mezza Posted July 23 Share Posted July 23 Aura: Król Mieczy+VI mieczy+5 kielichów Nie planuję urlopu, a więc bardziej widzę mojego byłego, z którym dopinamy ostatnie rzeczy, aby każdy z nas mógł już pójść w swoją stronę. Będzie smutek, podłamanie, stany depresyjne. Praca: Paź Kielichów+7 mieczy+9 monet Jakaś oferta lub pozorna życzliwość, pod którą kryje się fałsz i egoizm. Finanse: 6 mieczy+Król Mieczy+Królowa Buław Odkładanie pieniędzy na wyjazd lub ostatnie uporządkowanie spraw finansowych z ex. Miłość: 2 monet+9 kielichów+10 kielichów Zmienne nastroje, ale ogólnie energia korzystania z życia. Samopoczucie: 5 kielichów+4 denarów+Słońce Stany depresyjne, smutek oraz zamknięcie się w swoim świecie, ale powinnam to przełamać. Pozytywna niespodzianka: 7 kielichów+10 mieczy+Kochankowie Wyklaruję się, które scenariusze są jedynie iluzją, a które realną szansą na coś nowe. Mogą mnie czekać jakieś decyzje. Rada: 8 buław+Rycerz Kielichów+Paź mieczy Trochę kojarzy mi się z rozmowami przez aplikacje internetowe, co może być dobrym początkiem czegoś nowego. 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anastazja979 Posted July 24 Share Posted July 24 15 godzin temu, mezza napisał: Aura: Król Mieczy+VI mieczy+5 kielichów Nie planuję urlopu, a więc bardziej widzę mojego byłego, z którym dopinamy ostatnie rzeczy, aby każdy z nas mógł już pójść w swoją stronę. Będzie smutek, podłamanie, stany depresyjne. Tak, ustalenia, przeprowadzka, oddawanie rzeczy. Obniżenie nastroju w związku z tym. Mogą być ciężkie wieczory. 15 godzin temu, mezza napisał: Praca: Paź Kielichów+7 mieczy+9 monet Jakaś oferta lub pozorna życzliwość, pod którą kryje się fałsz i egoizm. Ktoś może coś od Ciebie chcieć dla swoich korzyści. 15 godzin temu, mezza napisał: Finanse: 6 mieczy+Król Mieczy+Królowa Buław Odkładanie pieniędzy na wyjazd lub ostatnie uporządkowanie spraw finansowych z ex. Możesz się rozliczać z ex. Planowanie wyjazdu, bookowanie miejsca. Może planujesz jechać z koleżanką. 15 godzin temu, mezza napisał: Miłość: 2 monet+9 kielichów+10 kielichów Zmienne nastroje, ale ogólnie energia korzystania z życia. Czas spędzony z rodziną i przyjaciółmi. Jakieś imprezy i wyjścia. 15 godzin temu, mezza napisał: Samopoczucie: 5 kielichów+4 denarów+Słońce Stany depresyjne, smutek oraz zamknięcie się w swoim świecie, ale powinnam to przełamać. Stany depresyjne, ale w pewnym momencie zaczniesz z nimi walczyć i robić różne rzeczy dla przyjemności, żeby poprawić sobie humor. 15 godzin temu, mezza napisał: Pozytywna niespodzianka: 7 kielichów+10 mieczy+Kochankowie Wyklaruję się, które scenariusze są jedynie iluzją, a które realną szansą na coś nowe. Mogą mnie czekać jakieś decyzje. Zmienisz swój stosunek do związków. Wyciągniesz jakieś wnioski z rozstania. 15 godzin temu, mezza napisał: Rada: 8 buław+Rycerz Kielichów+Paź mieczy Trochę kojarzy mi się z rozmowami przez aplikacje internetowe, co może być dobrym początkiem czegoś nowego. Porozmawiać z kimś bliskim sercu. 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastek96 Posted July 26 Share Posted July 26 Aura: Król Mieczy+VI mieczy+5 kielichów Raczej chłodny miesiąc, możliwe że ktoś z twojego otoczenia wyjedzie i będzie Ci przykro. Praca: Paź Kielichów+7 mieczy+9 monet Jak piszesz, możesz dostać z wierzchu miłą propozycje, za którą kryje się egoizm. Finanse: 6 mieczy+Król Mieczy+Królowa Buław O tutaj jakbyś z kimś gdzieś pojechała. Miłość: 2 monet+9 kielichów+10 kielichów Tendencja rosnąca z 9 do 10, raczej powinno być ok. Na początku możesz mieć niedosyt uczuć, raz gorzej, raz lepiej, ale ostatecznie powinno się poprawić wszystko. Samopoczucie: 5 kielichów+4 denarów+Słońce Będzie Ci smutno, więc zamkniesz się w domu, co będzie Ci odpowiadało w tym momencie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venilia Posted July 30 Share Posted July 30 Aura: Król Mieczy+VI mieczy+5 kielichów Król mieczy to mężczyzna, który się odcina lub prawnik kolejne dwie karty wyglądają jak wycieczka do zamknięcia przeszłości, może powtórna analiza ewentualnie wizyta u jakiegoś terapeuty/psychologa Praca: Paź Kielichów+7 mieczy+9 monet składasz CV? jeżeli będzie odzew możesz nie być do końca zadowolona u mnie wygląda to tak, że osoba z 7 mieczy ucieka cichaczem z 9 denarów do Pazia - dajesz nogę z strefy komfortu? może urlop? Finanse: 6 mieczy+Król Mieczy+Królowa Buław też tutaj widziałabym dogadywanie się z byłym może wywalczysz podwyżkę w pracy? Miłość: 2 monet+9 kielichów+10 kielichów wahania i rozterki, kalkulacja, skupienie na materii i praktycznej stronie życia dalej widać już zadowolenie i jednocześnie uważałabym na iluzję czy wyrobienie sobie fałszywego obrazu świata Samopoczucie: 5 kielichów+4 denarów+Słońce na początku rozliczenie się z przeszłością później zatrzymanie się - więcej Netflixa? dalej skupienie się na sobie, dziecięca radość, może zrobisz coś, o czym od dawna marzyłaś czy wrócisz do czegoś z dzieciństwa w połączeniu z kartami na miłość wygląda mi tutaj na taki optymizm/energię, który mieliśmy, gdy byliśmy dziećmi Pozytywna niespodzianka: 7 kielichów+10 mieczy+Kochankowie zamknięcie jednego etapu i jednocześnie otwarcie się na nowe koniec jakiś iluzji/fantazji i budowanie świata, wewnętrznego poczucia wartości od nowa Rada: 8 buław+Rycerz Kielichów+Paź mieczy otwarcie się na: - kontakty - inny punkt widzenia - doszkolenie się - konsultacje z prawnikiem (swoim czy jeszcze innym) wszystkie karty mówią o komunikacji druga karta to otwarcie się na coś, jest się w gotowości do czegoś i robi się już ten krok do przodu i powoli ostatnia karta reprezentuje osobę z tysiącami myślami na minutę 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezza Posted August 24 Author Share Posted August 24 (edited) W dniu 23.07.2023 o 19:34, mezza napisał: Aura: Król Mieczy+VI mieczy+5 kielichów Karty bardzo zaakcentowaly energię, która pojawiła się zaraz po postawieniu kart. Wyprowadzka ex, stan smutku. Praca: Paź Kielichów+7 mieczy+9 monet Zagrywki za moim plecami pewnych osób dla własnych korzyści. Finanse: 6 mieczy+Król Mieczy+Królowa Buław Rozliczenie z ex podczas wyprowadzki, podział rzeczy. Miłość: 2 monet+9 kielichów+10 kielichów Od stanu euforii po przybicie. Zaczęłam korzystać z życia i uczestniczyć w wydarzeniach towarzyskich. Samopoczucie: 5 kielichów+4 denarów+Słońce Smutek, zamknięcie się w skorupie, ale z każdym dniem zaczęłam stawać na nogi i czuć się coraz lepiej. Pozytywna niespodzianka: 7 kielichów+10 mieczy+Kochankowie Pozbycie się iluzji, zamknięcie tematu z przeszłości. Rada: 8 buław+Rycerz Kielichów+Paź mieczy Tak, kontakt z różnymi osobami pomaga mi lepiej przejść przez proces rozstania. Edited August 24 by mezza 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivi123 Posted August 27 Share Posted August 27 W dniu 23.07.2023 o 19:34, mezza napisał: Aura: Król Mieczy+VI mieczy+5 kielichów Nie planuję urlopu, a więc bardziej widzę mojego byłego, z którym dopinamy ostatnie rzeczy, aby każdy z nas mógł już pójść w swoją stronę. Będzie smutek, podłamanie, stany depresyjne. nie wiem kto od kogo odszedł, ale wydaje mi się, że była to decyzja pana, przezywasz to wszystko, smutek i zwątpienie Praca: Paź Kielichów+7 mieczy+9 monet Jakaś oferta lub pozorna życzliwość, pod którą kryje się fałsz i egoizm. osoba młodsza od ciebie, udaje miłą i ciepłą, wyciąga od ciebie informacje być może zwierzenia (tak mi się skojarzyło) i dalej przekazuje w zmienionej formie i z dodatkami, poza tym bez zmian Finanse: 6 mieczy+Król Mieczy+Królowa Buław Odkładanie pieniędzy na wyjazd lub ostatnie uporządkowanie spraw finansowych z ex. tutaj wydaje mi się dokładnie jak piszesz, szykowanie kasy na wyjazd na ucieczkę od byłego, może finansowo pomoże ci jakas kobieta Miłość: 2 monet+9 kielichów+10 kielichów Zmienne nastroje, ale ogólnie energia korzystania z życia. nie będziesz pewna czy chcesz zając się tylko sobą czy też być z kimś w związku znowu (myślę, że ktoś się pojawi ) Samopoczucie: 5 kielichów+4 denarów+Słońce Stany depresyjne, smutek oraz zamknięcie się w swoim świecie, ale powinnam to przełamać. samopoczucie lipne, rozmyślanie, czasem lezka kapnie, nie będziesz chciala nikogo do siebie dopuścić, uartwianie się - ty i twoje smutki i nic więcej, słoneczko zaświeci nawet nie wiesz kiedy Pozytywna niespodzianka: 7 kielichów+10 mieczy+Kochankowie Wyklaruję się, które scenariusze są jedynie iluzją, a które realną szansą na coś nowe. Mogą mnie czekać jakieś decyzje. będziesz tych nieespodzianek sporo miała z tym, że nie będziesz chciała ich widzieć czy też skorzystać. na moje oko to tu ktoś z uczuciową propozycją wyskoczy Rada: 8 buław+Rycerz Kielichów+Paź mieczy Trochę kojarzy mi się z rozmowami przez aplikacje internetowe, co może być dobrym początkiem czegoś nowego. zjawi się szybko jakiś amant nie będzie długo pisał bo on chce działać, mam wrażenie, że to poważne, przemyślane rozmowy Będzie dobrze, wiem że rozstania bolą 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts