panna.marta Posted May 20 Share Posted May 20 Aura czerwca: kochankowie VI, paź kielichów, 4 buławy przyjemne karty, ale nie wiem o co tu może chodzić może chęć odpoczynku w domu? Miłość: moc VIII, 10 monet, diabeł XV inwestycja w siebie, swój wygląd i to by się zgadzało, bo planuje zabieg będę wyglądać bardziej ponętnie dla mężczyzn Praca: sąd ostateczny, świat XI, 9 mieczy i tu mam zagwozdkę, bo dwie pierwsze karty świetne, może będzie dobrze w ja będę się czegoś bezsensownie obawiać? Finanse: 9 buław, księżyc XVII, 8 kielichów cos mnie będzie martwić może niepewność finansowa lub wydatki Zdrowie: król mieczy konsultacja u chirurga przygotowania do zabiegu Niespodzianka: 2 buławy, 5 buław, królowa mieczy Ktoś zaprosi do współpracy? Rada: 8 monet skupić się na pracy, rozwijać się 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anastazja979 Posted May 20 Share Posted May 20 4 minuty temu, panna.marta napisał: Aura czerwca: kochankowie VI, paź kielichów, 4 buławy przyjemne karty, ale nie wiem o co tu może chodzić może chęć odpoczynku w domu? Ktoś Cię może podrywać na jakiejś imprezie i wyjdzie z tego miła relacja. Ewentualnie decyzje w sprawie zmiany wystroju wnętrza domu. 4 minuty temu, panna.marta napisał: Miłość: moc VIII, 10 monet, diabeł XV inwestycja w siebie, swój wygląd i to by się zgadzało, bo planuje zabieg będę wyglądać bardziej ponętnie dla mężczyzn Będzie jakaś pokusa ze strony pana. Ktoś może obiecywać gruszki na wierzbie. 4 minuty temu, panna.marta napisał: Praca: sąd ostateczny, świat XI, 9 mieczy i tu mam zagwozdkę, bo dwie pierwsze karty świetne, może będzie dobrze w ja będę się czegoś bezsensownie obawiać? Będą Cię stresować jakieś zmiany w pracy. Ktoś odejdzie. 4 minuty temu, panna.marta napisał: Finanse: 9 buław, księżyc XVII, 8 kielichów cos mnie będzie martwić może niepewność finansowa lub wydatki Wstrzymasz się z jakąś inwestycją 4 minuty temu, panna.marta napisał: Zdrowie: król mieczy konsultacja u chirurga przygotowania do zabiegu Pewnie tak 4 minuty temu, panna.marta napisał: Niespodzianka: 2 buławy, 5 buław, królowa mieczy Ktoś zaprosi do współpracy? Kłótnia z kobietą 4 minuty temu, panna.marta napisał: Rada: 8 monet skupić się na pracy, rozwijać się Tak, trzymać się obranych celów 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezza Posted May 20 Share Posted May 20 5 godzin temu, panna.marta napisał: Aura czerwca: kochankowie VI, paź kielichów, 4 buławy Aura imprezowa. Myślę, że będziesziala sporo okazji, aby wyjść i się zabawić, spędzić czas w fajnym towarzystwie. Miłość: moc VIII, 10 monet, diabeł XV Energia pożądania, seksualnosci. Jak dla mnie będziesz bardzo działa na mężczyzn i miała tego absolutna świadomość. Praca: sąd ostateczny, świat XI, 9 mieczy Może być powrót jakiejś sprawy, która wydawałaby się z pozoru zakończona, a w rezultacie ponownie będzie przyczyną niepokoju i zmartwienia. Finanse: 9 buław, księżyc XVII, 8 kielichów Mogą byz wydatki na zabiegi kosmetyczne i to może być seria. 8 kielichow mówi o powrotach w dane miejsce, emocje itd. Zdrowie: król mieczy konsultacja u chirurga przygotowania do zabiegu Niespodzianka: 2 buławy, 5 buław, królowa mieczy Ja tutaj znów obstawiam powodzenie wśród płci przeciwnej, ale bez zaangażowanie emocjonalnego z twojej strony. Rada: 8 monet Tak, skrupulatność i praca. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastek96 Posted May 24 Share Posted May 24 Aura czerwca: kochankowie VI, paź kielichów, 4 buławy Może dostaniesz gdzieś zaproszenie i będziesz się zastanawiała między przyjęciem zaproszenia, a zostaniem w domu? Miłość: moc VIII, 10 monet, diabeł XV Moc to często romans. Ale tutaj Moc jest skupiona w 10 denarach, czyli na pierwszy plan wysuwa się rodzina. Powiedziałbym, że będziesz przy rodzinie, co w jakiś sposób Cie ograniczy i możesz próbować się stamtąd wyrwać. Praca: sąd ostateczny, świat XI, 9 mieczy Tak, obawy przed zmianami, przed czymś nowym. Może jakieś wyjście z pracy na piwo? Albo domkniecie ,,sezonu". Finanse: 9 buław, księżyc XVII, 8 kielichów Tutaj niepewność co do zakupu. Chcesz coś kupić i wydac na to pieniądze, ale szarpiesz się ze sobą, bo za drogie, albo nie wiesz czy warto... Zdrowie: król mieczy Za pewne konsultacja Rada: 8 monet Pracuj cierpliwie i wytrwale. Bądź systematyczna w postanowieniach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts