panna.marta Napisano 18 Czerwca 2023 Napisano 18 Czerwca 2023 Wysłałam Cv zupełnie na luzie. czy ktoś zaprosi mnie na rozmowę? 6 monet, 5 kielichów, paź buław dołożyłam as monet Nie wiem, mieszane te karty i te 5 kielichów akurat działa na minus. Może zaprosza tylko coś mi nie będzie pasować ? Cytuj
Gość alieninside Napisano 18 Czerwca 2023 Napisano 18 Czerwca 2023 1 godzinę temu, panna.marta napisał: Wysłałam Cv zupełnie na luzie. czy ktoś zaprosi mnie rozmowę? 6 monet, 5 kielichów, paź buław dołożyłam as monet Dee Nie wiem, mieszane te karty i te 5 kielichów akurat działa na minus. Może zaprosza tylko cośifika mi nie będzie pasować ? Zaprosi. 6den to rozmowa kwalifikacyjna. Nie wiem czy oni nie potrzebuja kogos o nizszych kwalifikacjach Cytuj
panna.marta Napisano 18 Czerwca 2023 Autor Napisano 18 Czerwca 2023 1 godzinę temu, alieninside napisał: Zaprosi. 6den to rozmowa kwalifikacyjna. Nie wiem czy oni nie potrzebuja kogos o nizszych kwalifikacjach Może tak być , bo samo stanowisko ciut niższe tylko firma większa i bardziej z perspektywami. 1 Cytuj
adamandium Napisano 19 Czerwca 2023 Napisano 19 Czerwca 2023 Tak zaproszą. Może to być pracodawca, który na cito szuka kogoś kto świeżo odszedł. 1 1 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 27 Czerwca 2023 Ekspert Napisano 27 Czerwca 2023 W dniu 18.06.2023 o 15:01, panna.marta napisał: ktoś zaprosi mnie na rozmowę? 6 monet, 5 kielichów, paź buław dołożyłam as monet Jaki czas założyłaś dla tego rozkładu? Jeśli patrzeć na rozkład jako rozwój sytuacji to odzew powinien być choć nie taki jakbyś chciała( może z jakiegoś powodu wręcz propozycja nie będzie Ci pasować z uwagi na inne zobowiązania). 1 Cytuj
panna.marta Napisano 28 Czerwca 2023 Autor Napisano 28 Czerwca 2023 12 godzin temu, Gringe napisał: Jaki czas założyłaś dla tego rozkładu? Jeśli patrzeć na rozkład jako rozwój sytuacji to odzew powinien być choć nie taki jakbyś chciała( może z jakiegoś powodu wręcz propozycja nie będzie Ci pasować z uwagi na inne zobowiązania). Dziś Brdzie 10 dzień myśle, ze to wyszły jednak jakieś życzeniowe niestety. Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 28 Czerwca 2023 Ekspert Napisano 28 Czerwca 2023 1 godzinę temu, panna.marta napisał: Dziś Brdzie 10 dzień myśle, ze to wyszły jednak jakieś życzeniowe niestety. Jaki czas założyłaś? Mogłaś myśleć o tygodniu a karty pokazały Ci najbliższe 6 miesięcy :/ 1 Cytuj
panna.marta Napisano 28 Czerwca 2023 Autor Napisano 28 Czerwca 2023 5 godzin temu, Gringe napisał: Jaki czas założyłaś? Mogłaś myśleć o tygodniu a karty pokazały Ci najbliższe 6 miesięcy :/ Mniej więcej miesiąc 1 Cytuj
panna.marta Napisano 4 Lipca 2023 Autor Napisano 4 Lipca 2023 Weryfikacja - rekrutacja zakończona. Nic z tego , wiec 5 kielichów rozczarowanie. 1 1 Cytuj
adamandium Napisano 4 Lipca 2023 Napisano 4 Lipca 2023 Godzinę temu, panna.marta napisał: Weryfikacja - rekrutacja zakończona. Nic z tego , wiec 5 kielichów rozczarowanie. Przykre. Niby Mały Arkan 5 kieli, a pośród innych dość pozytywnych w przełożeniu na pytanie przstrzelił sprawę. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 6 Lipca 2023 Autor Napisano 6 Lipca 2023 W dniu 4.07.2023 o 23:18, adamandium napisał: Przykre. Niby Mały Arkan 5 kieli, a pośród innych dość pozytywnych w przełożeniu na pytanie przstrzelił sprawę. No niestety bardzo mi szkoda 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi