Leniarskaa Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 (edited) Na dworze zima,przeważający kolor bieli,robiła się lekka szarówka.Niechętnie szłam do znajomych w odwiedziny.Po drodze spotkałam zataczającego się i niedbale ubranego krewnego(wiek ok.33 lata).Chciałam uniknąć spotkania z nim i ominąć go.Potem z mieszkania znajomych wybiegł pies na swój codzienny spacer.Ubrudził się i wbiegł brudny do mieszkania.Właściciel(wiek ok.65 lat)wypędził go na dwór,a ja próbowałam powstrzymać psa przed kolejnym wejściem do domu.Wytarłam go z brudu ręcznikiem i dopiero weszliśmy do domu znajomych. Edited July 10, 2009 by Leniarskaa dodatkowe szczegóły Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Lekarskaa Pies wskazuje na kogoś kto raczej nie jest dobrze widziany w czyimś towarzystwie, najwidoczniej zrobi soś niegodnego (ubrudzi się) - jednak po Twojej interwencji, jego obraż w oczach innych moze ulec zmianie. Natomiast pijany mężczyzna - widocznie oceniasz kogoś przez jego nieodpowiedzialne zachowanie (zataczanie się), dlatego unikasz kontaktu z nim. Okres zimy, chód i zmrok może informować o ochłodonych stosunkach z kimś i o tym że nie wszystko jest dla Ciebie jasne i klarowne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts