mezza Napisano 23 Czerwca 2023 Napisano 23 Czerwca 2023 Aura: 4 mieczy+5 denarów+4 monet Okres rekonwalescencji po trudnym okresie. Poczucie pustki, samotność oraz zamknięcie się w sobie. Praca: 3 denarów+4 mieczy+Księżyc Może mówić o dwóch rzeczach, że będzie spokojniejszy czas w firmie ze względu na okres urlopowy lub potrzeba wyciszenia przez sytuacje lękowe, niezbyt jasne, ukryte i wrogie intencje. Finanse: Wieża+6 kielichów+Cesarzowa Ktoś z przeszłości lub rodziny może zwrócić się o pomoc finansową Miłość: 2 monet+Księżyc+10 buław Jestem świeżo po rozstaniu, więc zapewne będzie mi ciężko. Będę musiała się zmierzyć z huśtawką emocjonalną i tęsknotą. Samopoczucie: 8 monet+Mag+Cesarz Ucieknę w pracę i różne aktywności, aby ukoić emocje. Powinnam twardo się trzymać. Relacje z otoczeniem: Królowa Mieczy+Król Monet+2 monet To może mówić o moim obecnie już byłym, z którym będę miała jeszcze okresy ciszy i kontaktu lub zmienna relacja z moim szefem. Pozytywna niespodzianka: Gwiazda+Rycerz Buław+Królowa Buław Chyba powinnam przetrwać jakoś ten czas na leczeniu ran. Możliwe, że będę miała okazję gdzieś pojechać. Rada: 3 mieczy+8 kielichów+7 mieczy Chyba karty właśnie mówią, abym przebolała odejście, ale podeszła racjonalnie i szła dwoją drogą. Powinnam być sprytniejsza i myśleć o tym, co dla mnie jest dobre i korzystniejsze. 2 Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 25 Czerwca 2023 Napisano 25 Czerwca 2023 W dniu 23.06.2023 o 21:59, mezza napisał: Aura: 4 mieczy+5 denarów+4 monet Okres rekonwalescencji po trudnym okresie. Poczucie pustki, samotność oraz zamknięcie się w sobie. Choroba albo gorsze samopoczucie. Możesz odczuwać brak pieniędzy albo brak towarzystwa. Nie chęć do kontaktów międzyludzkich i wydawania pieniędzy. W dniu 23.06.2023 o 21:59, mezza napisał: Praca: 3 denarów+4 mieczy+Księżyc Może mówić o dwóch rzeczach, że będzie spokojniejszy czas w firmie ze względu na okres urlopowy lub potrzeba wyciszenia przez sytuacje lękowe, niezbyt jasne, ukryte i wrogie intencje. Jakieś nowe obowiązki. Możliwe przedłużenie umowy albo awans, ale na niejawnych warunkach. Możesz się wstrzymać z jakimiś decyzjami. W dniu 23.06.2023 o 21:59, mezza napisał: Finanse: Wieża+6 kielichów+Cesarzowa Ktoś z przeszłości lub rodziny może zwrócić się o pomoc finansową Jakiś wydatek na Ciebie spadnie, związany ze sprawą/osobą z przeszłości. W dniu 23.06.2023 o 21:59, mezza napisał: Miłość: 2 monet+Księżyc+10 buław Jestem świeżo po rozstaniu, więc zapewne będzie mi ciężko. Będę musiała się zmierzyć z huśtawką emocjonalną i tęsknotą. Trudny emocjonalnie okres. Możesz uciekać w pracę przed problemami. W dniu 23.06.2023 o 21:59, mezza napisał: Samopoczucie: 8 monet+Mag+Cesarz Ucieknę w pracę i różne aktywności, aby ukoić emocje. Powinnam twardo się trzymać. Praca, ale możliwe też jakieś imprezy albo aktywności związane z hobby W dniu 23.06.2023 o 21:59, mezza napisał: Relacje z otoczeniem: Królowa Mieczy+Król Monet+2 monet To może mówić o moim obecnie już byłym, z którym będę miała jeszcze okresy ciszy i kontaktu lub zmienna relacja z moim szefem. Kontakt z jakimś mężczyzną. Może były partner nie zabrał wszystkich rzeczy albo ma jeszcze jakieś sprawy do obgadania W dniu 23.06.2023 o 21:59, mezza napisał: Pozytywna niespodzianka: Gwiazda+Rycerz Buław+Królowa Buław Chyba powinnam przetrwać jakoś ten czas na leczeniu ran. Możliwe, że będę miała okazję gdzieś pojechać. Możesz pojechać gdzieś z jakaś parą albo znajomymi W dniu 23.06.2023 o 21:59, mezza napisał: Rada: 3 mieczy+8 kielichów+7 mieczy Chyba karty właśnie mówią, abym przebolała odejście, ale podeszła racjonalnie i szła dwoją drogą. Powinnam być sprytniejsza i myśleć o tym, co dla mnie jest dobre i korzystniejsze. Zgadzam się Powodzenia! Cytuj
panna.marta Napisano 26 Czerwca 2023 Napisano 26 Czerwca 2023 W dniu 23.06.2023 o 21:59, mezza napisał: Aura: 4 mieczy+5 denarów+4 monet Odpoczynek, dbanie i siebie, dochodzenie do siebie Praca: 3 denarów+4 mieczy+Księżyc może coś wyjdzie na jaw jakaś sprawa finansowa ? Finanse: Wieża+6 kielichów+Cesarzowa Jakaś kobieta wesprze w trudnej sytuacji Miłość: 2 monet+Księżyc+10 buław tak, troszkę smutku wspominania Samopoczucie: 8 monet+Mag+Cesarz praca, praca i praca Relacje z otoczeniem: Królowa Mieczy+Król Monet+2 monet odetniesz się od facetów Pozytywna niespodzianka: Gwiazda+Rycerz Buław+Królowa Buław jakieś rozmowy, konwersacje może ktoś się odezwie Rada: 3 mieczy+8 kielichów+7 mieczy Przetrwać złe chwile, dać zejść emocjom 1 1 Cytuj
nastek96 Napisano 7 Lipca 2023 Napisano 7 Lipca 2023 Aura: 4 mieczy+5 denarów+4 monet Odizolujesz się od wszystkich. Widać. Tutaj poczucie braku i zamknięcie się w sobie. Praca: 3 denarów+4 mieczy+Księżyc Tutaj będzie potrzeba współpracy. Ale ty będziesz potrzebowała wypoczynku i możesz widzieć sytuację w pracy inaczej niż w rzeczywistości. Finanse: Wieża+6 kielichów+Cesarzowa Może coś runąć, jakiś nagły wydatek i wtedy pojawi się jakaś kobieta z domu rodzinnego. Miłość: 2 monet+Księżyc+10 buław Będziesz się wahała i miotała w iluzjach. Zmęczy Ci nto. Samopoczucie: 8 monet+Mag+Cesarz Rzucisz się w pracę i rozmowy z jakimś poważnym facetem. Relacje z otoczeniem: Królowa Mieczy+Król Monet+2 monet Tutaj ewidentnie będzie kontakt z jakimś facetem, ale taki w zawieszeniu, leniwy, żadne nie będzie wiedziało czego chcecie. Pozytywna niespodzianka: Gwiazda+Rycerz Buław+Królowa bulaw Może się pojawić szansa na poprawę relacji z kimś. Albo ktoś się pojawi na horyzoncie. Rada: 3 mieczy+8 kielichów+7 mieczy Bardzo negatywne karty. Chyba powinnaś po prostu pozwolić sobie wszystko przeboleć i nie dawać się oszukiwać. Po prostu odejść skąd trzeba. 1 Cytuj
mezza Napisano 26 Lipca 2023 Autor Napisano 26 Lipca 2023 W dniu 23.06.2023 o 21:59, mezza napisał: Aura: 4 mieczy+5 denarów+4 monet Czas wyciszenia, uspokojenia myśli. Poczucie, że czegoś mi brakuje w życiu. 4 monet raczej czas spędzony w domu, trzymanie się tego, co mi znane. Praca: 3 denarów+4 mieczy+Księżyc Poczucie, że współpraca z pewnymi osobami nie opiera się na szczerych intencja. Wyciszenie wewnętrzne w pewnych sytuacjach. Finanse: Wieża+6 kielichów+Cesarzowa Tutaj nie za bardzo wiem, co karty chciały powiedzieć, ale ogólnie było stabilnie. Miłość: 2 monet+Księżyc+10 buław Zmienne odczucia, poczucie, że będzie mi ciężko poznać nową osobę. Samopoczucie: 8 monet+Mag+Cesarz Uciekłam w pracę, robiłam wszystko, aby utrzymać dobry stan samopoczucia. Relacje z otoczeniem: Królowa Mieczy+Król Monet+2 monet Zmienne relacje z moim szefem. Pozytywna niespodzianka: Gwiazda+Rycerz Buław+Królowa Buław Wiara w siebie, zaczęłam dbać o swój wygląd zewnętrzny: sport, zabiegi kosmetyczne. Rada: 3 mieczy+8 kielichów+7 mieczy Cały czas w procesie przechorowania i zamknięcia poprzedniego rozdziału. 1 Cytuj
Venilia Napisano 30 Lipca 2023 Napisano 30 Lipca 2023 w finansach może pokazały się oszczędności? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi