panna.marta Posted July 8 Share Posted July 8 (edited) Ogólnie jest ciężko i jestem trochę tym faktem podłamana. Pytanie brzmi: Jak poradzę dobie w obecnej sytuacji finansowej do końca roku (w sensie czy będzie lepiej)? As mieczy, kapłanka II, rycerz kielichów dołożyłam słońce XIX myślę, że nie jest źle trzeba będzie trochę wyhamować z wydatkami i podejmować mądrzejsze decyzje. W giermku jeszcze trochę emocji , ale słońce wskazuje, ze nastąpi poprawa. Edited July 8 by panna.marta . 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lilliana Posted July 8 Share Posted July 8 Tak bedzie lepiej.Masz tez fajny drugi rozklad na prace moze gdy szefowa Cie przeniesie to pozytywnie wplynie na zarobki:) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted July 8 Ekspert Share Posted July 8 7 godzin temu, panna.marta napisał: Jak poradzę dobie w obecnej sytuacji finansowej do końca roku (w sensie czy będzie lepiej)? As mieczy, kapłanka II, rycerz kielichów dołożyłam słońce Jeśli rozkładałaś karty z myślą jak rozwinie się sytuacja finansowa do końca roku to: As Mieczy zwiastuje pojawienie się pewnego pomysłu który może być szansą na dodatkowy zarobek. Coś, czego na ten monent nie bierzesz jeszcze pod uwagę. Jest to szansa więc możesz to rozwinąć lub odpuścić. Dalej Kapłanka może pokazywać zajęcie które będziesz robić z dała od innych, w jakieś separacji odosobnieniu( może dodatkowy dochód z jakiejś działalności internetowej?). Kapłanka też nie oznacza biedy( za coś musi chyba kupić te wszystkie księgi albo też - majątek ma w tych swoich zbiorach). Możesz sobie radzić samotnie z finansami, bez wsparcia ale polegając na swojej wiedzy( dasz radę). Rycerz Kielichów gra na emocjach innych - w jakiś sposób „ugrasz” te pieniądze na litość i czyjeś dobre serce. Idzie ku lekkiej poprawie a to najważniejsze, że nie będzie gorzej. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastek96 Posted July 11 Share Posted July 11 Możesz tutaj odciąć część wydatków i po prostu żyć skromniej jak Kapłanka. Rycerz zwiastuje, że sobie poradzisz. Ale będziesz miała emocjonalny stosunek do tego. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts