adamandium Posted July 13 Share Posted July 13 Pewna osoba bliska mi, obiecała pracę nad emocjami. Dokładnie na swoim furiactwem, nieopanowaniem itd. ze złych pochodnych emocji. Pozgrzytałam się z tą osobą bardzo. Nie da się z furiatem na dłuższą metę wytrzymać w notorycznych powtórkach. Zapytałam kart, jak będzie w rzeczywistości radzenie sobie z emocjami. Karty: 5 mieczy - 7 buław - 3 miecze Uff, nie bardzo to widzę na lepsze. Za wszelką cenę bronienie swych podłości i racjonalizowanie ich. Usprawiedliwianie siebie. Te 3 miecze może dają jej w kość, lecz 7 buław wypiera pracę nad sobą. Po prostu nie chce, zamotany umysł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lilliana Posted July 14 Share Posted July 14 Ta osoba raczej nie czuje ze musi sie zmienic sama dla siebie. Jak juz zacznie cos dzialac to dlatego, ze ma sama dosc klotni i problemow miedzy Wami, ale z takim nastawieniem ciezko o dobre rezultaty 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamandium Posted July 14 Author Share Posted July 14 3 godziny temu, Lilliana napisał: Ta osoba raczej nie czuje ze musi sie zmienic sama dla siebie. Jak juz zacznie cos dzialac to dlatego, ze ma sama dosc klotni i problemow miedzy Wami, ale z takim nastawieniem ciezko o dobre rezultaty Właśnie. Po trupach aby swoje. A na końcu po własnym trupie. Właściwie chodziło o nieustanne ataki ze strony tej osoby wynikające z niedojrzałości emocjonalnej. Nie wybielam się, ale ja kością niezgody nie jestem w tej sprawie. Nie to nie. Jak to się mówi lekko.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts