy go znam już? Rycerz buław Jak patrzę na tą kartę to mam takie nie, ale szybko poznasz Gdzie będziemy pierwszy raz rozmawiać w ciągu miesiąca? 9 buław , 10 buław w jakimś tłoczonym miejscu .. gdzieś gdzie jest dużo ludzi a ze dziś idę do klubu ze znajomymi to może tam No nas połączy? Gwiazda , paź mieczy rozmowa to na pewno .. ale gwiazda może to chodzi ze taka nadająca nadzieje i optymizm. Jaka to będzie relacja? Umiarkowanie, kochankowie , paź buław wyglada mi na jakiś dobry romans Czy będzie z tego związek? 10 pucharów , 7 mieczy , 8 mieczy co mysliscie? Talia the light seer’s Edytowane 6 Maja 2023 przez Emma1 Cytuj
Lilliana Napisano 6 Maja 2023 Napisano 6 Maja 2023 Fajny romans slaby zwiazek. Bedziecie dobrze dopasowani do siebie szczegolnie seksualnie, ale on nie bedzie specjalnie chcial zobowiazan w tej relacji. Mozesz sie uwiklac w cos nieciekawego jesli masz jakies konkretne oczekiwania, a widze ze masz. Pytanie bylo o powazna relacje, moim zdaniem dla Ciebie to bedzie wazna relacja, ale on moze o tym myslec jak o przygodzie. Co Was polaczy- mysle ze karma cos do nauki wewnetrzna lekcja dla obu stron. 1 Cytuj
prudentia Napisano 7 Maja 2023 Napisano 7 Maja 2023 W dniu 6.05.2023 o 03:02, Emma1 napisał: No nas połączy? Gwiazda , paź mieczy rozmowa to na pewno .. ale gwiazda może to chodzi ze taka nadająca nadzieje i optymizm. Jaka to będzie relacja? Umiarkowanie, kochankowie , paź buław wyglada mi na jakiś dobry romans Czy będzie z tego związek? 10 pucharów , 7 mieczy , 8 mieczy co mysliscie? Talia the light seer’s To, co was połączy interpretuję dość niepokojąco. Powiedziałabym, że będziecie patrzeć pozornie w jednym kierunku, ale nie będzie to szczere. Jaka relacja - niezbyt określona, niedojrzała. Tego rodzaju, że właściwie nie wiadomo czy to ma być romans czy związek, czy seks. Związek poważny, oparty na czymś więcej, nie. W ogóle biorąc pod uwagę powyższe możesz na tym mocno ucierpieć. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi