Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chciałabym rozpocząć pewien kurs .Z obecnej pracy będę musiała raczej zrezygnować, skierować się w inną stronę. 

Zapytałam kart czy warto zainwestować w ten kurs?

Królowa Denarów 6 buław 4 denary 

Denarowa dba o siebie i swoje potrzeby. Jak najbardziej powinnam zainwestować w swój rozwój i będzie to jakaś forma zwyciestwa w 6 Buławach. Tylko martwi mnie ta 4 denary na koncu. Albo mówi o tym żeby nie zamykać się na nowe albo żeby zrezygnować z tego co mi już nie służy. Chociaż 4 denary podobno dobre sa na pieniądze właśnie. Tu mam rozkmine. W tej karcie kasę się gromadzi. 

Jak to widzicie?

• Lubię to! 1
  • Ekspert
Napisano
Godzinę temu, Szept myśli napisał:

Chciałabym rozpocząć pewien kurs .Z obecnej pracy będę musiała raczej zrezygnować, skierować się w inną stronę. 

Królowa Denarów jest niezależna jjednak nie ma za dużo - wykazuje się kreatywnością w korzystaniu z tego, co już ma.
Pytanie zadałaś czy warto wydać pieniądze na ten kurs - karty pokazały Ci Królową Denarów wiec według mie, masz środki by z nich roztropnie skorzystać(  według kart jest to rozsądny wydatek). 
6 Buław może pokazywać, że chcesz sue zapisać na ten kurs i pokonasz trudności z jego finansowaniem( może kwestia „przesunięcia” innych wydatków lub zrezygnowania z czegoś?). 
4 Monet to nie jest karta straty - co wydasz zwróci Ci się w postaci realnej wiedzy, wartości których cenisz. 
Według kart jest jest to dobry pomysł. Nie stracisz na tym. 

• Super 1
Napisano
2 godziny temu, Szept myśli napisał:

Denarowa dba o siebie i swoje potrzeby. Jak najbardziej powinnam zainwestować w swój rozwój i będzie to jakaś forma zwyciestwa w 6 Buławach. Tylko martwi mnie ta 4 denary na koncu. Albo mówi o tym żeby nie zamykać się na nowe albo żeby zrezygnować z tego co mi już nie służy. Chociaż 4 denary podobno dobre sa na pieniądze właśnie. Tu mam rozkmine. W tej karcie kasę się gromadzi. 

Jak to widzicie?

Dla mnie karty tez przedstawiają, ze jak najbardziej warto. Te 4 monety mam wrażenie , ze mówią ze zyskasz z tego kursu .. zdobędziesz doświadczenie, naukę  i będziesz trzymać jak ten pan narysowany na obrazku. Nie porzucisz tego co zdobyłaś , mocno w sobie utrwalisz.

• Super 1