mezza Posted August 11 Share Posted August 11 Do szybkiej weryfikacji jutro. Dzisiaj mam babski wypad na tańce bujance. Jak się będę bawiła? Gwiazda+Pustelnik+paź pucharow+rycerz pucharów Będę czuła się atrakcyjnie, ale samotnie. Możliwe, że tam, gdzie pójdziemy będzie mało ludzi. Jednak mam wrażenie, że będę w dobrym humorze. Czy mam szanse kogoś poznać? Sprawka+Gwiazda+kochankowie Raczej nie, z racji, że będę krytycznie podchodzila. Raczej blyszczenie bez efektów. Jakie zrobię wrażenie na X, który ma się pojawić w tym samym miejscu? 7 mieczy+Sila+3 kielichów Obserwacja z ukrycia, możliwe, że dołączy się do nas w trakcie wyjścia. Dzięki za interpretację 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted August 11 Ekspert Share Posted August 11 26 minut temu, mezza napisał: Jak się będę bawiła? Gwiazda+Pustelnik+paź pucharow+rycerz pucharów Nie będzie źle pomimo jakiegoś problemu z izolacją( może nie pójdziecie w to miejsce które zaplanowaliście). Grono będzie młode, radosne, życzliwe. Będzie emocjonalnie. 27 minut temu, mezza napisał: Czy mam szanse kogoś poznać? Sprawka+Gwiazda+kochankowie Ponieważ dokonasz pewnych wyborów, nie zdecydujesz się by rozglądać się za kimś nowym. To nie jest jeszcze ten moment by ktoś nowy pojawił się w Twoim życiu. 28 minut temu, mezza napisał: Jakie zrobię wrażenie na X, który ma się pojawić w tym samym miejscu? 7 mieczy+Sila+3 kielichów Będziesz skryta( sama możesz czuć się onieśmielona jego towarzystwem), nie wszystko od razu o sobie opowiesz. Jednak uda Ci się pokonać swoje słabości i on dostrzeże w Tobie osobę o silnej osobowości. 3 Kielichy to „zabawowa” karta, oznacza kogoś towarzyskiego. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panna.marta Posted August 11 Share Posted August 11 2 godziny temu, mezza napisał: Jak się będę bawiła? Gwiazda+Pustelnik+paź pucharow+rycerz pucharów jakaś samotność, sentyment może alkohol wprawi cię w posagowy nastrój Czy mam szanse kogoś poznać? Sprawka+Gwiazda+kochankowie raczej na przelotna znajomość Jakie zrobię wrażenie na X, który ma się pojawić w tym samym miejscu? 7 mieczy+Sila+3 kielichów pewna siebie, dobrze ubrana może tez jako unikająca te osobę 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezza Posted August 12 Author Share Posted August 12 22 godziny temu, mezza napisał: Do szybkiej weryfikacji jutro. Dzisiaj mam babski wypad na tańce bujance. Jak się będę bawiła? Gwiazda+Pustelnik+paź pucharow+rycerz pucharów Ogólnie dobrze się bawiłam i rzeczywiście spora część nocy sama, gdyż towarzystwo się rozproszylo po lokalu. Paź pucharów była propozycja, aby pojechać jeszxze w kilka innych miejsc. 22 godziny temu, mezza napisał: Czy mam szanse kogoś poznać? Sprawka+Gwiazda+kochankowie Miałam szansę, ale po szybkiej analizie postanowiłam nie kusić na siłę losu obecnie i spławiłam osobę. Jakie zrobię wrażenie na X, który ma się pojawić w tym samym miejscu? 7 mieczy+Sila+3 kielichów Chyba właśnie ta 7 mieczy sugerowała o obserwacji z boku, ale z jego strony. kiedy już mieliśmy okazję się spotkać face2face, to byłam pewna siebie i widać, że chciał mojego towarzystwa. Dzięki za interpretację 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts