Szept myśli Napisano 29 Maja 2023 Napisano 29 Maja 2023 Chciałabym rozpocząć pewien kurs .Z obecnej pracy będę musiała raczej zrezygnować, skierować się w inną stronę. Zapytałam kart czy warto zainwestować w ten kurs? Królowa Denarów 6 buław 4 denary Denarowa dba o siebie i swoje potrzeby. Jak najbardziej powinnam zainwestować w swój rozwój i będzie to jakaś forma zwyciestwa w 6 Buławach. Tylko martwi mnie ta 4 denary na koncu. Albo mówi o tym żeby nie zamykać się na nowe albo żeby zrezygnować z tego co mi już nie służy. Chociaż 4 denary podobno dobre sa na pieniądze właśnie. Tu mam rozkmine. W tej karcie kasę się gromadzi. Jak to widzicie? 1 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 29 Maja 2023 Ekspert Napisano 29 Maja 2023 Godzinę temu, Szept myśli napisał: Chciałabym rozpocząć pewien kurs .Z obecnej pracy będę musiała raczej zrezygnować, skierować się w inną stronę. Zapytałam kart czy warto zainwestować w ten kurs? Królowa Denarów 6 buław 4 denary Królowa Denarów jest niezależna jjednak nie ma za dużo - wykazuje się kreatywnością w korzystaniu z tego, co już ma. Pytanie zadałaś czy warto wydać pieniądze na ten kurs - karty pokazały Ci Królową Denarów wiec według mie, masz środki by z nich roztropnie skorzystać( według kart jest to rozsądny wydatek). 6 Buław może pokazywać, że chcesz sue zapisać na ten kurs i pokonasz trudności z jego finansowaniem( może kwestia „przesunięcia” innych wydatków lub zrezygnowania z czegoś?). 4 Monet to nie jest karta straty - co wydasz zwróci Ci się w postaci realnej wiedzy, wartości których cenisz. Według kart jest jest to dobry pomysł. Nie stracisz na tym. 1 Cytuj
Emma1 Napisano 29 Maja 2023 Napisano 29 Maja 2023 2 godziny temu, Szept myśli napisał: Chciałabym rozpocząć pewien kurs .Z obecnej pracy będę musiała raczej zrezygnować, skierować się w inną stronę. Zapytałam kart czy warto zainwestować w ten kurs? Królowa Denarów 6 buław 4 denary Denarowa dba o siebie i swoje potrzeby. Jak najbardziej powinnam zainwestować w swój rozwój i będzie to jakaś forma zwyciestwa w 6 Buławach. Tylko martwi mnie ta 4 denary na koncu. Albo mówi o tym żeby nie zamykać się na nowe albo żeby zrezygnować z tego co mi już nie służy. Chociaż 4 denary podobno dobre sa na pieniądze właśnie. Tu mam rozkmine. W tej karcie kasę się gromadzi. Jak to widzicie? Dla mnie karty tez przedstawiają, ze jak najbardziej warto. Te 4 monety mam wrażenie , ze mówią ze zyskasz z tego kursu .. zdobędziesz doświadczenie, naukę i będziesz trzymać jak ten pan narysowany na obrazku. Nie porzucisz tego co zdobyłaś , mocno w sobie utrwalisz. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi