Jump to content

Praca

panna.marta

Recommended Posts

Dowiedziałam się, że moja szefowa planuje dla mnie coś nowego i prawdopodobnie przeniesie mnie do innego działu. Wg niej w ramach rozwoju , ale trochę wyczuwam w tym inne intencje. Pytanie co ze mną będzie do końca roku? Czy zostanę tu gdzie jestem? czy jednak mnie przeniesie do innego działu?

paź mieczy, as buław, 6 buław dołożyłam giermka buław 

przy tych buławach, to na pewno przeniesie mnie chociaż te 6 buław to nie wiem czy mój sukces i coś lepszego czy jej sukces, bo dopnie swego. Proszę o pomoc.

• Super 1

• Ekspert
7 godzin temu, panna.marta napisał:

paź mieczy, as buław, 6 buław dołożyłam giermka buław 

przy tych buławach, to na pewno przeniesie mnie chociaż te 6 buław to nie wiem czy mój sukces i coś lepszego czy jej sukces, bo dopnie swego. Proszę o pomoc.

Co będzie z Tobą do końca roku w pracy? 
Będzie dynamicznie i kontaktowo. 
Choć z początku Paź Mieczy zapowiada lekkie rozczarowanie( on zawsze niesie jakieś informacje które wywołują lekki stres czy rozczarowanie). Nie jest to coś o czym marzyłaś, burzy Twoją rutynę. 
As Buław przynosi nowe wiadomości, propozycje - kwestia jak Ty do tego podejdziesz i czy potraktujesz jako szansę na rozwój i rozpoczęcie nowego cyklu.

6 Buław to takie „ufff… udało się jednak”. Możesz być zadowolona choć będzie poczucie, że łatwo nie było i trzeba było zawalczyć o swoje( może w jakiś punktach postawisz na swoim, np godziny pracy, premia czy wynagrodzenie - w zależności, co u Ciebie jest elastyczne w pracy). 
Giermek Buław przyucza się do nowych zadań. Z werwą choć zdarzają mu się niedociągnięcia( stanowisko gdzie nie wszystko będziesz umieć od razu).  

• Super 1
  • Thanks! 1

Godzinę temu, Gringe napisał:

Co będzie z Tobą do końca roku w pracy? 
Będzie dynamicznie i kontaktowo. 
Choć z początku Paź Mieczy zapowiada lekkie rozczarowanie( on zawsze niesie jakieś informacje które wywołują lekki stres czy rozczarowanie). Nie jest to coś o czym marzyłaś, burzy Twoją rutynę. 
As Buław przynosi nowe wiadomości, propozycje - kwestia jak Ty do tego podejdziesz i czy potraktujesz jako szansę na rozwój i rozpoczęcie nowego cyklu.

6 Buław to takie „ufff… udało się jednak”. Możesz być zadowolona choć będzie poczucie, że łatwo nie było i trzeba było zawalczyć o swoje( może w jakiś punktach postawisz na swoim, np godziny pracy, premia czy wynagrodzenie - w zależności, co u Ciebie jest elastyczne w pracy). 
Giermek Buław przyucza się do nowych zadań. Z werwą choć zdarzają mu się niedociągnięcia( stanowisko gdzie nie wszystko będziesz umieć od razu).  

Czyli jednak byś była za tym, ze przeniesie mnie?

• Like 1

• Ekspert
Godzinę temu, panna.marta napisał:

Czyli jednak byś była za tym, ze przeniesie mnie?

Paź Mieczy może o tym świadczyć, jednak z Asem Buław pojawi się jeszcze inna opcja warta rozważenia. Coś o czym teraz nie wiesz lub nie bierzesz pod uwagę. 
Nie bardzo tu są karty na utrzymanie tego, co jest. 

• Thanks! 1

2 godziny temu, Gringe napisał:

Paź Mieczy może o tym świadczyć, jednak z Asem Buław pojawi się jeszcze inna opcja warta rozważenia. Coś o czym teraz nie wiesz lub nie bierzesz pod uwagę. 
Nie bardzo tu są karty na utrzymanie tego, co jest. 

Możliwe ona jest tak poważna w swoim postanowieniu, że na bank mnie przeniesie …

• Like 1

To zależy od Cb. Paź to będą rozmowy z Tobą i As to będzie szansa, aby Cię przeniosła. Ale 6 buław to Twoje zwycięstwo, więc jeśli Cię przeniesie to za Twoją zgodą, jeśli staniesz okoniem to zostaniesz gdzie jesteś. 

• Like 1
  • Thanks! 1