caprisces Napisano 30 Czerwca 2023 Napisano 30 Czerwca 2023 Proszę o pomoc w interpretacji. Chciałam pójść na imprezę. Zapytałam się kart jak będzie. Szczerze nie wiem jak to zinterpretować. Jak będzie? Wieża, 2 kielichów, Cesarz, As buław Jak będę się czuć: 4 monet Tu akurat standardowo. Będę mieć kasę ale będę martwić się czy starczy na wszystko. Jaki końcowy efekt: Śmierć i 3 monet Jak ja emocjonalnie po tym wszystkim się przedstawiam: Koło Fortuny i 8 monet Cytuj
Lilliana Napisano 30 Czerwca 2023 Napisano 30 Czerwca 2023 5 minut temu, caprisces napisał: Proszę o pomoc w interpretacji. Chciałam pójść na imprezę. Zapytałam się kart jak będzie. Szczerze nie wiem jak to zinterpretować. Jak będzie? Wieża, 2 kielichów, Cesarz, As buław Mozesz poznac jakiegos faceta. Wieza moze sugerowac ze to przyjdzie nagle i niespodziewanie. 6 minut temu, caprisces napisał: Jaki końcowy efekt: Śmierć i 3 monet Jak ja emocjonalnie po tym wszystkim się przedstawiam: Koło Fortuny i 8 monet Bedziesz rozwijac ta relacje, przyniesie zmiany w Twoim zyciu. Cytuj
caprisces Napisano 30 Czerwca 2023 Autor Napisano 30 Czerwca 2023 Mam iść tam z mężem i koleżankami więc nie sądzę by to tyczyło jakiegoś nowego faceta.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi