panna.marta Posted May 15 Share Posted May 15 No to dalej co pozytywnego wydarzy się u mnie w ciągu 3 miesięcy od dziś? 2 buławy, 2 kielichy, 6 kielichów odnowi mi się z kimś kontakt i to będzie dobry kontakt, nic porozumienia ewentualnie jakaś lepsza współpraca z kimś z pracy lub w sprawach poza praca a wymagających usprawnienia. Fajne karty. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunrise009 Posted May 15 Share Posted May 15 10 godzin temu, panna.marta napisał: No to dalej co pozytywnego wydarzy się u mnie w ciągu 3 miesięcy od dziś? 2 buławy, 2 kielichy, 6 kielichów odnowi mi się z kimś kontakt i to będzie dobry kontakt, nic porozumienia ewentualnie jakaś lepsza współpraca z kimś z pracy lub w sprawach poza praca a wymagających usprawnienia. Fajne karty. Pomyślałam sobie, że ktoś z przeszłości się odezwie, z kim miałaś dobry kontakt. To będą miłe dni ogólnie, takie ciepłe, dogadasz się z każdym, będzie w Tobie sporo radości. Możliwe, że dostaniesz jakiś upominek. Przyjemne karty 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastek96 Posted May 24 Share Posted May 24 Pojawi się możliwość/znajdziesz sposób na odnowienie z kimś kontaktu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts