Szept myśli Posted August 8 Share Posted August 8 Postawiłam sobie karty na badanie jednej witaminy w organizmie ( dość ważnej). Czuję że będę musiała ją uzupełnić. Weryfka będzie Wyszły 6 denarów Giermek Denarów Królowa buław I tu mam zagwozdkę. 6 denarów zawsze pokazuje u mnie dobre zdrowie lub powrót do zdrowia ( czyli tragedii nie ma) Tutaj są 3 osoby na karcie jedna siedzi wysoko i daje coś tym poniżej. Więc przypuszczalnie poziom witaminy spadł i trzeba uzupełnić. Wyrównać braki .Może nie jest to duży spadek. Giermek może mówić o recepcie i leku, trzyma tego denara w ręku. Finalnie skończy się dobrze. Królowa Buław musi działać w tym kierunku. Co myślicie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamandium Posted August 8 Share Posted August 8 (edited) Uzupełnienia będziesz musiała dokonać, lecz w niewielkiej ilości -> Paź Monet Jeśli badany będzie poziom wit.D3 i D , bo coś tak czuję - nie chroń się też przed słonkiem. Ono podaje ją podskórnie, przez skórę etc. Da Ci ją Królową Buław. Edited August 8 by adamandium 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emma1 Posted August 8 Share Posted August 8 Nie masz braków w tej witaminie , a nawet jeżeli to bardzo minimalne .. przynajmniej moim zdaniem tak karty mówią. Oczywiście najlepiej zrobić badania 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szept myśli Posted August 9 Author Share Posted August 9 8 godzin temu, Emma1 napisał: Nie masz braków w tej witaminie , a nawet jeżeli to bardzo minimalne .. przynajmniej moim zdaniem tak karty mówią. Oczywiście najlepiej zrobić badania Badania zrobie. Zobaczymy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szept myśli Posted September 15 Author Share Posted September 15 Weryfikuje Poziom witaminy w normie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts