panna.marta Posted July 21 Share Posted July 21 Jak będzie wyglądała moja droga zawodowa w ciągu 2 lat? król buław, królowa monet , 4 monet dołożona as buław sporo buław i monet, ale ten as to może jakaś nowa szansa, nowe zadania? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesi Posted July 21 Share Posted July 21 Skupienie na finansowej stronie. Może pojawić się szansa lepszego zarobku ale raczej pozostaniesz przy tym, co uznasz za "bezpieczne". 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Afara Posted July 23 Share Posted July 23 Cześć, powiesz dokładniej, jaki rozkład zastosowałaś? Dlaczego dołożyłaś kartę? Bo chyba nie był to typowy rozkład trzech kart (2-1-3; istota problemu - osoba pytająca/problem - rezultat)? W każdym razie: król buław - będziesz szła jak burza! Śmiało i odważnie zrealizujesz cele, wykażesz się kreatywnością królowa monet - równoważy tego króla w tym sensie, że oprócz brawury, bomby kreatywności i śmiałości, wykażesz się też bardziej przyziemnymi cechami, jak praktyczność i rozsądek, będzie się z Tobą dobrze współpracowało czwórka monet - praca będzie dla Ciebie źródłem ekscytacji i radości - lub będzie miała taki charakter, może to coś związanego z organizacją eventów? as buław - znowuż entuzjazm, kreatywność i odwaga W rozkładzie pełno jest kreatywności, ekscytacji, odważnych działań, parcia naprzód - równoważonych osobą królowej monet. Jeżeli żadna z kart nie jest odwrócona (a nie piszesz, żeby była), jest to ogólnie bardzo pozytywny rozkład. Natomiast trochę brakuje mi informacji, jaką rolę odgrywają poszczególne karty, trudno ocenić, czy np. ta królowa oznacza Ciebie, osobę z natury ciepłą, rozważną, kierującą się rozsądkiem, która znajdzie się w środowisku kreatywnym, czy może to zachęta, żebyś przy swojej kreatywności jednak stąpała nieco bardziej po ziemi? A może właśnie, jak sugeruje @Mesi, mając mnóstwo okazji do działania (buławy!) i zarobków, będziesz nieco bardziej zachowawcza. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panna.marta Posted July 23 Author Share Posted July 23 6 godzin temu, Afara napisał: Cześć, powiesz dokładniej, jaki rozkład zastosowałaś? Dlaczego dołożyłaś kartę? Bo chyba nie był to typowy rozkład trzech kart (2-1-3; istota problemu - osoba pytająca/problem - rezultat)? W każdym razie: król buław - będziesz szła jak burza! Śmiało i odważnie zrealizujesz cele, wykażesz się kreatywnością królowa monet - równoważy tego króla w tym sensie, że oprócz brawury, bomby kreatywności i śmiałości, wykażesz się też bardziej przyziemnymi cechami, jak praktyczność i rozsądek, będzie się z Tobą dobrze współpracowało czwórka monet - praca będzie dla Ciebie źródłem ekscytacji i radości - lub będzie miała taki charakter, może to coś związanego z organizacją eventów? as buław - znowuż entuzjazm, kreatywność i odwaga W rozkładzie pełno jest kreatywności, ekscytacji, odważnych działań, parcia naprzód - równoważonych osobą królowej monet. Jeżeli żadna z kart nie jest odwrócona (a nie piszesz, żeby była), jest to ogólnie bardzo pozytywny rozkład. Natomiast trochę brakuje mi informacji, jaką rolę odgrywają poszczególne karty, trudno ocenić, czy np. ta królowa oznacza Ciebie, osobę z natury ciepłą, rozważną, kierującą się rozsądkiem, która znajdzie się w środowisku kreatywnym, czy może to zachęta, żebyś przy swojej kreatywności jednak stąpała nieco bardziej po ziemi? A może właśnie, jak sugeruje @Mesi, mając mnóstwo okazji do działania (buławy!) i zarobków, będziesz nieco bardziej zachowawcza. To był taki najzwyklejszy rozkład na trzy karty bez znaczeń co która oznacza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts